Med skakiga bakisben..

Gårdagen var trevlig. Mådde oförskämt bra imorse med tanke på att jag slutade dricka senare än vanligt - måste helt klart ha å göra med sibyllamålet jag tryckte just innan jag la mig! Imorse låg jag ute typ en timma sen pallade jag inte mer sol. Gick till UH för att träffa Pernilla, vi köpte varsin ice cappuccino, så jävla god! var ju med glass och grädde så det var ju inte bara kaffe som jag först trodde då jag beställde :P
 
 
Därefter gick jag till gymmet för att träna ben. Jag tränar aldrig dagen efter jag druckit men har mått så bra idag och fick ett sug så det blev gymmet. Märktes dock att fokusen inte var helt där. Min balans är ju totalkass, märks då jag kör utfall framförallt. Och step ups på bänk. Med mina korta ben blir det fort högt och med hantlar på sidorna gäller det ju verkligen att fästa blicken nånstans så man får någon slags balans :P Körde benböj i smithen och det gick ganska bra, försöker träna på böjen, ta lättare vikt men gå djupare - inte det lättaste vill jag lova! Men idag gick det faktiskt bra, kom ner rätt bra men just såna "stora" övningar vill jag gärna ha någon som tittar på mig så jag vet det blir rätt gjort. Även om det känns bra tycker jag om att få kritik.
 
_____________________________________________
 
Håller på laga middag nu. Pulled beef med ris och broccoli. Det är svinlätt att göra - jag som är sämst på att laga mat tycker det är bekvämt. Gott kött som är enkelt att tillaga :) 
 
här var kalkon - också gott! 
 
ville rulla ner för trappen efter gymmet. mina ben gav vika... nu behöver jag MAT!!
 
 Kommentarer
Postat av: fashion

Super gott :D

2014-08-03 @ 22:54:12
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: Moa

låter ju som en bra dag ändå :)

2014-08-04 @ 01:19:23
URL: http://photoMP.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback