morgonpromenad

Imorse skulle jag egentligen springa men vaknade upp och kände att nä, jag vill inte. Så jag sket i det och gick ut på en promenad istället :) Förr gick jag typ varje morgon, det är en bra start på dagen! Man hinner rensa tankarna och samtidigt få motion och frisk luft. Sitter och ska få i mig frukost och sen ska jag jaga lite matrecept - någon här som har bra tips på middagar man kan laga? Helst nyttiga, enkla och inte med tusen ingredienser, uppskattas! :)
 
Kan tipsa om bra, billiga baströjor. Haft många kunder som efterfrågar just detta. Det har vi fått in i butiken igår. Finns i många olika färger men just bas för mig är svart och vit. Ska köpa en svart och vill köpa en vit - hoppas den inte är alltför genomskinlig :)
 
129kr
 Kommentarer
Postat av: Vicky

Ja så sant! :) Det spelar ingen roll hur man rör på sig, det viktiga är att man rör på sig :)

2014-08-21 @ 10:50:32
URL: http://fames.se/imvicky
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

jag har alldeles för få basplagg för att det är för tråkigt att handla :P

sv: Ja, online coachning :D Det kostar, men känns verkligen bra, vi mailar till varandra nästan dagligen, hon skickar kostschema och träningsschema och allt går liksom enligt plan! Hittills i alla fall, men det är lite svårt att få i mig all mat, hon vill att jag ska äta mer än jag är van vid. Men, så kan det gå, ju mer jag tränar desto mer lär kroppen komma ikapp och begära mat tror jag.

Tack för den fina komplimangen om mina ögon <33

2014-08-21 @ 16:39:27
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback