Skit-tisdag.

 
 
Det kan bara bli bättre.
Eller är det verkligen så?

Idag är jag besviken på mig själv. Irriterad, ja rent ut sagt förbannad! Inte på någon annan än mig själv och vad gör man av den ilskan?! Kan jag inte vända det till något positivt? Jag vet innerst inne vad som är sant och inte men ändå blir jag sådär äckligt förbannad. Vet inte om jag ska till gymmet idag. Antingen skulle det gå asbra med tanke på frustrationen ELLER skulle det gå pissdåligt. Frustration kan visa sig både i ilska och "nu-ger-jag-upp". Ber om ursäkt om jag förpestar någon annan med mitt humör men jag kommer aldrig dölja hur jag mår, jag tål nämligen inte det beteendet. Utåtsett ska allt vara sååå bra än fast det egenltigen inte alls är det. Mina erfarenheter av det är de värsta minnena jag har och jag kommer aldrig bli sån. Det är falskt och i mina ögon fel. Folk snackar om att visa att man mår dåligt det är något skamfullt. Försöker hysha ner en. Jag tycker att skamfullt är då man är en falsk människa på det sättet att man aldrig vågar visa hur man kanske egentligen mår. Men det är ju bara mina tankar. 
 
 Kommentarer
Postat av: Daniella

Vi alla har sådan dagar... Jag hade en riktig skit-söndag faktiskt... Tycker att det är bra att visa att man kan bli sur! Jag tycker inte heller om det hela jag-är-perfekt-och-mår-alltid-bra om man är t.ex. en vardagsbloggare, man behöver inte berätta om sina problem. Men man är inte svag om man berättar att man faktiskt mår lite dåligt. Allting kan inte vara perfekt!

Sv: Du borde prova, det är rätt så gott :)

Kram!

2014-02-18 @ 16:22:00
URL: http://coffeecaramel.blogg.se
Postat av: Michelle

Man kan inte ha bra dagar jämt! :/

sv: ÄLSKAR KAFFE!! :D

2014-02-18 @ 17:37:24
URL: http://mischakaro.blo.gg/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

åh, vad tråkigt att du känner så. Jag är likadan, känner jag något så visas det. Tack och lov är jag en sådan äcklig människa som välsignats med många fina glada dagar och mycket optimistiskt huvud :P

2014-02-18 @ 17:44:27
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Louise

jag är sjukskriven så jag får inte träna så längtar otroligt mycket tills jag får komma igång igen :)

2014-02-18 @ 20:41:56
URL: http://liizes.com
Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Sv: Jo, tyvärr så behöver man inte vara född med allergier utan de kan överraska en när du minst anar det. Önskar dock att du hade rätt! Fast nu är det som det är helt enkelt. Ingenting jag kan göra åt det.

Hur är läget med dig idag? (:

2014-02-18 @ 21:49:34
URL: http://musicismyboyfriend.blogg.se
Postat av: Linnea

Svar: Jag är dansledare till tre grupper varje söndag :)
Hoppa satt du haft en bra vecka hittills? Några planer för morgondagen?
Kram ❤

2014-02-18 @ 22:12:34
URL: http://erne.blogg.se
Postat av: Anonym

Tycker du skriver så bra, gillar inte heller falska människor och jag tycker man ska vara ärlig och säga att man inte mår bra ,men det är som du skriver en del människor tycker man ska hålla inne med sånt, varför undrar jag!hoppas du känner dej bättre nu och att det du kände dej arg över känns bättre ,kom du iväg på träningen?

2014-02-18 @ 22:14:49
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: nicolinda.blogg.se

Vi alla behöver tillåta oss själva att brista, även att bära. Vi alla behöver få vila i det vi känner och få gråta ut om vi vill, öppet eller ej men vi måste tillåta oss själva det.

Jag tycker inte att det är något fult att visa öppet om man mår dåligt, jag tycker det är modigt och jag tycker att det är vackert.

Din styrka bär dig överallt men ibland träder svackorna fram. Du kommer alltid att klara dig själv upp igen för du är stark och du har ett mod som du starkt bevisar här.

Det kan ingen ta ifrån dig, ingen någonsin.

Jag vet själv hur det är att nå botten av botten, för det har jag gjort nu.. Men försöker sprida kärlek och lycka omkring mig så jag inte låter mörkret ta mig.

Varma kramar och styrkejubel <3

2014-02-19 @ 16:32:45
URL: http://nicolinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback