Hela kroppen skriker andas.

Var ute och sprang imorse men det skulle jag nog inte gjort... Fick känningar av halsen i förrgår och nu då jag sprang kände jag att jag egentligen borde vända och gå hem men som vanligt tar tjurskallen över mig. Då jag väl bestämt mig för något som ex. att jag ska springa den tiden eller den rundan krävs det mycket för att jag ska ge vika. Sist jag minns jag gav upp då jag sprang grät jag. Skön tjej, sprang och grät - vad kul det är att träna! haha. Jag tror jag hann max 1km innan jag insåg att kroppen vägrade lyda vad hjärnan ville. Ofta sägs det ju "mind over matters", att det mer eller mindre är hjärnan som styr vad man klarar av fysiskt - men ibland är det inte bra att låta hjärnan ta över totalt. Ofta tänker man då kroppen börjar kännas svag att Äh latmask, skärp dig! Men ibland måste man nog lyssna mer på kroppen - till slut stänger som systemet av. Det hände då jag bara hann 1km och det är ingen skön känsla direkt. Å Albin blev riktigt jävla förbannad på mig. Hur dum jag var som tvingade mig ut än fast han sa flera gånger innan att jag skulle stanna hemma. Ja, det är få gånger han blir förbannad om man inte bråkar men då kände jag mig som en liten flicka som får skäll av sin pappa :P haha! Men det är bra. Jag behöver nu och då någon som tillrättavisar mig, som får mig slappna av, släppa på saker och ting och som får mig sluta sätta sån jävla press på mig själv. 
 
_____________________________
 
 
Jag tror jag har en äcklig förbannelse över mig. Jag är så kluven i det mesta. Alla andra är duktiga, starka, snabba, gör ett bra jobb - men jag då? varför tycker jag aldrig att jag gör något bra. Jag hatar att jag har den egenskapen och jag hatar ännu mer att jag är medveten om den men inte kan göra något åt saken. Just nu känner jag mig så fruktansvärt otränad, svag, tjock, ful, äcklig - hur fan ska man kunna vara stolt då man bär på såna känslor?!
 
 Detta skulle vara min lugna dag..

Alltså jobbet idag var helt enkelt kaos. Jobbade över en timma också.. Ventilationen eller vare nu va hade blivit knas så det droppade (läs: RANN) vatten från taket. Sammanlagt tror jag vi hade 9 plastbunkar i butiken pga detta. Utöver det har det vart tjocksmockt med folk en dag som denna och provhytterna gav mig nästan ett psykfel. Idag var en sån där dag då jag blir sååå stressad och förbannad att jag känner att jag är på väg att börja gråta. Än hur snabb man är hinner man aldrig ikapp - så kändes det. Aldrig varit så svårt att pressa fram ett leende som idag. Jaja. Då jag slutade plockade Albin upp mig och bjöd mig på middag, sååå uppskattat! kycklingspett m. grillade grönsaker, klyftpotatis och givet bea ;) Hade varit utan mat i 6 timmar så jag slukade portionen rätt kvickt.. Sen åkte vi och handlade lite på Willys och nu är jag hemma och totalt död. Vill hoppa in i duschen men jag orkar inte ens ta mig dit.. illa :P
 
Min fina kille :)
 
 Trött som ett as

Ja varför kan man fråga sig. Känner av halsen och jag tror nog det beror på att jag och Albin brassade på med AC:n i förrgår och den blåste mot mig - inte bra. Och trött är jag, väntar på mitt kaffe så jag förhoppningsvis piggnar till lite trots att jag sällan får energi av just kaffe.. jaja. Idag jobbar jag men jag stänger inte - thank god!! Känns riktigt skööönt. Nu ska jag dricka kaffet sen gå ut på en liten morgonpromenad :)
 
Tänk å få ha en sånhär going o gosa med i sängen!? Jag har alltid sagt att jag kommer skaffa katt då jag skaffar hus. Hur det går med Albin känns kinkigt, han är ju mer en hundmänniska än katt. Jag däremot har aldrig haft ögon för hundar, katter är min grej, jag tror helt seriöst jag var en katt i mitt tidigare liv, haha! Min drömkatt är silvergrå med stora blåa ögon, fluffig tjock päls så ska han va lite chubby. Gud vad jag skulle skämma bort min katt om jag hade en..
 soffläge

Fick börja 12 idag istället för 13:30. Rätt fullt upp hela dagen men på så sätt går dagarna också fort. Stängde och mötte sen upp Albin på gymmet. Var inte på hugget idag men körde iaf 4 biceps och 4 tricepsövningar. Kommit hem till efterlängtade soffan och ska se ett avsnitt av Real Housewives of Orange County - sjukt tragiskt program men jag fastnar alltid för såna :P
 
2 nya plagg som mer än gärna skulle få flytta in till min garderob! Vi har skjortan i butik men ännu inte blazern - lär dyka upp i veckan för just denna vecka då jag har min mördarvecka kommer det varor till förbannelse. Kul fast också slitsamt faktiskt.
 
 Morgonprommis!

Gårdagen var tämligen stressig. Jag reagerar riktigt dåligt på stress. Mår sjukt dåligt och jag har svårt att lugna ner mig. Går upp i varv och allt bara snurrar i mig. Kändes verkligen som ett stort test igår..  skrikande barn hörde till den kategorin... Jaja. Det gick iaf bra till slut. Efter jobbet gick jag till gymmet trots att jag kände mig mörbultad - men kände att det skulle bli bra att få träna bort stress och frustration. Gick helt okej, körde lats,axlar och mage. Märker tydligt att jag blivit vekare men jag kämpade på bra och det är det som är huvudsaken..
 
Idag skiner solen ute - drygt tycker jag. Jaja. Ska ut på en morgonpromenad och senare idag ska jag jobba samma tid. Blir förhoppningsvis lite lugnare idag.
 
 veromoda

[tidsinställt] 
 
Veromoda har ju faktiskt en hel del schyssta kläder - jag har alltid bara tänkt "basplagg" då jag tänkt på veromoda.
 
 
 
 
 you don't need a fanclub to achieve your goals - be your own motivation.

SÅ skönt att det börjar bli svalare ute! Åt frukost och sprang skyttis-rundan. Det klassiska coopertestet som man gjorde i skolan ska jag nån gång testa om för att se var jag ligger. Sista minnet jag har från den banan är att jag spottade blod. Men jag förbättrade mig med 4min från första försöket också. Skulle vara skönt att bräcka den gamla tiden. Dock var jag ju annorlunda då. Dels var jag lättare och jag tränade mycket mer kondition. Jag slutade sen träna kondition helt ett tag då jag fann intresset för styrketräning så mycket kondition tappade jag bara av det. Jag är rätt less på att springa faktiskt. Inte satt min fot på gymmet på 2 veckor tror jag, förhoppningsvis blir det något gym i veckan, men det återstår att se.
 
Det absolut bästa jag vet med mig själv är att jag lyckas hitta motivaion inifrån, jag får på något sätt inspiration från mig själv och jag tävlar alltid bara mot mig själv - jag kan se andra som tränar och tycker de gör ett bra jobb, är starka, snabba osv men jag jämför mig aldrig med andra för jag vet att det inte är hållbart. Man ska träna utefter sina egna förutsättningar och jag tror fullhjärtat att om man börjar tävla mot andra är det stor risk att man blir småhatisk och bitter. Bättre att göra som jag - fokusera på sig själv och de förbättringar man gör men också lära sig hantera att man bara är människa och att ständigt se förbättringar är orealistiskt.
 
 
_________________________________________
 
Har en halvdryg jobbvecka framför mig. Jobbar mån,tis,ons,tors,fre,lör och jag stänger 4 av de dagarna. Men jag vet att då hösten kommer och jag får panik för jag inte vet vad jag vill göra kommer jag sakna att få jobba såpass mycket på Gina som jag fått nu så jag är glad alla timmar jag får! 
 
 

 
 
 
 
 
 söndag och slut på helg.

Helgen går mot sitt slut.. Haft en fantastiskt bra helg! Jobbade till 16:00 igår och sen mötte Cissi upp mig. Vi gick hem, käkade, duschade och fixade oss. Strax därpå anlände min andra storasystrar och då var det bara till att korka upp! Piggelindrink, isbjörnen, rom&cola som jag förövrigt inte drack - inte min grej. Shots blev det givet, alltid så då cissi är med. Vi hade sjukt kul som vi alltid har då vi festar, synd att det sker alltför sällan :/ 
 
Vi har alla 3 samma mamma men bara jag och cissi som är "helsystrar" - vår pappa är inte kattis biologiska pappa men hon har vuxit upp med oss i samma hus osv. Nog därför vi är så sammansvetsade vi är idag. Så tacksam över att vi har den relation vi har, den är guld värd!
 
omöjligt att ta kort med dessa två. alla har en tendens att bli förbannad av någon anledning :P
något som verkligen kännetecknar systrarna eriksson/söderlund - temperament till tusen, kort stubin och kan bli jävligt glapp i käften då det börjar hetta till. Egenskaper som helt klart kommer från pappa!
 
 Morgonpromenad - jobb.

Gårkvällen var rätt lugn, orkade inte göra så mycket :P Min middag var katastrofal men jag hade redan ätit då Albin kom hem med maxmål!!!!! Jaja, tar igen det ikväll möjligtsvis ;) Fick en flaska rött igår av Albins kompis mamma, så gulligt tycker jag. Träffat henne en gång bara dessutom :P Blev inget dricka igår utan bara lite glass och lite film. Eller lite, jag åt 2 magnumglassar och sen vanlig glass på kvällen. Gav Albin presenter igår bara för att. Han fick ett par kalsipper, ett linne och en tisha. Han hatar att gå på stan mest av allt och för att vara ärlig tror jag inte han vet vad han skulle köpa om han var där - han har svårt att se vad han passar i så han tycker det är skönt att jag köper åt honom och mig gör det inget, jag älskar att köpa kläder åt honom :P
 
Solen skiner idag också - kan dessa tunga grader bara försvinna?? Det är FÖR varmt. Värmen är för fuktig..Det ser ut att bli dåligt väder nästa vecka och än fast jag inte kunnat/velat ta vara på solen så mycket känns det riktigt skönt... Jaja. Nu ska jag gå ut på en morgonpromenad och sen göra mig klar för jobb. Löningshelg = mer folk i butik = mer stress = mer svett. SKÖNT! :)
 
 
 
Kloka ord att ta till sig av.
 
 Kroppen strejkar.

Mår så sjukt dåligt i den här värmen. Min kropp pallar det inte. Vad kul för alla som har semester och kan bada, jättebra att ni får värme men jag vill gärna ha 20grader och regn NU. Orkar inte göra ett skit då jag slutat jobbet - än fast jag bara jobbat några timmar. Blir på extremt dåligt humör. Riktigt jävla sur är jag. Mår fysiskt dåligt då det är såhär varmt, nej det är inte kul att ha 38grader i köket och JA man får fan klaga på värmen då det är såhär. Det är hemskt. Lär bli soffan ikväll, mitt huvud och mage vill döda mig. Mår alltid så illa i sån här värme. Får uppriktigt panik av att svettas sönder KONSTANT. Just nu vill jag ha HÖST!A sister is: a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life. A sister is a little bit of childhood that can never be lost.

 Sprang 5:an igen. Det gick bra men var tungt idag. Jag tror det beror på att jag innerst inne inte alls tycker det är kul :P Det blir självklart ett motstånd då... Det jag tänkte på då var faktiskt cissi. Om hon var med skulle hon aldrig i helvete låta mig ge upp - det gav mig en sporr idag. Jag vet att hon läser min blogg så förhoppningsvis ser hon det här också.
 
__________________________________
 
Min syster har alltid varit min inspirationskälla och mer eller mindre min förebild. Hon är en sån som blir bra på allt hon tar för sig. Hela livet har jag sett upp till henne och det fina är att jag aldrig riktigt känt avund. Jag beundrar henne i många situationer men jag har alltid känt att vi är två olika individer och trots att jag tycker hon är grym så är jag också grym på att vara mig själv.. Vi är två helt olika individer. Hon är extrovert - jag är introvert, hon pratar gärna - jag lyssnar, hon vill gärna synas - jag håller mig i bakgrunden. Det är nog det som gjort att vi fått den relation vi har. Vi är så pass olika och vet att ingen av oss skulle klara av att ta varandras roller - därför kan jag se upp till henne utan att känna avundsjuka.
 
 
 
I mina ögon är min syster den största kämpe jag känner - både i psykisk aspekt men likaväl fysisk. Tyvärr har hon samma egenskap som jag - tycker sällan hon gjort något bra, kunde alltid ge mer. Tror heller inte hon har förmåga att ta åt sig då folk säger att hon är duktig - för i hennes ögon är hon aldrig tillräckligt bra. Hon kämpar i hemlighet. Hon liksom jag postar inte på instagram/facebook jämt då vi tränar för att få höra "duktig du är!" och jag tror det beror på att vi båda vill känna oss självständiga och starka i oss själva. Så tror jag också det beror på att vår träning i våra ögon inte är något speciellt medan en amatör som tränar 2ggr i veckan utstrålar att hon är en fitnessbrud.. Såna erfarenheter har fått oss att ta ett steg tillbaka för vi tycker det är pinsamt att se hur pass många idag som utnämner sig vara träningsgurus och hela tiden är så besatt av att få andras smicker. Det är inte vi, vi har alltid varit starka i oss själva och så ska vi förbli. 
 
 
Eftersom vi inte är såna som kräver uppmärksamheten att vi är duktiga på det vi gör kan det också resultera i något negativt. Vi alla hamnar i svackor. Man känner sig tjock, ful, värdelös. Man behöver nu och då en klapp på axeln och få höra "du är bra, du gör ett bra jobb!" Men eftersom varken hon eller jag skriver om det vi gör på samma sätt som många andra vet sällan folk hur mycket vi kämpar med det vi gör. Så då vi väl har svackor blir det på något sätt svårare för oss att ta sig därifrån eftersom vi inte får den där hejaklacken efter oss - men det är ett val vi nog medvetet gjort. 
 
 
____________________________________________
 
Hursomhaver. Jag vet att du kämpar. Antagligen mer än du själv vet. Du är fantastisk på allt du tar för dig! Om det är löpning, gym, pole, jobb, du har den där förmågan att klara av precis allting om du bara vill. Jag tror eller jag vet rättare sagt att du behöver en fet klapp på axeln just nu och jag hoppas och tror också att du tar åt dig av den då det kommer från lillasyster. Trots att du hamnar i svackor, känner dig fel, dålig, kass - kom då ihåg att jag har alltid och kommer alltid se dig som en tvättäkta kämpe och du kommer alltid beundra mig.
 

 
 30grader inne - skönt.

Det är så jävla varmt inne det det är outhärdigt!! värsta är då man ska lägga sig o sova och då man vänder sig drar man med sig hela lakanet för man har svettats fast i det. Så varmt är det! usch, inte alls skönt :( Jag har iaf suttit i soffan precis som jag visste, ska försöka locka Albin från datorn med att se en ny film som kommit ut. Btw, hur många tjejer kommer inte se Fifthy Shades Of Grey då den kommer ut? såg nyss trailern och jag blir rädd för grabben. Han ser ut att vara en riktigt sadistisk jävel - iofs är han ju det också :P Har bara läst första boken för ja, ingen nyhet att jag inte är någon bokmal. Då jag var mindre ville jag typ mörda fröken om hon gav mig läsläxor. Det är konstigt för jag har aldrig haft problem att läsa. Läser snabbt och förstår osv men jag HATAR det av hela mitt hjärta :P Ändå anser jag mig vara en "pluggmänniska".. hmm får inte ihop det men.
 
 
Läskigt då ytliga test prickar rätt. Likadant med horoskop. Jag älskar sånt där. Läsa om mitt tecken och hur månaden/veckan/dagar kommer vara. Ofta har det stämt för mig faktiskt..
 solstrejkar.

Min kropp är helt klart på off-läge. Jobbade bara några ynka timmar idag men det var nog. Min rygg vill ge vika, har känt det nu på slutet. Vad det beror på vet jag inte. Svettas konstant. Låren glider typ så jävla varmt blir det.. Så var jag för länge utan mat så illamåendet kröp sig på, Albin hämtade mig och var stressad så han körde som en tok = åksjuk. Ont i huvudet har jag givet för jag har druckit för lite. Nä alltså. Inte min dag :P Har käkat, duschat och ska inte göra ett skit idag. Ser just nu en film. Solen strålar ute men jag varken orkar eller vill vara ute. Jag lär stanna där jag sitter ikväll, har ingen energi.
 
denna ser jag nu. Melissa McCarthy är helt klart den roligaste kvinnliga skådisen jag vet.
Så sjukt rolig, hennes genre är så underbar!
 I'm going to make you so proud - note to self.

Hela kroppen skrek NEJ men upp mot skogen bar det iväg för en löptur. Sinnessjuk tung löptur. Kändes som jag vägde 100kg.. Det dryga men positiva med att springa där jag springer är att det är backar, nerför, uppför och det tvingar ju kroppen att anstränga sig mer än att bara springa plant.. Tror det är mycket därför jag upplever det tungt att springa ibland - jag har vant kroppen att springa plant så då jag väl springer i backar är inte kroppen van det och det krävs mer av mig. Upplever det lika jobbigt att springa 5km här som att springa 7km plant men väljer ju helst att springa i backar just för det ger mig mer, tar ut mig mer.
 
 
Egentligen skulle jag inte springa idag då jag vaknade upp som en jävla dönick. Jag fungerar ungefär som raka motsatsen av de flesta. Jag peppar inte upp mig själv och får motivation av att se fitnessfolk, jag tittar hellre på ex träningsvideos med mig själv och pekar ut alla fel jag ser och det ger mig en kick att nä nu måste jag fan röra på mig. Så det är inte alltid något negativt att vara självkritisk och negativ till 1000  - man kan omvandla det till något positivt som i detta fall att jag väljer att träna ist för att slöa.
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 Ostadigt väder.

Var bra väder ända fram till 2-tiden. Då ÖSREGNADE det, helt sjukt.. Trodde ett tag det haglade för det var så sjukt stora droppar!! Så det blev inte alls lika mycket sol och bad som jag trodde :( jaja... Nu på kvällen åkte jag och Albin och tog ett kvällsdopp - så skönt! :) Sitter framför tvn nu och ska väl slå igång nån film :)
 
Fick hem detta idag. Älskar questbars! perfekt som mellanmål eller efter träning. Diet-Pro är tänkt som mellanmål för min del. Bättre att trycka det än en massa mackor som är lätt hänt då man är småsugen.
 
 En dag vid poolen.

Är ledig idag - SJUKT bra dag att vara ledig på!! Det ska vara 33 grader idag men faktiskt tycker jag det är FÖR varmt.. Imorgon, fre o lör ska det också vara såna grader och då jobbar jag och det är en pers för man svettas som en tok. Solen ligger på butikens fönster så det blir aldrig svalt, man går och klibbar fast... Men det är då, nu är nu ;) Idag ska jag följa kattis m. familj, dom ska till Mellansel där det finns utomhuspool, känns jättemysigt och kul att bada i pool för omväxlings skull! :)
 
 ständig svett!

Timmarna på Gina gick fort. Men saaatan vad varmt det är. Känner mig som största löken! Då jag slutade hämtade Lena upp mig, hämtade bikini och sen gick vi till Hamptjärn och badade. Så sjuukt varmt och skönt :) Svalkande! Sen gick jag hem, typ 8km. Känner mig tom i magen så måste äta något - duscha också för jag svettas ju givetvis igen ;)
 
 
 
 
 
 Jobb.

 
Jobbar idag men bara till 16:00, skönt känner jag :) Vi har fått in mycket nytt både i butik men också på hemsidan, kul! :) har på mig det blå/lila linnet idag faktiskt :)
 
 
 
 
 
 
 Sometimes you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and where you want to be.

Var uppe kl 8 trots att jag sovit svindåligt.. Kunde inte somna igår av någon anledning :/ Åt frukost och sen gick jag till Skyttis för att springa 5km igen. Till alla er som springer och är ute efter att tävla med er själva tidsmässigt säger jag; Spring ute! Jag upplever att det går fortare att springa ute än inne. Jag som kämpat som ett as på det där förbannade löpbandet inser det förrns nu. 
 
 
Är aldrig hungrig direkt efter jag sprungit men man känner att man tömt kroppen på energin, man har belastat i princip alla muskler i kroppen så man behöver få i sig något rätt snabbt. Banan och protein tycker jag funkar bra. Upplever att proteinshake blir mycket godare om man häller upp det i ett glas, känns mer som milkshake :P
 
 
 Måndagkväll!

Fick börja tidigare idag då det var kaos... Ton med nya varor att packa upp och mycket i butiken. Till min förtjusning var det en del turister. Jag är ju SÅ bra på att prata engelska. Jag får typ tunghäfta :P Grejen med mig är att jag är duktig på att förstå engelska, engelska ord, att skriva osv, men att prata - där tar det emot... Men de gick bra :) Stängningen gick bra också. Kommit hem för en stund sen, fått i mig lite käk och ska hoppa in i duschen. Mitt linne är typ dyngsurt, fräsht!
 
 
Fann en klocka på ur&penn, min gamla är trasig och har alltid tyckt att klockor är så snyggt! Skulle kostat 400 tror jag? Fick den för hundringen, bra där!
 
 
 
 
 
 
 som en solstråle!

Är på strålande humör idag och jag vet med säkerhet att det beror på att jag har sprungit. Blir ofta glad efteråt. Har hunnit ligga i solen 1,5 timme eller så. Sen gav jag upp. Ska äta lunch och sen gå till jobbet - stänger idag men det känns faktiskt helt ok :) trivs väldigt bra där jag är nu, beror mycket på miljön, personalen sen självklart kunder som kommer med ett leende på läpparna! :) 
 
Hittade ett nytt bröd på affären som jag testade. Helt okej faktiskt, saftigt för att se så torrt ut, haha!
 
 5km löp, 35 grader - skönt...

Masade latarslet upp till Skyttis för en lökig löptur på 5km. Min kondition är käpprätt åt helvete! Om jag inte tränar regelbundet sackar min kropp ihåg konditionsmässigt så snabbt! Det i samband med all alkohol och skräpmat i sommar är inte det bästa. Men jag var tjurig. Ordentlig ah! Sprang rundan, tillochmed drygbackarna. Trodde det skulle vara skuggigt i skogen men hade i princip solen i ögonen hela tiden. Kände mig nöjd då jag kom in, brukar alltid prata högt för mig själv efter pass jag känner jag kämpat och vart envis. Bra jobbat säger jag till mig själv! Det betyder mycket mer än om någon annan skulle säga det. Aldrig vart beroende av andras smicker, det gillar jag! Men löpturen var inte skön. 35 grader, enbart ett sketet glas vatten innan - inte bra förutsättningar men jag hade bestämt mig att springa idag och då gör jag det bara.
 
'Jag tror många idag tränar för en sak och det är för att se snygg ut. Jag har själv varit sån - det är inget fel i det, men jag tror också att många glömmer att insidan är tusen gånger viktigare. Jag tränar för att få en stark kropp - därav styrketräning, men jag vill ju också få ett starkt hjärta för det ger så otroligt mycket, både nu men även då man blir äldre - därav konditionsträning. Jag har aldrig vart en springtjej. Jag gick aldrig i fotboll som alla andra då jag var yngre, jag gick i kampsport och det är ju i princip noll kondition. Därför känner jag att om jag kan masa mig ut i spåret och springa kan faktiskt vem som helst som är frisk och inte har fysiska problem också det. För mig har det aldrig handlat om kondition, löparkropp eller annat, allt sitter i hjärnan och lyckligtvis har jag fötts med en vilja av stål. 
 
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sitta ute lite innan jag börjar jobbet. Sen blir det lunch - springer ALDRIG på tom mage så jag har redan ätit frukost. :)
 
skön färg på nya pjuxen! jag har fått en sjukt jobbig blåsa på min lilltå. den sitter på toppen så den bygger lilltån så den blir längre och trycker mot skon HELA tiden. KÄnde det första steget jag tog men känns ju rätt lame att avbryta en löptur pga en lilltå?! 
 
 
 Avslutar veckan i solen!

Varit på stranden med mina systrar och deras respektive idag. Så mysigt, härligt, skönt, ja allt! Varit sjukt varmt idag :) Ska vara grym värme hela veckan så det känns skönt att jag hann vara på stranden en dag iaf! Precis kommit hem och ska hoppa in i duschen och sen se lite serier osv :)
 
 
Skön låt som cissi tipsade mig om;
 Jobb.

Gårkvällen var så mysig så :) vi såg en jättebra film - The Frozen Ground hette den. Från 2013 tror jag.. Så jag njöt med bra film, en godispåse och min allra bästa vän. Albin var och festade och jämt då han är ute på vift låter jag honom vara. Jag är inte hon som hets-smsar om vad han gör osv. Alltid ansett att grabbkväll är grabbkväll - det är liksom deras tid då ska ingen tofflig flickvän vara emellan.. Därför känns det sådär extra bra då han kommer hem överlycklig och talar om hur mycket han saknat mig! På bara några timmar liksom. Det fina med min kille, han saknar mig så fort vi är ifrån varann om än för en liten stund. Kärlek! 
 
___________________________________
 
Idag är det kanonväder ute. Försökte sitta ute imorse men svetten rann, man måste vara vid vatten idag det går fan inte! Så jag har nyss duschat och ska få i mig nån lunch och sen gå till jobbet. Jobbar bara 3 timmar idag. Om det är mycket folk en dag som denna blir jag förvånad. UT OCH BADA FÖR FAN! lite så kan jag känna. Min syster och hennes kille är här över helgen. Imorgon ska det vara bra väder så jag hoppas jag hinner träffa dom iaf någonting! Hennes nya kille har jag inte träffat allt för många gånger och det vill jag få en ändring på. Känns så bra i hjärtat att se att min syster äntligen hittat en riktigt bra kille som har allt hon behöver. Det ger mig faktiskt ett lugn.
 
 
Kattis möhippa kan vara den mest genomtänkta och roliga möhippa jag kan tänka mig. Jag hoppas att dagen jag ska gifta mig får en lika bra möhippa. Dock känner jag redan idag att den möhippan kommer hamna i cissis händer och då kan fan vadsomhelst hända :P
 
 
 Jordnötschokladkaka

[tidsinställt]
 
Fann ett recept på internet som jag testade härom dagen. Riktigt gott!! Smakar typ som ischoklad!
 
Ingredienser:
Honung
Jordnötssmör
Kakao
Kokosolja
 
Nu tog jag inga direkta mått utan höftade bara men på ett ungefär ca 2msk kokosolja, 2tsk kakao, 1msk honung, 3tsk jordnötssmör - smeten ska bli ungefär som muffinssmet kan man tänka sig.
 
 
Häll i formar. Den smet jag gjorde blev bara två då jag ville testa hur de blev :)
Ställ in i frysen ca 15 min - klart!
Riktigt gott, som godis!
 
 
 Fredag - jobb!

Hade en riktig myskväll igår :) Först åt jag och Albin på sibylla, så jävla värt och gott! Sen blev vi hämtad av kattis och ante. Var där hela kvällen, drack vin, drink, ja tillochmed shot som varken jag eller albin är så mycket för. Spelade kubb och lite sånt :) Fick skjuts hem sen så det gick smidigt! Det är kul att kunna hänga med sina systrar och deras respektive med min pojkvän, det är ju något vi alla systrar alltid som strävat efter. Vi vill att alla ska kunna klicka med varann och ha kul och jag tror för första gången så går alla så bra ihop. Jättekul! :) 
 
Idag är det mulet men det ska bli sol under dagen. Spelar mig ingen roll då jag jobbar från ett till stängning. Sen ikväll blir det raka spåret till Hemmakväll för en göttepåse för ikväll får jag besök av Lena och hennes pojkvän, Albin ska ut på galej så vi har lyan för oss själva. :) Känns som min fredag kommer bli riktigt jävla bra!
 
 
2 snygga tränings/mys-tröjor från Gina. Tyvärr har vi inte fått dom här i Övik..
 
 Härliga lediga torsdag!

Var inte top-notch väder på stranden. Mycket moln osv. Vi var inte där alls så länge faktiskt, men nog hann vi trycka varsin glass allt ;) Vi kom hem för ett tag sen, jag har duschat och funderar på vad det blir för middag. Är inte hungrig men middag blir det. Ikväll ska vi till min syster, var ju bjuden på lite vin igår så det blir ikväll istället. Mys. Deras barn är just nu hos mina föräldrar i stugan så de är ensamma :P
 
 
Jag har extremt svårt att få färg på mage och bröstkorg. Speciellt bröstkorg. Därför blev jag chockad då jag kom hem efter en rätt kort solstund och såg att jag fått lite färg :) Albin som alltid blir irriterande brun har börjat flagna som satan!
 
 
 
 Torsdag - sol - stranden!!

Vaknar upp och det är sol och jag är ledig! Blivit bortskämd med 2 lediga dagar på raken nu, antagligen sista för ett par veckor. Solen skiner ute och jag och Albin ska till Nyänget - det ska vara lite moln men jag hoppas det är så pass varmt att man kan soola och bada :) Varit på affären och köpt matsäck; sallad, kex, frukt osv. Blir nog att en glass slinker ner väl på stranden ah ;) Ev. ska min syster och hennes man också med. De bjöd hem oss på lite vin igårkväll men Albin var inte hemma så det blev aldrig, kanske ikväll :) Jaja. NU ska jag packa väskan och sen åker vi - först ska Albin till tandis!
 
 

 
 
 
 
 
 
 är bara människa.

Skulle egentligen springa 7kms rundan ikväll med josefine men då var jag ju smart nog att träna ben på gymmet idag så jag känner att njae, skulle inte gå så bra för spirorna ikväll.. Får ta det en annan gång helt enkelt!
_____________________________
 
Är ensam hemma och i vanlig ordning snurrar mina tankar i ultraspeed. Säkerligen skrivit 1000 inlägg såna här kvällar som jag aldrig publicerat. På något sätt kan jag släppa saker och ting bara genom att skriva det - behöver inte ens låta andra se det. Samma sak med musik. Om jag lyssnar på musik som har texter som beskriver hur jag känner kan jag lyckas släppa på spänningen lite. En bra egenskap jag har faktiskt.
 
Ofta kan jag lyssna på riktigt deppmusik en kväll och tillåta mig bryta ihop om jag haft en tung period. Jag laddar batterierna på så sätt. Ser inget fel i det heller. Folk idag är så jävla rädda för att erkänna att de har det jobbigt, är ledsna eller inte på topp. Tillochmed att erkänna för sig själv. Stött på många människor som har en fasad, jag ser igenom sånt rätt lätt... Vad är meningen egentligen? okej att jag inte skulle börja storböla mitt i stan om jag är ledsen men om man inte ens tillåter sig må dåligt i sitt egna sällskap kommer man till slut bli bitter och en tickande bomb... De flesta vill att livet ska vara en dans på rosor men det är ju inte det. Jag är inte negativ - jag är realistisk. Känslor är känslor och de kommer krypa sig fram till slut vare sig man vill eller inte, det är vad jag tror.
 
 

 
 2 pass - 2 gym.

Blev en rätt aktiv dag idag. Helt oplanerat faktiskt :) efter jag ätit gofrukost hos farmor (fick äppelkaka till efterrätt tillochmed!!) gick jag till gymmet och körde ben+biceps och lite mage. Blev det klassiska; benböj i smithen, baksidalår maskin, raka marklyft, benpress och insida lår. Sen 3 bicepsövningar och som sagt lite mage. Då jag var klar ringde Albin och sa att han skulle på gamla gymmet (jag tränade på nya), så tänkte jag äh, jag har ändå inget att göra så jag joinade han och tränade lite bröst och rygg. Dubbelpass på en gång. Svepte proteinshake innan andra passet. Gick rätt bra trots tunga muskelgrupper - måste helt klart ha och göra med kolhydratsladdningen jag gjorde hos farmor ;) Kom h em för ett tag sen och har städat hela lägenheten! Välbehövligt. Tillochmed skurat, känner mig sådär duktig :P Nu ska jag hoppa in i duschen - äntligen!!
 
 
 
 Frukost hos farmor!

Är rätt seg idag av någon konstig anledning. Ser ut att bli mulet idag igen, inte mig emot. Trots att jag är ledig älskar jag såna här dagar. Det ger sån myskänsla på nåt sätt :) Ska knyta dojjorna och sen ut på en morgonpromenad till farmor där frukosten står serverad. Brukar vara svinhungrig då jag väl är framme så det blir nog en ordentlig bakfrukost idag ;) Senare idag vet jag inte vad jag ska hitta på, får se :) 
 
 Tisdagkväll.

 
Dagen flöt på bra. Var inte lika stressigt som igår trots regnet :) Kom hem för ett tag sen och kikar på Hela Sverige Bakar - standard ;) Imorgon är jag ledig och då ska jag hälsa på farmor! Var såå längesen jag var där och jag skäms över det... Ringde till henne idag och det gjorde nog hela hennes vecka tror jag.. Hon blir alltid så glad så det känns kul att hälsa på imorgon :) 
 
 
 
 
 
 
 
 bracelet.

  
Såna här set tycker jag är så himla snyggt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mysväder!

Vaknar upp och det är mulet ute. Skitmysigt tycker jag! Speciellt då jag ändå ska vara inne hela dagen. Jobbar samma tid idag - alltså till stängning. Hoppas det går lika bra som igår. Då jag är en person som är så äckligt rädd för att göra fel blir jag jättenojig för minsta lilla.. Hade tänkt gå ut och springa idag men känner inte för det så näpp, jag ska sitta i soffan och se någon bra film innan jobbet - bra plan!
 
Vi har fått in många nya tryck på dessa tshirts och mina favvolinnen, kommer bara in mer motiv hela tiden känns det som :P Super tycker jag då de är snygga och riktigt bra pris på ! 
Tshirt - 99 kr       Linne - 79kr
 
 
 
 
 
 Nu gör jag kväll.

Träningen gick helt ok men jag svettas alltid så jävla mycket i det nya gymmet. Jag tror det är något med luften där, jag är alldeles svettig redan innan jag ens börjar :P Körde lite lats, axlar, lite triceps och mage. Duschade, käkade lunch och gick till jobbet. Stängde ju idag och om man säger som så - det känns att det är rea.... Jobbar ensam de sista timmarna så jag stressar som en tok, hinna hänga ut plagg, städa, varva det med att alltid se till att ta hand om kunderna i kassan osv. Det postiva med det är att tiden går sjukt fort! Gick rätt bra idag men jag är ju alltid nervös då jag ska stänga, det känns nog bättre ju mer jag gör det :) Kom hem och var fuktig av svett, jag har svettats hela dagen. Det är sjukt äckligt men det blir så.... Duschat för andra gången idag. Nu sitter jag i soffan framför Hela Sverige Bakar med en enorm melonskål och bara mår. mmm måndagsmys!
 
weheartit
 träning - jobb.

Var ute på en kvav morgonpromenad tidigare. Jag känner för lite regn nu! Mysigt ju :) Jobbar idag, från 13:30 till stängning. Givetsvis är jag nervös. Mest för att jag inte kommer hinna städa iordning osv. I reatider är det fan kaos i butiken.... Jaja jag orkar inte stressa upp mig, men det är svårt, speciellt då jag blir stressad bara jag ser att det är stökigt. Hoppas det går bra! Har tänkt träna innan dess. Kände ett sug. Var ju kanske... 1,5 vecka sen jag satte min fot på gymmet? Har därför inte så höga förväntningar, det får gå lite som det går :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 underbar helg.

Haft en sån lugn och skön helg :) På fredagkväll åkte vi till badplatsen men det slutade med att bara pappa och Albin doppade sig, jag och mamma blev badkrukor... På lördagen var vi ute hela dagen och fiskade i båten! Så roligt. Jag hade en jättetjock abborre på och fick upp den till båtkanten men sen släppte den, sur vart jag! haha. Mamma och pappa fick dock fisk så idag rökte vi dom och åt på tunnbröd, så gott och såå längesen jag åt det!!
 
Något jag märkt av är att jag har ätit KONSTANT. Mamma säger att hon också blir sån då hon kommer till stugan, man är sugen på något jämt och går och småäter hela tiden.. Än fast man inte är hungrig går man och äter. Det har varit tekakor, kex, blåbärskaka, melon i tonvis typ (jag och albin hade med oss en 5kgs melon), och mycket mer. Jag älskar dock såna helger: Då man går lös totalt och äter allt man ser typ, jag har alltid tyckt det är roligt att äta. Det är en fröjd för mig, jag är mycket mer för att tugga än att dricka :P
 
 
Idag hann vi åka och bada en sväng men sen kom det massa moln! Vi har iaf precis kommit hem och jag känner att jag laddat om batterierna, tror nog jag behövde komma bort för ett tag, till ett lugn liksom. Ikväll blir det lugnt, vi ska eventuellt se fotbollen ikväll, har känningar att Albin vill det :P 
 
 En helg med mor och far.

Jobbar 3 timmar idag sen ska jag och Albin åka upp till mina föräldrars stuga, det heter Myckelgensjö, typ bushen :P Affären där heter Handlar´n, de säger väl allt ;) Har verkligen sett fram emot denna helg. Dels för det är sista lördagen på hela sommaren jag är ledig och kan åka iväg över helgen. Men också för att det känns så mysigt att åka dit. Var där mycket som barn. Hela somrarna om jag inte misstar mig... Saknar mamma och pappa. Speciellt pappa då jag sällan ser honom. Man märker ju äldre man blir desto mer uppskattar man att umgås med sina föräldrar...Vet att de båda blir såå glada att vi äntligen tar oss upp, de saknar mig men likaså albin.
 
 
Har börjat känna hur tråkigt det är att jag faktiskt träffar mina föräldrar så sällan, jag och Albin träffar hans familj mycket mer än min och det har fått mig att sakna mina. Mina föräldrar är ofta i stugan så därför kan vi inte träffas lika ofta. Ens familj känner en bäst och det är ju just där man är som mest avslappnad och sig själv på något sätt.. Jag har alltid haft en väldigt nära relation med alla mina familjemedlemmar trots att vi inte träffas varje söndag som många andra. Det tycker jag är fint och något jag verkligen börjat uppskatta! Ju mer åren går desto mer tacksam är jag att jag fått den uppfostran jag fått. Visst har jag kommit i luven med mina föräldrar som alla andra men jag har alltid känt mig överdrivet älskad och uppskattad av dom. De har alltid varit stolta över mig, oavsett vad jag gjort och det vet jag de kommer vara livet ut och det är verkligen något jag hoppas jag tar med mig då jag själv skaffar barn. Att känna att ens föräldrar är stolta över en är nog något vi alla vill känna. 
 
Ser fram emot en lugn, skön och mysig helg med föräldrarna och såklart tarzan ;) 
 
 
 sommarlivet och ångest.

 
Jag kan hamna i ångestsvackor nu och då och det är något jag försöker jobba bort. Jag tycker det är så fint att se människor som kan se ut hursomhelst, smal, lång,kort,tjock,mullig ja alla former men man ser att dom är så nöjda och bekväma med sig själva. Det är något att verkligen sträva efter!  Jag blir tusen gånger mer imponerad och framförallt - inspirerad av att se såna människor än att se sinnessjukt tränade människor. 
 
 
 
 
Nu på sommaren har jag lagt i en väldigt låg växel vad gäller träning och kost. Jag känner lite att sommaren går över så jäävla fort och inte fan vill man trycka på ett gym 5 dar i veckan då. Nä, jag tycker inte det är värt det. Samma sak med kosten. Sommar = lycka och unnartider för mig och jag försöker varje dag få mig själv att slappna av. Sluta tänka på dumma komplex och sluta klanka ner på mig själv. Det gör ju inget bättre, snarare sämre. Den hemska egenskapen jag har är något jag verkligen försöker bli av med men det är så svårt... Ena dagen kan jag känna att ja såhär ser jag ut och det är min kropp och den är jag nöjd med. Andra dagar vill jag skjuta mig i foten och gå och dö, typ så.  Jag har insett att det spelar ingen jävla roll hur jag skulle se ut - jag skulle ALLTID klanka ner på min kropp för sån är jag, jag har alltid varit sån och det är tragiskt.  Då jag nämnt för Albin att "om jag bara blev av med lite fett där, eller om jag bara fick mer muskler där osv skulle jag vara nöjd" Då kontrar han med "Nä lovisa, du skulle inte bli nöjd för du är en sån som alltid ska hitta fel på dig själv." Det är hemskt men så sant... 
 
 
 
 
 
 
Det är sommar nu och det vill jag ta vara på. Jag vill inte må psykiskt kasst för jag inte tränat på en vecka och bara tryckt skit. Jag vet mycket väl att jag är hälsosam men det betyder inte att man inte kan fläska på då och då. Folk har en sån skev bild av det mesta nu för tiden... Enda sen jag startade denna blogg har jag skrivit om mina intressen och det har varit träning men nu säger jag som så DET ÄR SOMMAR TA VARA PÅ DEN! Tryck inte på ett lökigt gym om solen skiner ute och du bara vill ut och bada! Gå ut. Ta en glass. Slappna av. 
 
________________________________________
 
Det kommer jag leva efter i sommar. Om jag har dagar där jag verkligen vill träna och känner det där suget - ja då gör jag det. Men jag kommer aldrig tacka nej till gosaker om jag vill ha och jag kommer heller inte leva efter att nå mina mål inom träningen nu. Jag kommer inte ha en regelbundenhet i träningen och för att vara helt ärlig tror jag mitt psyke måste ta en paus från den fysiska delen. Jag hoppas att jag får lite mer kött på benen den här sommaren, dvs. bli lite mer säker i mig själv och förhoppnignsvis sluta hata hur jag ser ut och börja uppskatta att jag har en frisk kropp, att jag ser helt okej ut och försöka inse att jag är bra och duger som jag är. 
 
 
 
 
 
 
 New Yorker

En butik jag verkligen vill ska finnas i lilla övik!
Har ju döösnygga kläder både för tjejer och killar och det är inte dyrt heller
 
 
 
 
 
 
 Utflykt!

Är ledig idag och jag kommer vara ute heeeela långa dagen! Försöker verkligen ta vara på dagarna jag inte är i butiken :) Har klivit upp tidigare än Albin för att fixa matsäck. Vi ska ha med massa gott! Potatissallad och kyckling, egna baguetter med curryröra, vattenmelon, kex, mm lär bli en fantastisk dag! Vi ska ta Albins föräldrars båt och åka till Trysunda ev. Ligga på en strand och bara måååå!
 
 
Då vi åkte till sthlm, höga kusten bron, tycker det blev en fin bild :)
 
 Andra andningen, va e de?

Jobbet gick bra. Det är bara drygt innan man tar sig dit eftersom man vill vara ute! Då man väl är där går tiden rätt fort :) slutade redan 4, kom hem och käkade middag. Sen var jag dum nog att ta mig ut på en liten löptur. Jag har druckit sämst med vatten idag vilket är ovanligt för mig... Min kropp har nog aldrig varit så tung som idag! Kom aldrig in i andra andningen heller. Lät som en astmatiker konstant. Blev en kort tur då jag kände att jag var på väg att hamna i snart-svimmar-jag-läget. Att vara envis som en åsna är inte alla gånger bra. Jag skulle inte sprungit idag pga värmen och det minimala vätskeintaget. jaja. gjort är gjort. Sitter med en resorb sport vätskeersättning och ska väl varva ner en aning.
 
Älskar att ha tighta shorts i denna värme. Det är sån skön friktion mellan låren liksom :) uschochfy vad jag har svettats konstant hela dagen!!!!
 animal print

 inne med leo och zebramönster nu, rätt snyggt om det är i måttlig mängd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Uppe med tuppen!

Nästan så. Klev upp 7, halvseg men ändå pigg. Precis betalat in augustis månads studielån. Man betalar ju per kvartal. Sjukt tråkig avgift men det bör ju göras det också. Skulle sitta jävligt fint med ett heltidsjobb för isf skulle jag betala in större summor men men. Vill ha ett jobb men vill ändå plugga. Känns inte som att mitt pluggliv är över ännu... .jaja. Ska gå ut en morgonpromenad uppe vid skyttis. Mysigare att gå i skogen än vid vägen :) Idag jobbar jag men börjar inte förren 13:00 så planen är att jag ska hinna sitta ute i solen innan dess!
 
 

Igår avslutades kvällen med Ace Ventura 2 och massa frukt. Problemet för oss filmnördar är att vi sällan har en ny film att se för vi hinner ju se alla innan nya kommer ut :P
 
 
 En dag på stranden!

Kom hem från stockholm inatt! Vi var på Grönan innan vi åkte hem och fyfan, jag är inte gjord för karuseller. Jag får panik. Tror jag ska dö och hela kroppen typ krampar :P Vi åkte inte så mycket men det räckte gott och väl för mig! Längesen jag skrek så högt. Albin sitter och skrattar då man åker, han är typ helt oberörd medans jag på riktigt tror jag kommer avlida... Jaja, det var väldigt mysigt iaf :)
 
Idag har det vart kanonväder! Var ute och gick imorse och sen åkte vi till en strand. Årets första dopp! Badade tillochmed lite också :) Innan middag drog vi ut på en löptur. 7km - första 4km jogg och sista 3km intervall. Gick riktigt jävla tungt idag. Tror det beror på att det var så satans varmt och att vi varit dåliga på att dricka idag. MEN sen är det ju också så att jag har ätit och druckit alltför onyttigt den senaste tiden och mycket av det gör att jag känner mig tyngre och det går segare. Men skam den som ger sig! Blev glad då vi var klara, Albin gav mig beröm och sa att han aldrig skulle fortsatt rundan om jag inte var med och peppade. Det känns bra! Kanske ska följa med och tvätta bilen ikväll, tycker sånt är småkul av någon konstig anledning..
 
 
Försöker få dessa såld då jag använt de några gånger och inser att de är för småa för mig.
Om någon är sugen är det bara att hojta till! de är i storlek 36 men är små i storleken :)
 
 Stockholm.

Nu ska vi packa bilen med våra grejer sen ska vi bege oss mot Stockholm. Fixat en spotifylista resan i ära. Kan vara det skönaste som finns - åka bil och lyssna på bra musik! Vi gör ett stopp på Ikea för att kika lite och äta lunch :) Just nu skiner solen men jag hoppas och tror att den kommer avta. Drygt att sitta instängd i en bil om det är strålande väder ute!
 
Ny låt med David Guetta, riktigt skön;
 
 
 
 
 
ser fram emot att se grabben i kostym och fluga. Få saker är lika manligt som män i uniform och kostym!! 
 You see us comin' and you all together run for cover. We're taking over this town.

Något jag alltid velat är att spela amerikansk fotboll. Fan vad kul det hade varit! Gå ut på plan och se megabiffig ut för man har ju den uniformen på sig. Se rött och kriga som satan och köra över allt i ens väg. Bara gå in i ett sinnessjukt ilsket tillstånd och få avreagera sig! Tänk en dålig dag på plan. Tror helt enkelt en sån sport skulle passa mig som handen i handsken. Jag kan ofta drömma mig bort till sånt. Sånt jag verkligen skulle vilja testa. Kan lätt se min syster i den sporten också, bulldozer 1 och 2 på plan ungefär:P
 
 
 
Bjuder på en gammal låt som ger mig pepp till 1000!
 
 
 
 Questbars 15kr/st

 
De populära questbaren som är svingoda och nyttiga kostar ju tyvärr därefter. Tycker det är rätt dyrt med en låda (12st) för 280kr som de flesta säljs ut för i svenska grossister. Jag fyndade som vanligt och fick hem min Questbarlåda för 180kr = ca 15kr per bar. Jag beställde dessa från www.iHerb.com!
 
Om ni vill beställa från iHerb ange koden SML051 så tjänar ni 5$-10$ på första ordern. Jag använde mig av just en sån rabattkod då jag fick det så billigt :)
 
 
 
 världens skönaste trosor 59kr

 
Gina Tricot har helt klart de skönaste trosorna. Jag äger endast ett par av dessa och blev så arg på mig själv att jag bara köpte ett par för de har varit borta ett BRA tag men nu har de tagit in modellen igen; Dora Hipster. 
 
 
 
 
 
 Livskvalité.

 
Tränade igår trots allt. Men nu blir det en veckas vila, känns skönt trots det faktum att jag känner hur jag är svullen i kroppen. Magen som jag lyckades få bukt med litegrann ser ut som en bulldeg och givetsvis tror jag att det är ren fett. Orkar inte tänka mer på det.  Igår träffade jag Linda som jag inte sett på typ år och dar, vi tog en lunch och catchade upp lite.  Idag ska jag ev. jobba, men de ringer in mig isf. Tills dess ska jag hitta på något med Josefine, vi kanske ska på någon megaloppis, har aldrig varit på en förr! 
 
___________________________________
 
Igårkväll åkte jag och Albin ut och fiskade. Obeskrivligt skönt att bara sitta i en båt där det är lugnt och stilla. Hoppas jag kommer ut fler gånger i år. Något jag får nästan panik över är hur längesen det var jag träffade pappa. De saknar ju Albin också, vi träffar sällan min familj och det har jag verkligen börjat sakna. Anledningen till det är att pappa ofta är i stugan, mamma också för den delen och inte åker man 14mil tur-retur för att hälsa på en snabbis. Jag minns än idag första gången jag skulle presentera Albin för pappa. Fyfan vilken nervositet. Min pappa är en klass för sig. Man vet ALDRIG vad han får för sig att vräka ur sig eller dylikt. På senare tid har jag faktiskt börjat uppskatta den egenskapen. Han är social och öppen för alla, han har alltid varit extremt välkomnande mot alla pojkvänner jag tagit hem och det tycker jag är en fin egenskap. Han kan ringa Albin bara för att höra hur det är osv. Till en början var det känsligt och jag tänkte alltid vad ska albin tro.. Men det är ju bara positivt, det visar på att han accepterar albin och tycker bra om honom. Den man älskar och valt att ha vid sin sida vill man ju att ens familj ska välkomna med öppna armar och det tycker jag verkligen min familj gjort med albin och det känns så bra i hjärtat att se.
 
 
Jag jobbar ju varje lördag hela sommaren vilket gör att jag blir låst på helgen, jag kan inte åka bort över helgen. Jag har EN helg efter sthlms-trippen där jag är ledig på lördagen och då vill jag verkligen åka till stugan och hälsa på. Åka ut och fiska, bara känna lugn och ro. Gosa med lilltarzan, ja bara vara. Längtar redan nu..
 
haha sån jävla mupp! Albin fick napp och tvingade mig att dra upp den för han ville jag skulle få fisk. Titt lillfisken. Jag vill ju få napp av en stor jävla gammgädda så man känn att man lev!
 
 
 
 
 
 återhämtning.

Var dum nog att springa igår än fast jag inte ville. Är ännu dummare idag som har tänkt träna ben än fast jag vet och känner att jag "måste" vila. Det är nog mest det mentala som måste få en paus.. Sommaren är en tid att njuta, unna sig saker. Jag vill inte få ångest för att jag dricker alkohol eller äter skitmat, godis osv på helger. Det sämsta jag gjort hittils är att jag trodde jag skulle fortsätta jobba på mitt fysiska mål med träningen under sommaren - hur tänkte jag? Det är en sämst idé. På sommaren hittar man på mer saker och det är mer onyttigheter inblandad, jag vill aldrig vara hon som skippar allt det bara för träningen. En sak om man är på elitnivå och tävlar osv men inte fan är jag det. Nä. Jag behöver en paus från allt. Paus från träningen, paus från att ens tänka på mitt mål. Paus från att klanka ner på mig själv. Paus från att göra mig själv förbannad för jag känner mig svag, fet och "jag skulle inte ha ätit de där i helgen". Det är inte sunt att vara sån och jag har inga planer på att fortsätta i de spåren. 
 
 
Något jag är dålig på är att tillåta kropp och knopp få vila. Bara för en stund stänga av systemet. Det gör jag nu. På torsdag åker jag och Albin till stockholm och är där till måndag. Ser fram emot att stanna på ikea, äta lunch och strosa runt. Ser fram emot att sitta på en mysig uteservering och ta en drink. God mat, god dryck. Ja jag vill verkligen ha allt det där nu och inte ha en endaste tanke på min kropp eller på träning. Det jag är rädd för är att jag kommer drabbas av sån där jobbig stress. Har varit i huvudstaden en enda gång och den gången höll jag på bryta ihop. Helvete vad folk är stressade - i såna miljöer går jag upp i varv, ingen är nog lika lättsmittad av stress som jag. Vill inte ha stress, inte nu, aldrig någonsin iofs men allra minst nu. Vill komma iväg och ha en skön stund, få komma bort, koppla bort och bara vara. Faktum är att det enda som ger mig ett leende just nu är min pojkvän och det är något jag håller hårt i.