En helg med mor och far.

Jobbar 3 timmar idag sen ska jag och Albin åka upp till mina föräldrars stuga, det heter Myckelgensjö, typ bushen :P Affären där heter Handlar´n, de säger väl allt ;) Har verkligen sett fram emot denna helg. Dels för det är sista lördagen på hela sommaren jag är ledig och kan åka iväg över helgen. Men också för att det känns så mysigt att åka dit. Var där mycket som barn. Hela somrarna om jag inte misstar mig... Saknar mamma och pappa. Speciellt pappa då jag sällan ser honom. Man märker ju äldre man blir desto mer uppskattar man att umgås med sina föräldrar...Vet att de båda blir såå glada att vi äntligen tar oss upp, de saknar mig men likaså albin.
 
 
Har börjat känna hur tråkigt det är att jag faktiskt träffar mina föräldrar så sällan, jag och Albin träffar hans familj mycket mer än min och det har fått mig att sakna mina. Mina föräldrar är ofta i stugan så därför kan vi inte träffas lika ofta. Ens familj känner en bäst och det är ju just där man är som mest avslappnad och sig själv på något sätt.. Jag har alltid haft en väldigt nära relation med alla mina familjemedlemmar trots att vi inte träffas varje söndag som många andra. Det tycker jag är fint och något jag verkligen börjat uppskatta! Ju mer åren går desto mer tacksam är jag att jag fått den uppfostran jag fått. Visst har jag kommit i luven med mina föräldrar som alla andra men jag har alltid känt mig överdrivet älskad och uppskattad av dom. De har alltid varit stolta över mig, oavsett vad jag gjort och det vet jag de kommer vara livet ut och det är verkligen något jag hoppas jag tar med mig då jag själv skaffar barn. Att känna att ens föräldrar är stolta över en är nog något vi alla vill känna. 
 
Ser fram emot en lugn, skön och mysig helg med föräldrarna och såklart tarzan ;) 
 
 
 Kommentarer
Postat av: MATILDA

åh vad mysigt med stuga :D

2014-07-11 @ 12:39:23
URL: http://matildays.se
Postat av: V I L M A L A ♔

Åh så härligt

2014-07-11 @ 15:13:16
URL: http://vilmala.blo.gg/
Postat av: Ida Gratte

gud så mysigt :) Hoppas det blir superbra :)
kram

2014-07-11 @ 17:28:22
URL: http://idagratte.blogg.se/
Postat av: VERONICA - modeblogg

Men gud så roligt tjejen, spendera all tid med dem! Gud så mysigt! :) Hoppas du får en underbar dag, kramar!

2014-07-12 @ 07:21:03
URL: http://vveronicas.com/
Postat av: Emmy

sv;
Åh härligt, härligt :D

2014-07-12 @ 11:06:05
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Emmy

Fantastiskt att du kan känna att dem är stolta över dig, men det låter inte alls konstigt att du saknar dem speciellt när du påminns av att du kanske inte ser dem så ofta. Jag skulle säkerligen känna likadant! Ha en jättefin helg tillsammans med dem nu då!

2014-07-12 @ 11:07:18
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: bookofems.blogg.se

Familjen är bäst! :D

2014-07-13 @ 14:43:03
URL: http://bookofems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback