Tisdag.

Passet igår gick helt okej. Skulle maxa 65kg på bänken och de tog tvärstopp! haha det är ett tag dit känner jag. Men jag lyckades köra alla 3 set på 50kg så det känns kul att jag börjat kunna träna på den vikten iaf :) Ryggträningen gick bra, kände mig ovanligt stark! Vi avslutade med mage sen var vi nöjda.
 
 
Tänkte igår på det här med att hitta balansen i träningen. Regelbunden träning är bra sen beroende på hur mycket man väljer att lägga ner i träningen beror ju helt klart på vilket mål man har. Om jag bara var ute efter att bibehålla det jag har idag skulle säkerligen 3 gånger i veckan räcka. Som det ser ut nu har vi lagt in 4 styrkepass och 2 konditionspass. 6 dagar i veckan tycker jag själv låter mycket men då får man tänka på att de dagar man kör kondition får ju ändå musklerna vila från tung styrketräning. Sen reagerar allas kroppar olika. Om jag märkte att jag inte utvecklades, jag stod stilla eller tillochmed sänktes styrkemässigt, ja självklart hade jag taggat ner lite på träningen. För då hade jag antagligen 1. tränat för mycket, 2. sovit för dåligt eller 3. ätit för dåligt eller en kombo av alla 3. Där jag står idag har jag bara utvecklats av att träna på det här sättet så jag anser absolut inte jag tränar för mycket, jag mår bra, min kropp mår bra och reagerar positivt på den träning jag får så varför sluta med det? 
 
 
 Utefter sättet jag tränar tränar också Albin och han har också utvecklats. 
Vi har koll. Vi får i oss bra mat och får bra vila. Vi mår bra och blir starkare, bättre än så kan det inte bli!
 
 
Jag älskar det faktum att Albin är stark och vill bli starkare. Det är råsnyggt och han passar i det! Han har verkligen hittat rätt i sin träningsform. Han lyser verkligen då han känner sig stark och det är så roligt att se, han är lycklig liksom jag av att få styrketräna. Han har bra förutsättningar för just styrketräning, är duktig på det han gör och är envis som en åsna när det gäller till att öka. Han kommer utvecklas mycket om det fortsätter såhär! 
 
Guldstjärna till min kille för han kämpar på så bra, är mycket stolt över honom och allt han gör både i och utanför gymmet! PUSS!
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback