My family comes first before everyone.

Kondition idag igen. Motivationen lämnade jag dock hemma. Blev ett bra pass trots allt. Backintervall + magträning. Därefter blev jag klar med några klappar! Är klar med hälften så har lika mycket kvar... jaja! Ska snart laga mat, idag blir det fisk till mig och pannkakor till Albin. Ofta gör jag två maträtter för vi vill ha olika rätter. Sen ikväll kommer småtrollen som jag är barnvakt åt. Spännande med tanke på att dom går lös totalt i den här lägenheten.. Det är något med stället som gör dem extremt busiga. Men det är roligt att se, kan koppla det lite hur jag hade som barn. Skiljer ju 2 år på mig och cissi och vi hade ju i princip alltid sjukt kul så det är roligt att se att systerdöttrarna också har den relationen. Självklart ska man ha pli på ungarna så de inte blir bortskämd och oartig men barn är barn, barn ska få toka sig och busa ihjäl sig nu och då. Sån barndom hade jag och jag blev ju ingen snorunge :P Ska nog se julkalendern osv, har inte sett gårdagens avsnitt så ska ta igen det idag :) 
 
Mina fina systrar som jag får träffa på fredag :) 3 systrar med extremt olika personligheter, ändå är vi så sammansvetsade som vi är.  Då andra står som frågetecken vet vi precis hur vi tänker/känner och varför vi reagerar som vi gör. Det är bland det finaste med systrar. Det är ett band man omöjligt kan ha med någon annan. Jag älskar mina närmsta vänner, självklart min pojkvän och föräldrar. Men kärleken till mina systrar är något alldeles speciellt och så kommer det vara livet ut. En kärlek man vet alltid kommer finnas där, oavsett vad. 
 Kommentarer
Postat av: Selina

Fin bild!

Du har väl inte missat tävlingen på min blogg där du har chansen att vinna ett egen designat skal från caseapp.se? Kika gärna in och delta <3

http://seliiinaa.devote.se/blogs/29483647/giveaway-.htm#WriteComment

2014-12-03 @ 12:06:29
URL: http://seliiinaa.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback