Onsdag.

 
Har ringt om min kurator nu litegrann. Som jag sagt förr är jag nästan omöjlig att få tag på. Ofta då min familj ringer blir de mer chokad om jag svarar än om jag inte gör det :P Inte vart där på 2 veckor nu och jag har ju faktiskt en del att berätta sen sist :) En del som hänt.
 
Så finns det saker som jag borde ta itu med men det är alldeles för jobbigt att ens tänka på så jag skjuter på det hela tiden vilket gör det ännu värre egentligen.. Jag kan ha ganska starka åsikter om jag tycker något är fel eller rätt och jag kan vara en jävel på att argumentera och köra över någon annan om jag anser att han/hon beter sig väldigt illa. Jag är ofta den som blir upprörd och förbannad och ja argumenterar och helst svinjävlafort så jag knappt själv hör vad jag säger. Men jag har liksom många andra min akilles häl.. Det är just denna situation. Tagit itu med detta förut och jag som brukar vara på krigsstigen och verkligen vräka ur mig allt jag tycker tittade ner i golvet och grät. Därför skjuter jag på det. Jag hatar att gråta inför människor, jag hatar att känna mig så ledsen att jag inte kan framföra min mening. Jag känner mig svag och vem gillar den känslan egentligen? Hela mitt liv har jag dolt då jag blivit sårad eller jätteledsen med ilska och "jagbryrmiginte-attityden" men i denna sits går det inte och det beror ju på att det är alldeles för starka och jobbiga känslor som dras fram ur mig.. Usch jag bävar för denna dag.....
 
 
MEN jag ska inte tänka på det nu. Nu ska jag ner till gymmet för att springa lite och jag hoppas det gör sinnet gott. Sen måste jag göra ett ärende i stan. 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Annica

Hoppas du får kraft och mod gumman. <3

2014-02-12 @ 11:18:01
URL: http://annicaj73.wordpress.com/
Postat av: Liborius

skönt att prata ut ibland:)

2014-02-12 @ 23:21:15
URL: http://liborius.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback