Söndag fast Måndag.

Såg både modomatchen och finalen i JVM igår. Vart måttligt sur på finnarna tog segern. Sjukt orättvist, Sverige spelade bättre nästan hela tiden tycker jag. Jaja. Idag är det måndag fast det känns som söndag, Albin är ledig idag. Det är väl röd dag idag? Planen för idag är att gå ner med alla julgrejer till förrådet, åka hem till Domsjö och hämta en hårdisk och mina gamla täcken ev. sängkläder osv. Innan det ska vi till gymmet. Ska köra biceps och triceps idag. Ska äta frukost och få i mig lite kaffe så jag piggnar till nu iaf!
 
Varför jag kan tappa min motivation är för att jag känner mig fet och otränad.
Om jag känner mig plufsig och verkligen inte gillar det jag ser borde jag ju bli mer peppad att ta tag i det, men oftast blir jag bara förbannad, besviken och ledsen och vill åka hem från gymmet om det är där jag är. Jag kan bli så depp att träningspasset tar stryk, Igår höll det på hända men då försökte jag tänka på allt annat  Det gick bra så jag hoppas om det dyker upp igen vilket det säkerligen gör att jag kan behålla min motivation och kämparglöd!
 
Sen är jag en sån människa som måste ha fasta punkter. Hatar grå zoner. VIll veta vad som ska hända, vad jag ska göra, allt ska vara planerat. Likaväl vill jag veta vad som komma skall, dvs. jag vill ha garantier på att okej om jag tränar och äter såhär kommer jag uppnå detta - MEN så funkar det ju inte i träningen.. Man får helt enkelt kämpa på och se vad som förändras med kroppen. Det kan jag tycka är jobbigt och frustrerande.
 Kommentarer
Postat av: Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vi har också städat bort julen nu. Blev väldigt tomt och mörkt när granen försvann:(

2014-01-06 @ 19:29:52
URL: http://sessie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback