är bara människa.

Skulle egentligen springa 7kms rundan ikväll med josefine men då var jag ju smart nog att träna ben på gymmet idag så jag känner att njae, skulle inte gå så bra för spirorna ikväll.. Får ta det en annan gång helt enkelt!
_____________________________
 
Är ensam hemma och i vanlig ordning snurrar mina tankar i ultraspeed. Säkerligen skrivit 1000 inlägg såna här kvällar som jag aldrig publicerat. På något sätt kan jag släppa saker och ting bara genom att skriva det - behöver inte ens låta andra se det. Samma sak med musik. Om jag lyssnar på musik som har texter som beskriver hur jag känner kan jag lyckas släppa på spänningen lite. En bra egenskap jag har faktiskt.
 
Ofta kan jag lyssna på riktigt deppmusik en kväll och tillåta mig bryta ihop om jag haft en tung period. Jag laddar batterierna på så sätt. Ser inget fel i det heller. Folk idag är så jävla rädda för att erkänna att de har det jobbigt, är ledsna eller inte på topp. Tillochmed att erkänna för sig själv. Stött på många människor som har en fasad, jag ser igenom sånt rätt lätt... Vad är meningen egentligen? okej att jag inte skulle börja storböla mitt i stan om jag är ledsen men om man inte ens tillåter sig må dåligt i sitt egna sällskap kommer man till slut bli bitter och en tickande bomb... De flesta vill att livet ska vara en dans på rosor men det är ju inte det. Jag är inte negativ - jag är realistisk. Känslor är känslor och de kommer krypa sig fram till slut vare sig man vill eller inte, det är vad jag tror.
 
 

 
 Kommentarer
Postat av: Petra

Fin blogg! Gillar dina inlägg. :)

2014-07-16 @ 19:59:34
URL: http://demonornot.blogg.se
Postat av: Johanna Svensson ♡

Bra inlägg... får en att tänka till och ja precis känslor är känslor ♡

2014-07-16 @ 23:33:50
URL: http://Jonza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback