5km löp, 35 grader - skönt...

Masade latarslet upp till Skyttis för en lökig löptur på 5km. Min kondition är käpprätt åt helvete! Om jag inte tränar regelbundet sackar min kropp ihåg konditionsmässigt så snabbt! Det i samband med all alkohol och skräpmat i sommar är inte det bästa. Men jag var tjurig. Ordentlig ah! Sprang rundan, tillochmed drygbackarna. Trodde det skulle vara skuggigt i skogen men hade i princip solen i ögonen hela tiden. Kände mig nöjd då jag kom in, brukar alltid prata högt för mig själv efter pass jag känner jag kämpat och vart envis. Bra jobbat säger jag till mig själv! Det betyder mycket mer än om någon annan skulle säga det. Aldrig vart beroende av andras smicker, det gillar jag! Men löpturen var inte skön. 35 grader, enbart ett sketet glas vatten innan - inte bra förutsättningar men jag hade bestämt mig att springa idag och då gör jag det bara.
 
'Jag tror många idag tränar för en sak och det är för att se snygg ut. Jag har själv varit sån - det är inget fel i det, men jag tror också att många glömmer att insidan är tusen gånger viktigare. Jag tränar för att få en stark kropp - därav styrketräning, men jag vill ju också få ett starkt hjärta för det ger så otroligt mycket, både nu men även då man blir äldre - därav konditionsträning. Jag har aldrig vart en springtjej. Jag gick aldrig i fotboll som alla andra då jag var yngre, jag gick i kampsport och det är ju i princip noll kondition. Därför känner jag att om jag kan masa mig ut i spåret och springa kan faktiskt vem som helst som är frisk och inte har fysiska problem också det. För mig har det aldrig handlat om kondition, löparkropp eller annat, allt sitter i hjärnan och lyckligtvis har jag fötts med en vilja av stål. 
 
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sitta ute lite innan jag börjar jobbet. Sen blir det lunch - springer ALDRIG på tom mage så jag har redan ätit frukost. :)
 
skön färg på nya pjuxen! jag har fått en sjukt jobbig blåsa på min lilltå. den sitter på toppen så den bygger lilltån så den blir längre och trycker mot skon HELA tiden. KÄnde det första steget jag tog men känns ju rätt lame att avbryta en löptur pga en lilltå?! 
 
 
 Kommentarer
Postat av: fashion

Skorna är sjukt snygga :D

2014-07-21 @ 10:04:38
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback