Regn & Rusk

Vaknar upp av att det regnar ute - så mysigt! :) Hade tänkt springa/gå nu på morgonen men det tänker jag inte göra. Känns som det är stor risk att man blir sjuk på kuppen. Ska sitta inne och mysa med film innan jag börjar jobba. För första gången på hela sommaren har jag matlåda med mig.   Har bara 2 veckor kvar nu på gina. Känns väldigt trist faktiskt.. Försöker se det positivt iaf. Har haft det bästa sommarjobbet jag någonsin haft, jag har utvecklats mycket från det, det känns som jag byggt lite självförtroende från det. Självklart har smicker från kollegorna fått mig gå lite mer rakryggad. Chefen önskade att hon hade en tjänst att ge mig - det känns bra att höra. Jag har gjort ett bra jobb och det känns förbannat skönt att jag för en gång skull kan känna mig "duktig". 
 
 
_______________________________
 
Jag vill inte få den där jobbiga stressen som kom förra hösten. Vad händer nu? Vad ska jag göra? Givetvis snurrar de tankarna i skallen men jag vill inte bita mig fast i det. Ifjol blev stressen för mycket. Folk förstår nog inte hur pass stor press jag sätter på mig själv så minsta lilla press jag känner från omgivningen och jag drunknar. Jag vill inte vara förbannad eller gråta varje dag. Jag vill inte bli så nedstämd att jag inte känner någon livsgnista.  Det är precis det min stress gjorde med mig. Fysiska förändringar skedde i takt med detta också. Orkade absolut ingenting. Träningen som alltid gett mig lycka gav mig ingenting längre. Jag försvann. Stress har förstört så mycket i mitt liv och jag har inte lärt mig hantera det. Det är min absoluta största brist - jag klarar inte av stress och jag blir stressad av precis allt. Visst är kortvarig stress bra på sitt sätt men inte då det blir något långvarigt. I år tänker jag inte bli stressad. Allt löser sig och allt ordnar sig. Faktum är att hittils har ju allt blivit bra, varför kan jag inte bara vila i det? 
 
det enda jag är 100% säker i är att jag vet att det är något alldeles speciellt som är tänkt för mig. Jag är ingen som kommer hamna på ica år efter år och känna mig tillfredställd med det. Jag tror jag har en större mening än så, det bara känns så, i magen, i hjärtat. Vad det är har jag självklart ingen aning om. 
 
 
 Kommentarer
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Svar: Låter inte så gott, haha, men ska ge det en chans! Om jag vågar... haha

2014-08-18 @ 18:52:04
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: bookofems.blogg.se

låter som en riktigt mysmorgon!!

2014-08-18 @ 20:36:50
URL: http://bookofems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback