SAMBOS.

Än en gång känner jag att jag är med den jag ska vara med! Idag kom han hem med blommor, choklad och min efterlängtade eltandborste som jag smått tjatat om men som jag inte gett mig råd att köpa. Men det bästa av allt var nog detta:
 
 
 
 
Grejen är att jag har ju som bott här men aldrig vetat hur jag ska svara för jag är inte adresserad till denna adress eller hur man säger? Jag har inte tjatat om det för Albin har blivit väldigt varsam och noga med just såna saker. Han har förr varit med om att man bott tillsammans för att sen se hur allt kraschar och jag tycker det är bra att man är eftertänksam. Man måste känna till 110% att det kommer funka, att man INTE kommer flytta isär. Givetsvis kan ju saker och ting ske men ofta tar folk så lätt på att flytta tillsammans nu för tiden. Jag är ju mer som Albin då... Det tog ex 4 månader innan jag tyckte vi var tillsammans trots vi egentligen varit ett par långt innan det. Jag tycker det var nog snabbt att vi "flyttade ihop" efter ett halvår men det var mycket runtkring, jag skulle ju bo i Domsjö men både han och jag gjorde nog så att jag stannade här. Han ville ha mig här och jag ville vara här. Vi är nog paret som tänker ett steg längre än paret som förhastar sig bara för att det för stunden känns bra och det är en ovanlig egenskap bland unga par idag kan jag känna. Det känns så skönt att vi är på samma nivå vad gäller såna stora saker i livet. Jag älskar verkligen livet jag får ha med denna kille!
 
 
 
Jag blev uppriktigt rörd då han visade mig för jag vet hur rädd han är för att förhasta sig i saker då han upplevt såna saker förr så för mig betydde det mycket. Jag är inte tjejen som inleder saker för att sen bara en dag bestämma mig för att det är fel. Jag är extremt eftertänksam vad gäller kärleken och jag tycker mig vara stabil och en flickvän som går att lita på i alla väder i den frågan. Jag kommer inte en dag släppa en bomb att det här funkar inte HÖRSHEJ, jag funkar inte så och Albin inser nog också det.  Det känns så skönt att jag nu officiellt kan säga att vi är sambos. JA där ser du pernilla, där kom det ;)
 
__________________________________
 
NU ska vi åka och köpa pizza och kvällen består av mys med mina nybakta subwaycookies, mm jag älskar denna dag! :) :)Kommentarer
Postat av: MADDISENJ.SE

Åh vad roligt, grattis :D

2014-02-15 @ 10:24:01
URL: http://maddisenj.se
Postat av: jennifer

Åååh så himla härligt! jag har nog samma problem, att om man väl säger att man är ihop så tar det slut direkt, om man väl flyttar ihop så flyttar man lika snabbt isär, så jag har också tagit det otroligt lugnt men min kille, men jag har hittat total rätt, nu vet man varför inget annat funkade. :) Kram till dig!

2014-02-16 @ 11:10:28
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback