Ryggpass

Sovit som en kratta inatt. Vridit och vänt mig konstant. Känts som hela kroppen har växtvärk. Typ som då man vill knäcka till ryggen men det knäcker aldrig. Svinjobbig känsla. Ska iaf gå till gymmet för ett försök på ett ryggpass. Hatar att träna rygg vilket är rätt dåligt, ben och ryggträning anser jag vara bland det viktigaste. Tycker det är tråkigt bara, vill ha massa nya roliga övningar att köra men bara bita i sura äpplet och göra mitt bästa. Sen är jag svag i ryggen också vilket gör att jag tycker det är ännu tråkigare. Men nån gång måste man ju bli starkare. Det tar sin tid sånt, att bli starkare. Folk tror att om jag gymmat en vecka har jag blivit dubbelt så stark. Nä det funkar riktigt inte så... Speciellt som tjej tar det tid att bli starkare. Därför vill jag sällan sätta tidsmässiga mål just för jag vet hur mycket det krävs av mig för att öka i styrka. Det tar tid och det har jag tålamod med. Största anledningen till min träning är för den psykiska aspekten, försöker lägga bort pressen på det fysiska, det blir inte roligt då längre. Vill ha kul då jag tränar - givetvis ska det vara jobbigt men det ska inte vara något som ger ångest. 
 
 
redan innan jag tagit mig till gymmet känns det såhär. behöver en fet jävla spark i arslet idag för att prestera något. men den sparken får jag på något sätt ge mig själv idag.
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Frida

Va du är duktig!
Själv ligger jag hemma och är sjuk efter att jag försökte mig på att springa förra tisdagen!
Blev dålig på kvällen och har varit dålig sedan dess, i lite drygt en vecka nu!
Nu har jag försökt vara lite teknisk!
Så in och kolla min blogg där det är uppdaterat med ny header och ny bakgrundsfärg :) Kommentera gärna vad du tycker, bättre eller sämre?

2014-08-27 @ 12:05:51
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: ♥ Sojka ♥

Just nu tränar jag bara Cardio som pw, pw på promenadband och crosstrainer och ska göra det i 30 dagar. Sen börjar jag med styrketräning igen fast varannan gång styrketräning och varannangång cardio i en månad. :)

2014-08-27 @ 13:07:03
URL: http://sojka.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback