you don't need a fanclub to achieve your goals - be your own motivation.

SÅ skönt att det börjar bli svalare ute! Åt frukost och sprang skyttis-rundan. Det klassiska coopertestet som man gjorde i skolan ska jag nån gång testa om för att se var jag ligger. Sista minnet jag har från den banan är att jag spottade blod. Men jag förbättrade mig med 4min från första försöket också. Skulle vara skönt att bräcka den gamla tiden. Dock var jag ju annorlunda då. Dels var jag lättare och jag tränade mycket mer kondition. Jag slutade sen träna kondition helt ett tag då jag fann intresset för styrketräning så mycket kondition tappade jag bara av det. Jag är rätt less på att springa faktiskt. Inte satt min fot på gymmet på 2 veckor tror jag, förhoppningsvis blir det något gym i veckan, men det återstår att se.
 
Det absolut bästa jag vet med mig själv är att jag lyckas hitta motivaion inifrån, jag får på något sätt inspiration från mig själv och jag tävlar alltid bara mot mig själv - jag kan se andra som tränar och tycker de gör ett bra jobb, är starka, snabba osv men jag jämför mig aldrig med andra för jag vet att det inte är hållbart. Man ska träna utefter sina egna förutsättningar och jag tror fullhjärtat att om man börjar tävla mot andra är det stor risk att man blir småhatisk och bitter. Bättre att göra som jag - fokusera på sig själv och de förbättringar man gör men också lära sig hantera att man bara är människa och att ständigt se förbättringar är orealistiskt.
 
 
_________________________________________
 
Har en halvdryg jobbvecka framför mig. Jobbar mån,tis,ons,tors,fre,lör och jag stänger 4 av de dagarna. Men jag vet att då hösten kommer och jag får panik för jag inte vet vad jag vill göra kommer jag sakna att få jobba såpass mycket på Gina som jag fått nu så jag är glad alla timmar jag får! 
 
 

 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: VERONICA - modeblogg

Åh vad bra inlägg, så peppande och bra!! :) Ha en otroligt bra start på din vecka! Hoppas den blir grym! Kramar på dig ♥

2014-07-28 @ 13:52:05
URL: http://vveronicas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback