Progress is progress no matter how small.

Schemalagt är jag ledig idag men chefen ringde igår och frågade om jag kunde jobba några timmar idag då de har fullt upp så idag jobbar jag från 13:00. Innan dess har jag tänkt köra ett benpass på gymmet. Ska försöka kämpa vidare med benböjen. Försöker testa på olika tekniker så det tar mer på rumpa - hittils har det ofta tagit på framsida lår och då jag ofta kört tyngre än lättare kopplar kroppen in musklerna som är bäst lämpad och orkar med vikterna och i mitt fall har det varit just framsida lår.
 
 
Har ju aldrig satt något utseenderelaterat mål kring framsida lår, men fann några äldre bilder på datorn och inser att det faktiskt hänt en del och det gör mig glad. Ja, tro det eller ej, jag har också varit tunn men i mina ögon klär det inte mig. Titt ba spirorna! Kunde ju blåsa omkull mig.
 
 
Något som verkligen får mig att tänka till kring vad som är hälsosamt. På den övre bilden var jag i rätt "fack". Normal, ansågs vara hälsosam. Mådde jag bra? Nej. Jag åt antagligen för lite och betydligt för lite för att träna. Jag tränade - men inget hände, undra varför.... Idag mår jag bättre. Visst har jag mer fett på kroppen men jag är också starkare, mer stabil. Tror det är här jag ska vara. Lite mer hull men också mer muskler, jag känner mig mer som mig själv.
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Vicky

min lilla goding <3

2014-08-07 @ 13:53:15
URL: http://imvickie.se
Postat av: fashion

Bra med träning :D

2014-08-07 @ 14:26:17
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

ärligt talat, du är så mycket snyggare nu. Det liksom lyser om dig:)

2014-08-07 @ 16:49:46
URL: http://sessie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback