Kvällspromenad.

Det absolut bästa jag vet är att gå ut och gå sent på kvällen. Musiken gör sig som allra bäst då! Albin tycker inte om att jag är ute sent på kvällarna men vad ska man göra åt det! "Felet" med mig är att jag inte är rädd att vara ute sent. Ofta då jag var yngre var jag ute och gick på nätterna.  Tror det är därför jag aldrig är rädd utomhus. Sen blir jag såklart förbannad. Det är ju jag. hehe. Det är så fruktansvärt många fel i att vi tjejer ska sitta inomhus på nätterna och trycka bara för det finns dumjävlar som ska förstöra oskyldiga liv. Jag blir riktigt förbannad över sånt och blir då raka motsatasen att jag tänker minsann inte sitta inne bara för det finns jubelidioter. Känner att då jag är ute och går det är då jag känner mig fri och ska då nåt pucko få ta det ifrån mig. Nej. Det hade varit bättre om jag var som många andra tjejer - var rädd, men tyvärr har jag aldrig varit det i denna fråga och lär nog inte bli det heller. 
 
SAGT och gjort ska jag gå ut på en promenad. Det är inte så bra väder men det blir bra ändå! fört över lite ny musik = lite som julafton för mig!
 
 
 Kommentarer
Postat av: Liborius

själv är jag mörkrädd och skulle aldrig vilja vara ute själv så sent;)

2014-02-15 @ 22:06:09
URL: http://liborius.se
Postat av: Linnea

Svar: Okej, jag har bara tagit det lugnt med pojkvännen och förbereder mig för lite jobb på söndag :)
Hoppas att du haft en toppen helg hittills? Hur ska du avsluta din helg, några roliga planer?
Kram! ♥

2014-02-15 @ 23:57:46
URL: http://erne.blogg.se
Postat av: jennifer

Jag tycker också om sena kvällar att springa/gå, under sommaren är det skit skönt. Man får verkligen vara ifred i mörkret. Och det du säger om att tjejer inte/eller ska vara ute sent så känner jag samma sak nu bor ju jag i en liten by men ändå tänker man på att hemskt många råkar ut för hemska saker, tjej som kille, under kvällar/nätter. Men va i helvete alla ska väl få vara ute när dom vill utan att bli, mördade, våldtagna eller någon som snor från en. Nu låter ju detta hemskt, men det är inget direkt man tänker på när man själv är ute men sen ser man på nyheterna att det händer saker varje jäkla dag om folk som vistas utomhus. Det är hemskt.

2014-02-16 @ 10:58:46
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se
Postat av: Lina

Själv är jag livrädd för mörker så kvällspromenader är något jag helst undviker! Visst är det kul hur olika det är :D

2014-02-16 @ 20:32:48
URL: http://linawestrins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback