Livskvalité.

 
Tränade igår trots allt. Men nu blir det en veckas vila, känns skönt trots det faktum att jag känner hur jag är svullen i kroppen. Magen som jag lyckades få bukt med litegrann ser ut som en bulldeg och givetsvis tror jag att det är ren fett. Orkar inte tänka mer på det.  Igår träffade jag Linda som jag inte sett på typ år och dar, vi tog en lunch och catchade upp lite.  Idag ska jag ev. jobba, men de ringer in mig isf. Tills dess ska jag hitta på något med Josefine, vi kanske ska på någon megaloppis, har aldrig varit på en förr! 
 
___________________________________
 
Igårkväll åkte jag och Albin ut och fiskade. Obeskrivligt skönt att bara sitta i en båt där det är lugnt och stilla. Hoppas jag kommer ut fler gånger i år. Något jag får nästan panik över är hur längesen det var jag träffade pappa. De saknar ju Albin också, vi träffar sällan min familj och det har jag verkligen börjat sakna. Anledningen till det är att pappa ofta är i stugan, mamma också för den delen och inte åker man 14mil tur-retur för att hälsa på en snabbis. Jag minns än idag första gången jag skulle presentera Albin för pappa. Fyfan vilken nervositet. Min pappa är en klass för sig. Man vet ALDRIG vad han får för sig att vräka ur sig eller dylikt. På senare tid har jag faktiskt börjat uppskatta den egenskapen. Han är social och öppen för alla, han har alltid varit extremt välkomnande mot alla pojkvänner jag tagit hem och det tycker jag är en fin egenskap. Han kan ringa Albin bara för att höra hur det är osv. Till en början var det känsligt och jag tänkte alltid vad ska albin tro.. Men det är ju bara positivt, det visar på att han accepterar albin och tycker bra om honom. Den man älskar och valt att ha vid sin sida vill man ju att ens familj ska välkomna med öppna armar och det tycker jag verkligen min familj gjort med albin och det känns så bra i hjärtat att se.
 
 
Jag jobbar ju varje lördag hela sommaren vilket gör att jag blir låst på helgen, jag kan inte åka bort över helgen. Jag har EN helg efter sthlms-trippen där jag är ledig på lördagen och då vill jag verkligen åka till stugan och hälsa på. Åka ut och fiska, bara känna lugn och ro. Gosa med lilltarzan, ja bara vara. Längtar redan nu..
 
haha sån jävla mupp! Albin fick napp och tvingade mig att dra upp den för han ville jag skulle få fisk. Titt lillfisken. Jag vill ju få napp av en stor jävla gammgädda så man känn att man lev!
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad härligt att få fara och fiska! Fina bilder :)

2014-07-02 @ 12:25:21
URL: http://sofieiistheking.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback