Snön faller.

Snöar som satan ute! Är inte lika kallt idag, skönt! Igår förfrös mina fötter, har verkligen inga bra vinterskor :/ Jobbigt blir det nu då jag ska gå ut på en promenad. De skor jag går i är mina gamla träningsskor som är hål i lite varstans. Mina fötter får det kämpigt :P Har inte orkar titta på några skor, försöker inte göra av med pengar på shopping och osv nu då jag inte jobbar lika mycket. Idag på morgonen ville kattis komma förbi och dricka kaffe och ha systertid. 
 
 
Verkligen lyckligt lottad som har dessa två som mina systrar. Jag och cissi är ju helsystrar men inte kattis.  På senare tid har jag faktiskt upptäckt att jag och Kattis är väldigt lik varann i många många olika sätt..

Något man dock kan känna igen att vi INTE är helsystrar på är att hon är så satans liten! kvinnan har fött två barn och är som en liten ärta. Hon kan inte lägga på sig. Jag är ju raka motsatsen där. Den dagen jag föder barn kommer jag säkerligen lägga på mig 30kg och ha fruktansvärt svårt att göra mig av med det. Sen blev kattis vackert gravid. Bara en mage. Jag kommer ju få falukorvsarmar, anklarna kommer inte synas, ja jag kommer bli groteskt stor det är min rädsla :P Min mamma gick upp 27kg med mig så jag ligger i riskzonen :P MEN gravid planerar jag INTE att bli de närmsta 75 åren. ungefär så känner jag inför att skaffa barn!
 
 Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHA, ser fram emot din gravidtid! Visst får jag fortsätta mobbas då?!

Svar: jag ska göra dig till gudmor och låta dig ha ungen varje dag :) tänk vad mysigt! få ta hand om liten mini-lovisa ;)
None None

2014-01-16 @ 19:46:44
Postat av: Annica

Wow vilken vacker bild!

2014-01-23 @ 06:38:48
URL: http://annicaj73.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback