Hela kroppen skriker andas.

Var ute och sprang imorse men det skulle jag nog inte gjort... Fick känningar av halsen i förrgår och nu då jag sprang kände jag att jag egentligen borde vända och gå hem men som vanligt tar tjurskallen över mig. Då jag väl bestämt mig för något som ex. att jag ska springa den tiden eller den rundan krävs det mycket för att jag ska ge vika. Sist jag minns jag gav upp då jag sprang grät jag. Skön tjej, sprang och grät - vad kul det är att träna! haha. Jag tror jag hann max 1km innan jag insåg att kroppen vägrade lyda vad hjärnan ville. Ofta sägs det ju "mind over matters", att det mer eller mindre är hjärnan som styr vad man klarar av fysiskt - men ibland är det inte bra att låta hjärnan ta över totalt. Ofta tänker man då kroppen börjar kännas svag att Äh latmask, skärp dig! Men ibland måste man nog lyssna mer på kroppen - till slut stänger som systemet av. Det hände då jag bara hann 1km och det är ingen skön känsla direkt. Å Albin blev riktigt jävla förbannad på mig. Hur dum jag var som tvingade mig ut än fast han sa flera gånger innan att jag skulle stanna hemma. Ja, det är få gånger han blir förbannad om man inte bråkar men då kände jag mig som en liten flicka som får skäll av sin pappa :P haha! Men det är bra. Jag behöver nu och då någon som tillrättavisar mig, som får mig slappna av, släppa på saker och ting och som får mig sluta sätta sån jävla press på mig själv. 
 
_____________________________
 
 
Jag tror jag har en äcklig förbannelse över mig. Jag är så kluven i det mesta. Alla andra är duktiga, starka, snabba, gör ett bra jobb - men jag då? varför tycker jag aldrig att jag gör något bra. Jag hatar att jag har den egenskapen och jag hatar ännu mer att jag är medveten om den men inte kan göra något åt saken. Just nu känner jag mig så fruktansvärt otränad, svag, tjock, ful, äcklig - hur fan ska man kunna vara stolt då man bär på såna känslor?!
 
 Kommentarer
Postat av: Pernilla Larsson

Som jag sagt tidigare; du är en förebild för mig inom träningen! (och mycket mer!) Kolla på bilder nu och för ett år sedan, det har hänt jättemycket. Jag beundrar dig för det arbete du gjort och ser fram emot när jag uppnår dom resultaten! Du är awesome!!!!

2014-07-31 @ 11:50:06
URL: http://pernillalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback