A sister is: a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life. A sister is a little bit of childhood that can never be lost.

 Sprang 5:an igen. Det gick bra men var tungt idag. Jag tror det beror på att jag innerst inne inte alls tycker det är kul :P Det blir självklart ett motstånd då... Det jag tänkte på då var faktiskt cissi. Om hon var med skulle hon aldrig i helvete låta mig ge upp - det gav mig en sporr idag. Jag vet att hon läser min blogg så förhoppningsvis ser hon det här också.
 
__________________________________
 
Min syster har alltid varit min inspirationskälla och mer eller mindre min förebild. Hon är en sån som blir bra på allt hon tar för sig. Hela livet har jag sett upp till henne och det fina är att jag aldrig riktigt känt avund. Jag beundrar henne i många situationer men jag har alltid känt att vi är två olika individer och trots att jag tycker hon är grym så är jag också grym på att vara mig själv.. Vi är två helt olika individer. Hon är extrovert - jag är introvert, hon pratar gärna - jag lyssnar, hon vill gärna synas - jag håller mig i bakgrunden. Det är nog det som gjort att vi fått den relation vi har. Vi är så pass olika och vet att ingen av oss skulle klara av att ta varandras roller - därför kan jag se upp till henne utan att känna avundsjuka.
 
 
 
I mina ögon är min syster den största kämpe jag känner - både i psykisk aspekt men likaväl fysisk. Tyvärr har hon samma egenskap som jag - tycker sällan hon gjort något bra, kunde alltid ge mer. Tror heller inte hon har förmåga att ta åt sig då folk säger att hon är duktig - för i hennes ögon är hon aldrig tillräckligt bra. Hon kämpar i hemlighet. Hon liksom jag postar inte på instagram/facebook jämt då vi tränar för att få höra "duktig du är!" och jag tror det beror på att vi båda vill känna oss självständiga och starka i oss själva. Så tror jag också det beror på att vår träning i våra ögon inte är något speciellt medan en amatör som tränar 2ggr i veckan utstrålar att hon är en fitnessbrud.. Såna erfarenheter har fått oss att ta ett steg tillbaka för vi tycker det är pinsamt att se hur pass många idag som utnämner sig vara träningsgurus och hela tiden är så besatt av att få andras smicker. Det är inte vi, vi har alltid varit starka i oss själva och så ska vi förbli. 
 
 
Eftersom vi inte är såna som kräver uppmärksamheten att vi är duktiga på det vi gör kan det också resultera i något negativt. Vi alla hamnar i svackor. Man känner sig tjock, ful, värdelös. Man behöver nu och då en klapp på axeln och få höra "du är bra, du gör ett bra jobb!" Men eftersom varken hon eller jag skriver om det vi gör på samma sätt som många andra vet sällan folk hur mycket vi kämpar med det vi gör. Så då vi väl har svackor blir det på något sätt svårare för oss att ta sig därifrån eftersom vi inte får den där hejaklacken efter oss - men det är ett val vi nog medvetet gjort. 
 
 
____________________________________________
 
Hursomhaver. Jag vet att du kämpar. Antagligen mer än du själv vet. Du är fantastisk på allt du tar för dig! Om det är löpning, gym, pole, jobb, du har den där förmågan att klara av precis allting om du bara vill. Jag tror eller jag vet rättare sagt att du behöver en fet klapp på axeln just nu och jag hoppas och tror också att du tar åt dig av den då det kommer från lillasyster. Trots att du hamnar i svackor, känner dig fel, dålig, kass - kom då ihåg att jag har alltid och kommer alltid se dig som en tvättäkta kämpe och du kommer alltid beundra mig.
 

 
 Kommentarer
Postat av: MATILDA

åh vilket fint inlägg! :) kram

2014-07-25 @ 15:09:01
URL: http://matildays.se
Postat av: Moa

Så himla fin och stark syster du har! :)

2014-07-25 @ 17:11:50
URL: http://photoMP.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback