sommarlivet och ångest.

 
Jag kan hamna i ångestsvackor nu och då och det är något jag försöker jobba bort. Jag tycker det är så fint att se människor som kan se ut hursomhelst, smal, lång,kort,tjock,mullig ja alla former men man ser att dom är så nöjda och bekväma med sig själva. Det är något att verkligen sträva efter!  Jag blir tusen gånger mer imponerad och framförallt - inspirerad av att se såna människor än att se sinnessjukt tränade människor. 
 
 
 
 
Nu på sommaren har jag lagt i en väldigt låg växel vad gäller träning och kost. Jag känner lite att sommaren går över så jäävla fort och inte fan vill man trycka på ett gym 5 dar i veckan då. Nä, jag tycker inte det är värt det. Samma sak med kosten. Sommar = lycka och unnartider för mig och jag försöker varje dag få mig själv att slappna av. Sluta tänka på dumma komplex och sluta klanka ner på mig själv. Det gör ju inget bättre, snarare sämre. Den hemska egenskapen jag har är något jag verkligen försöker bli av med men det är så svårt... Ena dagen kan jag känna att ja såhär ser jag ut och det är min kropp och den är jag nöjd med. Andra dagar vill jag skjuta mig i foten och gå och dö, typ så.  Jag har insett att det spelar ingen jävla roll hur jag skulle se ut - jag skulle ALLTID klanka ner på min kropp för sån är jag, jag har alltid varit sån och det är tragiskt.  Då jag nämnt för Albin att "om jag bara blev av med lite fett där, eller om jag bara fick mer muskler där osv skulle jag vara nöjd" Då kontrar han med "Nä lovisa, du skulle inte bli nöjd för du är en sån som alltid ska hitta fel på dig själv." Det är hemskt men så sant... 
 
 
 
 
 
 
Det är sommar nu och det vill jag ta vara på. Jag vill inte må psykiskt kasst för jag inte tränat på en vecka och bara tryckt skit. Jag vet mycket väl att jag är hälsosam men det betyder inte att man inte kan fläska på då och då. Folk har en sån skev bild av det mesta nu för tiden... Enda sen jag startade denna blogg har jag skrivit om mina intressen och det har varit träning men nu säger jag som så DET ÄR SOMMAR TA VARA PÅ DEN! Tryck inte på ett lökigt gym om solen skiner ute och du bara vill ut och bada! Gå ut. Ta en glass. Slappna av. 
 
________________________________________
 
Det kommer jag leva efter i sommar. Om jag har dagar där jag verkligen vill träna och känner det där suget - ja då gör jag det. Men jag kommer aldrig tacka nej till gosaker om jag vill ha och jag kommer heller inte leva efter att nå mina mål inom träningen nu. Jag kommer inte ha en regelbundenhet i träningen och för att vara helt ärlig tror jag mitt psyke måste ta en paus från den fysiska delen. Jag hoppas att jag får lite mer kött på benen den här sommaren, dvs. bli lite mer säker i mig själv och förhoppnignsvis sluta hata hur jag ser ut och börja uppskatta att jag har en frisk kropp, att jag ser helt okej ut och försöka inse att jag är bra och duger som jag är. 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Julia

sv; Jag skiter i fantasin till en början, skriver bara egentligen små meningar man tänker på eller en känsla, sen växer det liksom fram till att bli en text och en novell. Det är egentligen bara att skriva skriva, man blir bättre och hälften blir skit och hälften kan bli bra.

Och den där bilden är så bra. Kan inte alla fatta det bara? Att alla är vackra, det finns inget "ideal" för hur en människa ska vara. Det är nara en jävla social konstruktion som trycker ned människor till bottnen.

2014-07-10 @ 21:37:27
URL: http://enrymd.blogg.se
Postat av: bella

hehe, sant de du skriver.. eller så tränar man när solen är borta på kvällarna.. eller när det regnar! :)

2014-07-10 @ 22:49:40
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se
Postat av: Linnéa Thell Jansson

Jättebra skrivet!

2014-07-12 @ 22:38:30
URL: http://linneajthell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback