återhämtning.

Var dum nog att springa igår än fast jag inte ville. Är ännu dummare idag som har tänkt träna ben än fast jag vet och känner att jag "måste" vila. Det är nog mest det mentala som måste få en paus.. Sommaren är en tid att njuta, unna sig saker. Jag vill inte få ångest för att jag dricker alkohol eller äter skitmat, godis osv på helger. Det sämsta jag gjort hittils är att jag trodde jag skulle fortsätta jobba på mitt fysiska mål med träningen under sommaren - hur tänkte jag? Det är en sämst idé. På sommaren hittar man på mer saker och det är mer onyttigheter inblandad, jag vill aldrig vara hon som skippar allt det bara för träningen. En sak om man är på elitnivå och tävlar osv men inte fan är jag det. Nä. Jag behöver en paus från allt. Paus från träningen, paus från att ens tänka på mitt mål. Paus från att klanka ner på mig själv. Paus från att göra mig själv förbannad för jag känner mig svag, fet och "jag skulle inte ha ätit de där i helgen". Det är inte sunt att vara sån och jag har inga planer på att fortsätta i de spåren. 
 
 
Något jag är dålig på är att tillåta kropp och knopp få vila. Bara för en stund stänga av systemet. Det gör jag nu. På torsdag åker jag och Albin till stockholm och är där till måndag. Ser fram emot att stanna på ikea, äta lunch och strosa runt. Ser fram emot att sitta på en mysig uteservering och ta en drink. God mat, god dryck. Ja jag vill verkligen ha allt det där nu och inte ha en endaste tanke på min kropp eller på träning. Det jag är rädd för är att jag kommer drabbas av sån där jobbig stress. Har varit i huvudstaden en enda gång och den gången höll jag på bryta ihop. Helvete vad folk är stressade - i såna miljöer går jag upp i varv, ingen är nog lika lättsmittad av stress som jag. Vill inte ha stress, inte nu, aldrig någonsin iofs men allra minst nu. Vill komma iväg och ha en skön stund, få komma bort, koppla bort och bara vara. Faktum är att det enda som ger mig ett leende just nu är min pojkvän och det är något jag håller hårt i.
 
 
 Kommentarer
Postat av: Saveh

Det är bra försök att njuta av sommaren <3

2014-07-01 @ 20:16:46
URL: http://saveh.se
Postat av: VERONICA - modeblogg

Är precis likadan, precis! Måste verkligen bli bättre på det, kroppen behöver sin vila! Hoppas du får en grymt bra dag tjejen, ha det bäst! Kramar!

2014-07-02 @ 09:22:36
URL: http://vveronicas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback