Morgongym!

Vaknat för typ en halvtimma sen :P Druckit en smoothie och ska svida om till träningskläder. Ska träna med Albins kompis nu klockan 10, SKÖNT att träna tidigt :) Blir nog ett av Albins monsterpass, jag hakar bara på idag känner jag :P Intressant att se hur pass bra träningen kommer gå med tanke på att matintaget inte är det ultimata just innan. Sen finns det ju de som gymmar helt på tom mage - något jag aldrig skulle palla. Fick en leverans på 1kg aminosyror tidigare i veckan. Haft aminosyror förr och egentligen den största anledningen jag tar det är för jag märker att jag blir mer uthållig och orkar mer på passen :) 
 
 
Strävar efter att få en symmetrisk kropp. Vill bygga bredare axlar, mer markerad midja, 
välsvarvade ben om än med fett på - h ar börjat inse att jag liksom passar i det :P 
Sån här skit tar tid, allra helst för såna som mig - som inte lägger ner hela själen i det vad gäller kost och allt. Lilla skillnad jag ser blir jag iaf glad, träningen är min hobby, något som får mig må bra och jag tror att om jag skulle lägga ner all tid och energi på det skulle det längre inte bli kul. Jag trivs såhär, förhoppningsvis når jag trots detta mål inom träningen - det får mig att växa!
 
 
 Kommentarer
Postat av: Erika

Det tar sin tid, men man når ju dit någon gång :)

2014-08-17 @ 13:07:03
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Vicky

Tack så mycket :) Jag kommer nog vara tillbaka med bloggen i morgon igen :)

Funderar på att skaffa gymkort när lönen kommit så jag kommer igång med träningen igen, orkar inte vara en soffpotatis längre :)

2014-08-17 @ 14:26:25
URL: http://fames.se/imvicky
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Jag tycker att din kropp är helt fantastisk :D

sv: nej, vi åkte iväg till annan ort med jobbet, så jag har faktiskt inte rivit av ett pass än, men det blir ett imorgon :D Vet du vem Maria Mollstedt är? Hon online-coachar mig :D

2014-08-17 @ 20:55:29
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback