Nyårslöften

Idag är det Nyårsafton. En ganska överskattad dag kan jag tycka. Ofta har man så höga förväntningar och det är sällan det levs upp till... Ikväll ska vi vara med Albins kompisar men vi har fortfarande ingen aning om var vi ska vara eller nåt. Halvjobbigt för mig som gärna vill ha allt planerat, menmen :P Imorse ringde mamma och önskade oss Gott Nytt År då man aldrig kommer fram till varann vid 12-slaget. I samma veva ringde pappa till Albin för att göra desamma.
 
Mina nyårslöften ifjol minns jag faktiskt inte, ett var att inte stressa och det har jag lyckats ganska bra med. I år har jag också löften men det behåller jag för mig själv :) Samtidigt som jag är smått ångestfylld inför ett nytt år känner jag nånstans att det kan bara bli bättre. 2015 ska bli MITT år, hoppas på det iaf fall :)
 
 
GOTT NYTT ÅR till er alla, hoppas ni får en fin kväll och blir kysst på 12slaget för det kommer inte jag bli :P Albin har fått för sig att om man kysser varann på 12slaget innebär det otur. Jag fattar inte hur han resonerar eller vart han fått det ifrån :P 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback