Flyttning.

Blir snart upplockad av Josefine som ska flytta. Ska hjälpa henne med att bära kartonger osv. Minns än idag då jag flyttade från min lägenhet. Jag var helt förstörd. Satt i sovrummet som var tomt och kände mig precis lika tom själv. Minns att albin hjälpte mig flytta då och han förstod verkligen inte varför jag var så knäckt. Han ansåg "det är ju bara en lägenhet", men för mig betydde det mer än så. Helt sjukt vilka minnen jag skapade i den lägenheten. Flyttade dit tillsammans med min dåvarande, men redan från början hade jag en skum känsla. Jag kände liksom "det här är MITT, inte vårt." ca 3 månader senare tog det slut och jag bodde där ensam - bästa tiden någonsin. Tror alla människor bör prova på att bo hela ensam. Man växer mycket av det, jag trivdes som fisken i vattnet att bo själv. Men jag vet också att den tiden är över. Singeltiden, att vara ensam. Trivs enormt bra att bo med Albin i den här lägenheten, det här är hem för mig nu. Eller Albin rättare sagt :)
 
 
jag minns än idag hur alla var på mig. Mina vänner och familj. Hetsade lös om att NI ÄR TILLSAMMANS. Nä de är vi inte. Liksom vi var med varann hela tiden och var som ett par men jag vägrade säga att vi var tillsammans bara för jag inte "vill gå för fort fram". Det resulterade i att än idag då jag nämner för mamma att "idag har jag och albin 1 år" säger hon "ha ni inte alls de. ni va tillsammans 4 månader innan du erkände det." HAHA.
 
det ligger lite sanning i det. Men jag tycker inte om hur ungdomar idag bara kastar sig in i saker o ting. Allt går så jävla fort. Efter en vecka är man ett par, efter två älskar man tydligen varann och efter en månad planerar man framtiden. Det här är ENDA saken i livet jag inte är stressad över - kärleken. Det är bra för kärleken ska inte bli framstressad, det är något fint som växer sig med tiden :)
 
 Kommentarer
Postat av: Erika

Jag hade en kompis som förlovade sig en månad efter hon blivit tillsammans med sin kille, DET är sjukt och dömt att misslyckas, vilket det senare gjorde också..

sv: Hm, ibland är jag bra på att leva i nuet, när det händer roliga saker osv :) Annars kan jag lätt skynda mig igenom saker för att jag vill att tiden ska gå fortare!

2014-08-27 @ 12:22:29
URL: http://icanpikan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback