sunday not so much funday.

Var ute och gick ca 7km imorse. Men jag är seg idag. Lär garanterat ligga i soffan och inte lyfta ett finger - min kropp orkar ingenting nu. Försöker ta det med en nypa salt men det känns drygt då jag hade tänkt träna idag men så kan det gå. Ligga i soffan med kakor och film känns faktiskt mer värt just nu. Önskar jag kunde skriva ut mer och dela med mig mer av "mitt liv" här just för att ni som jag har kontakt med via bloggen alltid stöttat mig och gett mig kloka ord men just nu väljer jag att inte gå ut med detaljer pga omständigheterna. Det är mycket som händer ändå står allt stilla. Många val som ska tas fast ändå inga val alls. Befinner mig i en väldigt konstig, jobbig situation och jag känner mig själv alltför väl att veta då jag inte skriker, gråter eller visar tecken på några känslor är då jag står på gränsen. Känner inte igen mig själv. Är inte mig själv i alla lägen och har inte varit det på över ett år. Det har förstört mycket hos mig och det försöker jag handskas med nu. 
 
Till min lycka har jag mina fina vänner - ni vet vilka ni är :) Gårkvällen var så mysig och rolig som alltid med Lena. Bakade kakor i mängder och såg film. I såna här lägen märker man verkligen hur lyckligt lottad man faktiskt är att ha så fina människor kring sig, jag försöker hålla i de tankarna :) 
 
 Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: nej, usch, jag var ute och sprang vid 9 tiden för ett par veckor sen eller så och jag flåsade bara som den. Orkar inte heller hålla tempot. Kom in i huset alldeles genomblöt och röd, haha. Men nu vet jag hur det är. Egentligen föredrar jag det här med svett mer än kyla.

Jag bara hoppas allt löser sig för dig. Förstår också om du inte vill skriva ut om allt på bloggen och det behövs inte. Skönt att du har dina vänner :)
Kram

2014-08-12 @ 12:45:40
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Vad skönt att promenera! Jag kan dock inte göra det nu beroende på att jag har ont i en fot.. Hoppas att det går över snart! :)

Vad tråkigt att höra att du inte mår bra :( Vet så väl hur du känner. Vet ju inte vad det är du går igenom i ditt liv just nu, men kan ju bara relatera till svåra stunder i mitt liv och det är aldrig kul när man går igenom en kris. Det enda positiva om man ska säga så, eller försöka hitta nåt positivt, är att man växer som människa och blir starkare! Man är starkare än vad man kan tro alla gånger.

Kramar!

2014-08-12 @ 16:43:48
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback