Lördag!

 Igår jobbade jag i receptionen några timmar. Sen malde jag och Albin oss igenom ett axel/lats-pass. Har börjat kunna träna på 15kgs hantlar i axelpress nu, skönt! Sen testade jag sista setet igår med 17,5kgs hantlar. Det gick icke bra. Ja enligt Albin gick det bra men inte enligt mig. Klarade 7st men det tyngsta vid axelpressen är första, då man ska få upp asen i axel-läge. En pers! Var tvungen att få hjälp av Albin då så nej det gick inte bra. Ganska kul att tänka då jag tränade som mest egentligen orkade jag kanske 8kgs hantlarna och nu då jag tränar en aning mindre, inte är lika besatt av att inte äta det ena o andra tränar jag på 15kg. Mat och vila är a och o punkt. Så ni som är ute efter att bygga muskler, haka inte på den hysteriska trenden bland träningsbloggare som snackar om att bygga muskler men låter kroppen leva på enbart sallad. Kommer inte ta er särskilt långt. 
 
Latsträningen gick inte så bra... Testade vanliga chins med gummiband. Har alltid tyckt att tjejer som kört med det ändå ser hyfsat stark ut men igår då jag insåg att jag också orkade känner jag mig inte lika impad av de tjejer jag sett :P  Jag är alltid så. Om jag ser en tjej klara något kan jag tycka WOW hon måste vara stark! Om jag själv klarar det tycker jag inte det är så starkt gjort. Jag är väldigt självkritisk, sällan jag verkligen hyllar mig själv på så sätt. Vet inte varför jag är så, alltid vart sån.
 
 
För kul testade jag göra omvända chins, chins med hjälp av biceps. Lättare än vanliga för man får hjälp av biceps. Klarade 5 med egna kroppen. Skulle vilja klara 10!! 
 
 Kommentarer
Postat av: Catta

Hej! Vet inte om du kommer ihåg mig! Vi skrev mycket förut till varrandra! :) hur är läget med dig nu förtiden? :)

2014-01-19 @ 09:13:31
URL: http://Cathauiina.blogg.se
Postat av: Frida

Jag vill klara göra chins, men klarar inte en enda än. :(

2014-01-21 @ 09:17:14
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: Frida

Jag har fått för mig att det är mer armar, så som biceps för att klara, men det är nog fruktansvärt mycket teknik. :)

2014-01-21 @ 14:43:23
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback