Nu äre dags!

Nytt år och nya möjligheter! Jag går in med en extremt positiv syn och höga förväntningar på detta års träning! 2013 var inte mitt år vad gäller träning... Jag har varit ganska ostabil och det i sin tur har gjort att jag lagt träningen åt sidan.. Har varit sjuk lite titt som tätt vilket har gjort att jag tappat regelbundheten.. Har även slarvat med kosten, fyfy! Förr var jag ju väldigt disciplinerad... Tränade bra men utvecklades inte för jag inte fick i mig det kroppen behövde. Ett misstag som inte sker igen! 
______________________________
 
Då jag mår allra bäst och känner mig nöjd i hjärtat det är då jag tränar. Att känna mig fysiskt stark är en av få känslor som verkligen gör mig helt lyrisk! Självklart har jag ytliga mål i träningen. Jag vill ju förändra min kropp. vill öka i ALLT. Vill bli starkare och självklart skulle jag må bra av att tappa 2-3kg fett. Men en stor stor anledning till min motivation till träningen är att jag mår så bra av det. Jag är så glad och lycklig! Då jag har märkt att jag har ganska lätt att känna mig nedstämd är det jättebra att jag faktiskt tycker om att träna, ett bra botemedel mot jobbiga sinnesstämningar! Jag sätter aldrig slutdatum på mina mål i träningen, det tar tid att nå resultat det är jag medveten om så jag skyndar inte på så sätt. MEn givetsvis kommer jag kämpa för att se något ynka resultat till sommaren! Men de månaderna kommer svisha förbi så det gäller att ta vara på dom! 
 
Styrkemässiga mål för 2014;
Klara 60kg i bänkpress
100 kg i benböj
15kgs hantlar i axelpress
250kg benpress
 
Konditionsmässigt vill jag givetsvis få en bättre kondition men det enda "mål" jag kan tänka mig där är att springa milen en gång till. Det är ju såå jävla tråkigt och jag hatar att springa. Folk inkl. jag själv tjatar ju alltid om att "jag orkar inte jag har så kass kondis." Men det är så så fel. Med en jävlar anamma attityd och envishet som en åsna klarar man det. Jag klarade milen på en dålig kondition, det är verkligen hjärnan som antingen hjälper en eller stjälper en! 
 
Som sagt vill jag bli av med 2-3kg fett och det är ju ett mål i sig. Men som jag tjatat om tusentals gånger ställer jag mig inte på vågen längre. Jag tycker inte det ger mig speciellt mycket. Jag kommer inte veta hur mycket fett jag kommer tappa i vikt (om jag nu gör det) MEN jag kommer utgå från ögat. Titta och framförallt känna hur kroppen känns. Det är mycket bättre mått att gå efter i min åsikt.
 
 
Imorgon får jag förhoppningsvis mina kosttillskott jag beställt. Ja jag är riktigt motiverad nu till att dra igång :) jag hoppas innerligt jag slipper bli sjuk nu och då, det förstör så mycket.
 
 
 
 
ungefär här är jag nu :) Mitt mål är ju verkligen inte att se ut som en victoria secret. tycker det ser hemskt ohälsosamt ut och i mina ögon är det inte vackert, har svårt att förstå folk som tränar att se ut så. Menmen, Smaken är som baken! mitt mål är att bli stark och jag hoppas min jävlar anamma jag har kommer fram nu. Folk som känner mig vet hur fruktansvärt envis jag kan bli och i träningssyfte är det en värdefull egenskap. Dags att ta mig i kragen och masa fram tjurskallen ur mig, för den är det inget fel på ;)
 
 
 Kommentarer
Postat av: liborius

bra att ha mål:D jag tänkte sätta mig i helgen när jag är ledig och skriva upp lite mål inför det nya året:)

2014-01-01 @ 22:50:07
URL: http://liborius.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback