Osteopat

Var hos en osteopat imorse. Det var intressant. Först frågade han varför jag var där och jag trodde jag hade främst problem i rygg. Det första han sa var : Men du är ju sne. Kroppen lutar åt höger och du kompenserar det med att luta huvudet åt vänster så du ska se rak ut. HAHA jag kände det faktiskt då han påpekade det.. Jag var mjukare än jag trodde. Trodde jag skulle vara stel som ett kylskåp och ha tusen knutar men icke.  Enda som var egentligen var att mitt högra skulderblad inte roterade som det skulle, var lite spänd i nacke. Största problemet var ländryggen vilket jag hade NOLL aning om. Jag har aldrig hört en människokropp spraka så förbannat som då han tog i vid ländryggen :P Tillochmed han reagerade på att det var mycket. Det gör ju inte ont så jag tycker det är kul att höra spraken!
 
Sen reagerade han på att jag skrattade. Jag skrattade hela tiden nästan för det kittlades då han var och gnuggade på olika ställen. Jag som är den vekaste av de veka vad gäller smärta! Han frågade några gånger: det här måste göra ont! så sa jag: nää det kittlas mest. Han trodde jag käkade taggtråd för jag inte kände smärtan. Jag skrattade då andra enligt honom skulle skrika. Ja det var något konstig med mig idag :P Han var väldigt trevlig, öppen, pratade mycket och det gillar jag. Är ofta väldigt nyfiken och ställer många frågor då jag kommer till bl.a. såna ställen så det var kul :) har fått order om att vila och dricka mycket vatten idag. Har nästa tid på måndag och då ska han jobba mest med ländryggen. Rör höfterna för mycket och är stel i bröstryggen, något jag ska försöka tänka på :)
 
 
Tycker det är spännande då han tar värsta järngreppet och man tror han ska knäcka en i tusen bitar så säger han: är du redo? det är en skräckblandad förtjusning. Det är ju så kul att höra spraken!!!!!!
 Kommentarer
Postat av: sofia

tack :)

2014-01-15 @ 18:49:11
URL: http://fames.se/wennberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback