Everybody wants happiness, nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain.

Helgen har varit riktigt bra. Varit på bra humör. Ja, på toppen. Men idag känner jag än en gång hur jag krashat. Går inte riktigt att sätta fingret på vad det är som spökar men jag får nästan ångest. Känner alla jobbiga känslor på en och samma gång. Känner röda flaggor. Då jag blir såhär kan jag bli så ångestfylld att mina luftrör blir så trånga att jag inte får luft utan måste kippa efter andan. Det är en hemsk hemsk känsla och jag vet inte varför jag får det.. 
 
Idag är en dag jag inte vill se mänskligheten. Vill stänga av mobilen. Vill inte bli sedd eller hörd. Helst på en vecka. Men det funkar inte så. Känns som jag kommit tillbaka till en period där jag utåt måste bita ihop så folk inte blir oroliga eller tycker jag är konstig - trots att hela jag känns trasig. Jag hatar det. Hatar att utåtsätt ska allt vara så bra, man är så glad o lycklig än fast man känner hur starkt man ljuger för sig själv. Varför gör vi så? Sanningen är att om jag istället skulle visa hur jag mådde många gånger skulle folk himla med ögonen som att jag vore någon dramaqueen. Standard är ju om de skulle fråga varför man mår dåligt och man har inget svar - då är man inbillningssjuk eller söker uppmärksamhet, och då gills det inte att man mår dåligt. Jag gillar inte mänskligheten idag.
 
 
 
Överväger starkt att gå till en kurator igen.  Att gå och få hjälp tyder på att man vet att man har problem man behöver hjälp med = man tar ansvar för att få ett bättre liv men i mångas ögon tyder det på svaghet och personligen tycker jag att såna personer är otrygga i sig själv men det är en annan femma. Men det är jobbigt. Jobbigt att ta steget att kontakta en, jobbigt inför första mötet. Man blottar hela sin själ. Allt man skäms över, allt man upplevt som man döljer för andra är något som kommer visas nu. Det är fruktansvärt påtagligt och jag är än idag chockad över att jag bara bröt ihop på ett enda möte. 
 
 
 
 Grogg med knuff i!

 Jobbet gick bra men saatan, märktes att det var löningshelg. Kaos i butiken. Mitt tålamod testas verkligen.. Jag som brinner av för minsta lilla måste verkligen hålla huvudet kallt. Har ju lyckats hittils ;) Gjort mig klar för sommarfesten. Ottilia ska komma hit om nån timma eller så men jag ska fixa en drink nu. Efter dagens stress känns de som man behöv en grogg me knuff i som cissi karl kallar det ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 Lördag.

Gårdagen var rätt lugn. Satt ute i solen på förmiddagen innan jag började jobba. Slutade 18:00 och då jag kom hem hade Albin gjort middag, tänt ljus och hela kitet. Ja, vad hände där?! Det var iaf uppskattat till tusen och jag hoppas det händer fler gånger ;) Grejen med Albin är att han har romantiken i sig men det är sällan han tar fram det av någon anledning :P Efter maten åkte vi och slog lite på rangen (stavning?), jag är totalkass på det men Albin tycker om det så :P
 
Idag skiner solen men jag hinner inte vara ute, jobbar 12-16 idag. Förhoppningsvis är alla ute och tar vara på solen idag så det blir lugnt och stressfritt i butiken. Förstår inte hur man kan vilja gå på stan inne i butiker då solen skiner och man är ledig?! Jaja. Sen blir det ett kärt återseende med min lilla stockholmare, bra dag helt enkelt :)
 
fredagsmys igår! skvallerblaska, körsbär och naturgodis - givetvis alla med choklad över. Köper aldrig törnötter, det är ju chokladen jag vill åt ;)
 Dåligt humör.

Timmarna på jobbet gick fort! svish så hade jag slutat. Stannade på stan för att vänta på Albin. Tränade och det gick dåligt. Kände inte alls att jag var "där" varken fysiskt eller mentalt. Jaja. Körde bröst/rygg iaf. Kommit hem och känner hur argbiggan inom mig verkligen kommit fram. Har en kväll där jag brinner av för minsta lilla. Ingen anledning till det såklart men likt förbannat känner jag hur ilskan bara kryper i kroppen........................
 
Gjorde iaf lite kvällsfika; vaniljkvarg blandat med vanlig kvarg, stekta äpplen i kokosolja, kanel, havregryn + honung. gött nanting!
 
Humöret ungefär :)
 
 
 
 Jag har också vart nära min gräns så jag fattar precis hur det känns. Men jag lovar att allt kommer vända om vi lovar tro på oss själva.

Jobbar några timmar på Gina Tricot idag. Slutar 17:00 och ev. ska jag på gymmet med Albin, får se. Han fick hem en fet beställning från gymgrossisten igår så det kliar i hans fingrar :P
 
Annars då... Försöker ta vara på nuet. Jag flyger ofta iväg i mina tankar. Många gånger tänkt vadfan ska jag göra i höst? Det ger mig stress vilket gör att jag blir på dåligt humör. Sur, förbannad, irriterad vilket då i sin tur går ut över han jag bor med vilket är bra onödigt. Därför vill jag inte höra tjat från mina nära om jaha vad ska du göra? jag är vuxen, det är inte som så att jag aldrig tänker på det, jag vet precis hur min situation ser ut och jag försöker varje dag komma fram till vad jag ska göra så jag behöver inte folk som jagar mig om det, det får mig att må otroligt dåligt, jag tror inte många förstår hur dåligt jag mår över det. Jag har lätt att hamna i deppiga svackor, antagligen för jag är så äckligt känslig så då folk pressar mig och stressar mig på så sätt mår jag piss rent ut sagt och jag försöker komma ifrån det. Levde i den härvan ett halvår och det var mer än nog.. Min familj känner mig. De har backat för längesen för jag satt ner foten och sagt att jag mår svindåligt då folk ska jaga mig hela tiden. Alltid haft "lätt" att säga ifrån min familj och jag tycker de gör något mot mig som får mig må dåligt på så sätt. Det är inte många som har den egenskapen och det är synd faktiskt. Man ska inte låta sig köras över av andras människors tjat, otyckande eller dylikt än om det från början är pga man bryr sig. 
 
 
____________________________
 
Just nu lever jag i nuet och jag är oerhört tacksam att jag fått chansen att jobba där jag är idag. Min chef är helt fantastisk och alla andra där. Det känns så bra, så kul! Jag som är så självkritisk och tycker jag är sämst på allt har fått så mycket bra sagt om mig sen jag började här och det har gett mig sån boost. Jag gör något bra! 
 
Tränar alltid på det nya gymmet bortsett för då jag bara kör kondition - då är jag på det gamla.
 
 Jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig, jag kommer kriga för din skull och finnas där för dig. När du stupar nästa gång så vill jag bära dig, låt mig vara din soldat.

 
skön låt, gillar texten framförallt.
 Trött.

Jag har en konstig period.. Jag är trött HELA tiden. Det är ju inte mörkt ute heller så det är inte det. Det spelar ingen roll heller om jag jobbar eller är ledig, om jag tränar eller inte. Är lika trött ändå. Vad är fel?? Svinfrustrerande att gå runt och vara trött oavsett vad man gör. jaja... Igåreftermiddag svängde jag in hos Pernilla för att ge hennes present och få lite fika ;) gött! Sen åkte jag och Albin och spelade bilbingo. Vi vann ingenting - som vanligt. Tror vi har mer roligt åt allt folk som är där än själva spelandet, haha! 
 
Nu imorse tänkte jag antingen springa eller gå. Fast jag hade egentligen tänkt vila idag men igårkväll ändrade jag mig. MEN idag ändrar jag mig igen. Ska inte lyfta ett finger idag. Det är något skumt med min obotliga trötthet... Har ju dock hunger och inga förkylningssymptom så tror inte jag är på väg att bli sjuk heller.
 
 
brickorna. Tycker det faktiskt blir för mycket med 10spel. Vi blev svintrötta bara efter 6:e..
Första gången jag i mitt liv har vita naglar också. Jag hade en period där jag hade långa med fransk manikyr, sen hamnade jag i korta-svarta-träsket som jag känner är "jag". Men på sommaren är det kul med lite annat! 
 
 
 Frukoststund har guld i mun.

Kommit in från en halvseg morgonpromenad. Duschat men har fortfarande inte vaknat till liv :P Ska äta frukost nu sen gå och träna tror jag. Axlar/Lats blir det isf :)
 
 
Jag och albin frossar sönder i jordgubbar nu! Såg att de hade för 20kr på ica som ligger nära oss så det blir nog att köpa hem mer idag, så gott!
 
 when shit isn't going your way, get your shit together and turn it around.

 
Blev lyxmiddag tisdag och allt! Gjorde hemmagjorda potatisklyftor och honungsstekt fläskfilé. Så jävla gött!! Blev  gymmet sen för värsta passet av dem alla; Ben. Har fortfarande inte funnit motivation till skiten. 

Började med benböj, går ofta 90grader. Vissa tränar på att gå djupt men jag har alltid kört mer 90grader, det har gjort att mina muskler vant sig vid det - jag har sviiinsvårt att gå djupt. Känns som musklerna är för korta och jag för stum i kroppen. Tror det har att göra mycket med hur jag tränat. Jag och min syster är raka motsatsen - hon är vig och smidig som en ål och jag är mer kylskåpsvarianten. :P Körde iaf 90graders böj i början och i slutet av passet försökte jag köra lättare vikter och gå djupare men ja, jag är verkligen inte i mitt esse då. Benböj överhuvudtaget har jag tappat sjukt mycket i. Det och bänken nötte jag flitigt förr men nu har jag sackat efter och det märks - bara ta nya tag! 


 
 
 
 
 
 Gymlinnen

2 nya träningslinnen. En gång i tiden hade jag MÅNGA träningslinnen men jag är en sån som har väldigt lätt för att kasta/ge bort plagg. Nästan för lätt så vips var de flesta borta. Gick även igenom garderoben för någon dag sen och där försvann ca 20plagg. Tar onödig plats om man inte använder det!
 
 
Två nya gymlinnen; Den första tilltalade mig bäst. haha!
 
 
 Tisdag!

Sov svintungt inatt. Vaknade inte ens imorse då Albin åkte till jobbet - det är ovanligt! Vaknat till lite och ska få i mig lite frukost. Sen ska jag ev. ner till gymmet och köra lite kondition. Känns som det var längesen.. Senare idag ska jag på stan för att se om jag hittar smycken inför bröllopet, annars tar jag nog något jag har hemma. 
 
 Soffläge!

Gymmet gick rätt bra trots en ilande huvudvärk! Blev biceps, triceps och lite mage. 50min, rätt lämpligt för bara styrka :) Kommit hem och har plockat ihop lite i lyan. Albins pappa är här nu och de fixar och donar medan jag sitter i soffan. Känner inte att jag kan hjälpa till heller :P Kvällen blir lugn med en film antagligen :) 
 
Questbar cookies & cream. Helt klart bäste proteinbaren jag testat - och nyttigast! 
Bra med protein, bra med fibrer, lite kolhydrater och inget socker!
Innehåller stevia som sötning.
 
 
 Jobb - träning.

Jobbat på Gina Tricot idag. Började 7och slutade halv2. Gick sen på stan och köpte fluga + bälte åt Albin. Köpte även presenten som vi ska ge. Klart o betart! Väntar på karln nu, ska få i oss käk sen åka och träna. Biceps+triceps tror jag. Albin älskar de passen :P Ikväll kommer hans pappa och ska hjälpa med lister och annat! Nä nu måste jag kolla maten.
 
 
Nöjd blev jag då jag såg att jag fått hem 2 linnen idag, ska visa senare! :)
 
 

 
 
 
 
 "Your best should be good enough but sometimes it's not. Try harder to be a little better."

 Sov till 10:30 idag - ovanligt för mig! Åt frukost och sen åkte vi till gymmet. Körde rygg+bröst och lite mage. Bänken gick inte alls så bra, körde sen en annan bröstmaskin + chestflies på bänk. Rygg blev enhantelsrodd + rodd med brett grepp i kabelmaskin och lite latsträning.
 
 
Jag är totalt jävla värdelös på chins. Urkass är jag. Det är sjukt mycket teknik i det och jag har det verkligen inte. Testade med gummiband idag men det går inte bra, jag ska försöka träna i chinsmaskin istället, skulle vara bra kul att klara av egna chins med brett grepp utan hjälp men det kommer ta sån satans tid. Gäller att öva och jag hoppas verkligen jag gör det också - hittils har jag lagt det på hyllan för jag blir så sur då jag inte kan :P Omvända chins klarar jag men det känns som det är mindre teknik där och jag får hjälp av biceps då. 
 
 
Övning ger färdighet antar jag. Just nu känns det bara värdelöst. Känner mig så svag, vek och allmänt jävla kass. Hoppas Albin är på mig så jag nöter och nöter och blir bättre och förhoppningsvis får in tekniken.
 
 
 You're gonna catch a cold from the ice inside your soul, so don't come back for me. Who do you think you are?

 
Bakislördag men mår prima. Men man är alltid sådär skönt slö och seg i kroppen. Blir en mysdag idag. Lyssna på lugna låtar, ta en powernap, äta god mat möjligen och ja, bara vara. 
 
 
Två riktigt sköna låtar som jag lyssnar mycket på. Rätt deprimerande men de är avslappnande, sköna.
 
 Midsommar!

Idag är det midsommar, mysigt :) Vädret kunde varit bättre men så kan det gå! Sitter för tillfället och äter godis och inser vilket stort jävla hål jag har i ena tanden. Ilar som saaatan :( Vill inte boka nån tid för tandis heller för det lär väl kosta än fast jag har försäkring. Just. Igår tog jag mig i kragen för att ringa ang. cellprovet. Sen missade jag ju såklart då de ringde upp mig, standard! Måste boka en ny tid. jaja. Precis kommit från duschen och håller på göra iordning mig, vi ska till typ en stuga med Albins kompisar. Lär väl grilla och lite sånt. För att vara ärlig är jag inte alls taggad. Jag är sällan taggad på att "festa" om man inte ska nånstans, typ krogen eller annat. Vara på samma ställe hela tiden har jag svårt för om det nu ska vara alkohol inblandad. Men det blir vad man gör det till! 
 
 
Någon som bär krans idag? Skulle jag vilja men jag har noll tålamod till att sitta och pillra ihop en. 
 Träning och socker!

Varit slö hela dagen! Bestämde mig för att träna ben så till lunch åt jag pasta vilket jag sällan gör annars för jag blir så svullen av det... Men tänkte att jag behövde kolhydrater. Väl på gymmet gick jag in i en dimma. var så sjukt ofokuserad! Av någon anledning gick passet ändå bra. Jag hade inte snabbt tempo utan vilade mer än vad jag brukar men ändå blev jag ovanligt svettig. Körde ganska många övningar; utall med hantlar, baksida lår maskin, raka marklyft, 2 varianter i smithen, benpress, insida lår. Sen avslutade jag med 2 magövningar med vikt och en snabbis på mattan. Därefter var jag fortfarande kvar i dimman.. Kände mig typ full, som att jag inte kunde gå rakt. Vet inte vad det berodde på då jag käkat bra och sovit bra.. Jaja. Kommit hem och hunnit trycka ordentligt med chokladpaj så nu är jag människa igen ;) 
 
 Rea @ H&M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Födde barn.

Inatt var det en sån där jobbig dröm igen. Var gravid återigen och pluppade ut ungen den här gången. Fick i vanlig ordning panik och sån otrolig ångest, går inte att beskriva. Ungen kunde dessutom gå, springa, prata och hade lite tänder. Varför drömmer jag sånt? jag vill ju inte ha barn. Minns hur jag grät i drömmen för jag tänkte att nä gud, jag är inte redo, jag vill inte det här. Men det var ju försent då för jag hade ju redan blivit gravid och fött ungen. Vaknade helt kallsvettig men glad att det bara var en dröm.. alla såna där jobbiga drömmar är alltid dom verkligaste av någon dum anledning! jaja. Sitter och väntar på kaffe och ska ut på en morgonpromenad. Senare idag är det en tjej som ska komma och titta på ett par skor jag försöker sälja. 
 
Komiska var att jag födde hemma, utan problem. Gick på 3 sek och min kropp var som inte gravid. Hade ingen mage eller något sånt.
 smycken till killar.

  
 
Köpte detta till Albin idag. krims krams på killar kan vara dösnyggt om det är på rätt grabb och i måttlig mängd. Har alltid tyckt att Albin skulle passa i sånt här, läderarmband och annat. Hela han är typ mörk och det blir som snyggt på något sätt :P  
 
Kvällen har vart slö. Känts bra att bara suttit på latarslet för en dag. Kroppen behöver vila och återhämta sig. Sitter och väntar på Hela Sverige Bakar sen blir det nog godnatt, är jättetrött av nån anledning!
 
 Vilodag!

Hittade paket till både kattis och pernilla, skönt! :) Idag har jag förövrigt vilodag. Ingen träning alls, känns skönt det med! Av någon anledning är det just på mina vilodagar jag har en tendens att äta mer onyttigt än annars, varför undrar jag.. Chokladpajen jag bakade vart sviingod men den gick typ inte att skära och därför gav jag inte bort den. Gillar inte sånt riktigt... På ett sätt är det synd för den kommer jag nu se varje gång jag öppnar kylen..... SEN är jag döless på Albins gnat o tjat om att ALLA på jobbet äter gräddgrytor hit o dit. Jag lagar aldrig sån mat för jag försöker inte trycka massa grädde mitt i vardagen, vet hur jag skulle sett ut efter ett tag. MEN idag ska grabben få sin vilja igenom. Ska göra kyckling med hans älskade grädde. Vilodag + chokladpaj + gräddkyckling, sätt sig diiiiirekt på buken! eller i mitt fall benen. Man gett ju leva ah!
 
Chokladpaj
(botten med mandelmassa, fyllning med ägg, smör och marabou schweizernöt
toppad med grädde och krossad daim.) 
 
Kommer aldrig få tunna spiror. Ni vet det där klassiska "gap between thighs" som vissa tjejer skulle döda för är något jag aldrig skulle kunnat få om jag inte skulle svälta mig själv. Har alltid strävat efter starka ben just för att jag tycker det är snyggt. Har alltid försökt bygga baksida lår då jag tycker det är snyggt med markering där men på slutet har jag märkt av att jag fått mer framsida lår. TIll en början blev jag förbannad för det var ju inget jag lagt fokus på och jag tyckte mina ben såg tjocka ut (tjej-tänket har även jag) men har börjat tycka det är helt ok. Vill ju ha starka ben och tror min kropp är bäst byggd att sträva efter det också. Men sen kommer jag ju alltid ha mycket fett på låren, insida lår osv. Försöker lära mig att acceptera det..
 
 Heat

 
 
Testade en av Nordic Wellness nya produkter igår, nämligen Heat.
 
En funktionell dryck för dig som tränar för att förbränna fett och tona musklerna.

 "För att ge dig energi och öka kroppens förbränning så mycket som möjligt är Nutramino HEAT full med särskilt utvalda ingredienser.

 

Formeln baseras på vetenskaplig forskning och innehåller en kombination av 14 aktiva ingredienser. Du får en stor mängd koffein, grönt te, ingefära, taurin, glukuronolakton och inte mindre än fem olika B-vitaminer samt vitamin C och E.

 

Nutramino HEAT är ett naturligt val för dig som helt vill undvika socker och onödiga kalorier. Drick den när du tränar som en del av en sund och aktiv livsstil eller i samband med en kontrollerad diet i vardagen."

____________________________________

 

Ja det låter ju så bra i texten. "förbränna fett och tona muskler". Tror inte på sånt egentligen. Varför jag dricker sånt här är ofta för att få energi. Sen om det ger en bättre förbränning låter jag vara osagt. Men energi det får man! Denna, Celsius och My Boost är bra energidrycker som verkligen kickar igång mig.
wake and bake

Var ensam igår i butik och det gick bra, det enda som är är att jag tål ju inte stress och jag jagar lätt upp mig då jag ser att det är mycket som ska göras. Typ se till att det ser snyggt ut i butik osv. Men det gick bra :) Chefen är verkligen helt super så det känns bra! Stängningen gick också bra men jag är ju verkligen nojig för sånt där, alltid varit :P larma och hålla på gör mig riktigt nervös! Tror det grundar sig i att jag är så sjukt rädd att göra fel. Hatar att göra fel.. Efter stängningen gick jag en snabbis till gymmet med ALbin. ALDRIG har ett pass gått så fort. Jag var helt uppe i varv, blev bara 3 triceps och 2 biceps. Skulle inte tränat igår. Dels för jag var rätt mör men också för jag inte åt en bra middag, menmen :) 
 
Imorse skulle jag ut och gå men det orkade jag inte - istället håller jag på att baka :) Om det blir bra återstår att se, ska ge en kaka till mammas jobb. Hennes kollega kapade ett par byxor åt mig sen älskar dom då jag kommer med fika åt dom :P 
 
 
Måste till stan sen, mamma fyllde år igår och kattis & pernilla på måndag! 
 Rea @ Stadium!

 
Fyndade 2 tröjor innan jag började jobbet idag. Älskar den blåa och den gråa är jättemysig, är inte lika lång som den ser ut här :)
 
 
 Första stängningen!

Jobbar på Gina idag. Egentligen skulle jag bara jobbat till 16:00 men chefen fyller år så ville ställa upp. Första gången jag kommer jobba helt ensam OCH stänga. Är nervös i vanlig ordning :P Går förhoppningsvis BRA! Nu ska jag kila och köpa med mig någon mat så jag inte hungrar ihjäl!
 
 
 
2 nya snygga tröjor, tror inte de kommit till övik dock :/
 
 
 
 
 16km kondition.

Precis kommit hem efter ett konditionspass på gymmet. Blev 6km intervall på bandet och 10km intervall på cykel. Ja mina ben känns rätt mör nu, skönt :) Sitter och får i mig lite käk och ska snart hoppa in i duschen! 
 
 
Något jag tänkt på väldigt länge.. Jag har en blogg för att skriva av mig. Här skriver jag om vad jag gör på dagarna, tankar osv - självklart kommer träning in då det finns i min vardag. Men jag är inte hon som postar varenda gång jag är på gymmet på instagram/facebook - ser som ingen anledning i det. Nu för tiden postar de flesta att de tränar helst vareeenda gång de är på gymmet, varför undrar jag? Helt ärligt tror jag att de VILL höra "vad duktig du är, grym du är, hurtig du är osv". De vill på något sätt få hurtbulle-stämpeln, något jag har väldigt svårt för. Jag har svårt att se sånt för just för mig tyder det på att man kräver en uppmärksamhet som inte borde få finnas om man är självsäker i sig själv.
 
 
 
 
Jag som kan vara den mest osäkra tjejen har ALDRIG varit så osäker att jag krävt sån uppmärksamhet. Jag har aldrig varit beroende att andra ska se vad jag åstadkommit med, aldrig behövt höra att jag är duktig för att jag ska orka fortsätta och den egenskapen är jag faktiskt väldigt stolt över. Jag tränar för min skull, jag behöver inte skrika ut på facebook och instagram att jag tränar för att andra på något sätt ska se mig som "hurtig", jag bryr mig inte hur folk ser på mig. Jag bryr mig hur JAG ser på mig själv. Jag tycker det är synd att många som tränar  känner behov av att få den bekräftelsen att de är duktiga, det borde räcka att jaha idag tränade jag och det gick pissjävla bra men jag behöver inte posta på facebook/instagram för att andra ska tycka jag är duktig - jag vet själv att jag gjort ett bra jobb det duger. Jag tror dock många gör såhär för att de behöver push. De behöver höra allt det där för att orka fortsätta. Det här är anledningen till varför jag aldirg hittat en inspiration inom träning för jag ser igenom sånt. Det är skillnad på att vara stolt över det man gör och ständigt kräva en uppmärksamhet för att på något sätt övertyga sig själv om att "jag är bra."
 
 
 
 
Folk i min närhet och folk på facebook och instagram vet inte hur jag kämpat och slitit med min träning. De vet inte hur många gånger jag velat ge upp men kämpat mig tillbaka. De vet heller inte alla gånger jag gjort mig själv jättestolt och åstadkommit med något riktigt bra - jag har inte behovet att få den där hurtigbulle-stämpeln från andra. Den här egenskapen är bland mina bättre och den ska jag verkligen behålla.
 
 
 
 Smakprov!

Träningen gick faktiskt bra idag :) Var inte så peppad innan men det gick :) Körde axlar, lats och mage. 2 nya magövningar som tar riktigt bra som inte finns på gamla gymmet. Sen är en axelpress där mycket lättare än alla andra vilket är kul för då får man lasta på mer vikter och på något sätt känna sig lite stark. Klarade 60kg på den och i gamla gymmet tar jag kanske 30kg så det är stooor skillnad. De hade även smakprover idag! Vi testade my boost smaker, Nordic Wellness energidryck kan man säga - ger energi utan dess like!!! Nu har jag slängt mig i soffan och ska slå på någon film :) 
 
 
 
 
Köpte questbars för att testa lite smaker. Hittils leder cookies & cream med hästlängder!Turn down for what

Ska till gymmet med Albin. Har blivit en ganska aktiv dag, tränar vääldigt sällan 2 pass om dagen, tycker det är lite overkill faktiskt men har varit ledig idag så det har blivit så. Vi ska träna på nya gymmet i stan - Albin tycker mycket mer om det än det gamla men jag tycker tvärtom :P Tycker det är så stort där, så mycket nytt men ja, då jag kommit in i det kanske det känns bättre :) Vet inte vad vi ska träna för något. Ev. Axlar och lats. Får se :)
 
skön låt som går flitigt i mina lurar;
 

 
 
 
 


 
 
 
 
 
 I love the person I have become because I fought to become her.

Löppasset gick helt okej. 40min blev det allt som allt. Började med 1km uppvärmning jogg sen körde jag snabba intrevaller och varvade med att springa i lutning. Testade att springa i 18.5km/h och satan i gatan vad benen flög! Var nästan rädd jag skulle ramla, hade vart typiskt mig att faceplanta på bandet. Men det gjorde jag inte tur nog :P  Kände mig rätt nöjd efter den löpturen så då träffade jag mamma (ovanligt) på stan och fick lunch av henne! :) Har precis kommit hem och håller på med tvätt och såna tråkigheter!
 
 Ny vecka!

Igår hade jag någon helt sinnessjuk frossa.. Jag frossade i ALLT! Blev aldrig mätt heller det är det som är det sjuka... Var törstig konstant också, inte ätit och druckit så mycket på länge. Undra varför det blir så... Jaja. Måndag idag, vädret ser inte alltför bra ut men det kanske ändras :) Precis kommit in från en morgonpromenad, längesen! Förr var jag ju ute och gick nästan varje morgon men nu är det alltmer sällan så det är skönt då det väl blir av :) Ska käka frukost nu, äggen vi fick av Albins faster är sviingoda så det ska jag äta! Sen ska jag ner till gymmet för att springa. Nä det känns inte motiverat men samtidigt tycker jag alltid det är skönt att springa av mig om jag haft en onyttig helg. Får se om det blir intervaller eller hur jag gör :)
 

 
 
 
 
 Slut på helgen.

Dagen har gått riktigt fort! Vi åkte till en strand och hade med oss fika, mysigt :) Kom sen hem och däckade i soffan. Så blir det jämt dagen efter man varit ute tycker jag :P Helgen i övrigt har varit bra men det går ju så jäkla fort! Samma sak med sommaren. De 3 månaderna svishar förbi åsen är det vinter igen. Kommer verkligen ta vara på sommaren till max i år!  Lite bilder från idag;
 
 
Testade nya Pandaglassen. Var inte alls lika god som jag trodde! 
 
 

 
 Söndag!

 
Gårdagen var rätt lugn faktiskt men rolig :) Musiken på rock on the docks var väl inget för mig direkt men... Det bästa med att festa på varsit håll som par är hur sjuukt glada man blir då man ses ute sen! Var helt lyrisk då jag såg Albin, typ som jag inte sett han på en vecka. haha! Sprang verkligen mot honom och hoppade upp och han var stenseriös och sa "de här ä min tjej", det är något han säger ofta då vi festar. Han låter som så stolt då han säger det så jag tycker det är gulligt haha! :P Vi var som vanligt inte där till stägning. KÄnde oss rätt nöjda ganska tidigt så vi gick och käkade. Tryckte EN HEL pizza igår. Då jag är full finns fan ingen botten i mig - iofs gör det ju inte det annars heller men det blir värre då jag är full. Men den pizzan gjorde mig gott för jag mår prima ballerina idag :)
 
Försöker få liv i grabben som började dricka tidigt igår. Jag vill göra nåt idag! Typ åka till ranchen, spela minigolf, åka och fiska, vadsomhelst. Men Albin han känns vääääldigt seg just nu :P

Frös röven av mig i kjolen igår. Sen blev jag ju söndersölad av massa öl också. Albin sa 
"jag såg vem det var som råkade spilla på dig men vågade inte säga nåt för ja, du skulle väl brunnit av och fått raseriutbrott!" HAHA
 
 
 
 springa, sola, jobba.

Var uppe vid halv9 imorse. Bytte om för en skön ganska lugn springtur på kanske 4km. Sen har jag legat ute i solen med Albin :) Börjar jobba 13:00 till 16:00 så ska snart traska ner på stan! Svinbra väder ute men jag har ju faktiskt hunnit vara ute lite! :) Ska svänga in på subway och köpa en macka som blir middag sen. Kommer bli stressigt då jag slutat. Ska ut ikväll och ska hinna käka, duscha, göra iordning mig. Sen har jag ingen skjuts till dit jag ska så måste passa bussen också. 
 
 
 godis botar ALLT!

Dagen har gått bra. Enda tills jag fick typ krampliknande känningar... Har fått så förr nån gång. Vill ogärna ställa mig upp eller räta ut ryggen för det känns som något ska spricka i mig... Jätteobehagligt och gör ont :( Det började nu på slutet av dagen vilket känns bra ändå så jag inte behövt känna av det under hela dagen då jag jobbat... Ska INTE googla skiten men rädslor infinner sig trots det med tanke på cellförändringar och hela fadderullan. Ska äta någon mat och ta en varm dusch sen ligga i soffan med vetekudden resten av kvällen - godis är givet en dag som denna!
 
 
_________________________________
 
DAGENS POSITIVA är helt klart att ottilia kommer hem snart, hon bor i sthlm så vi ses typ ALDRIG. Känns kul och jag hoppas vi kan ses mer i år än ifjol :) En annan positiv nyhet är att jag fick sms av chefen idag, har fått mer timmar att jobba på Gina Tricot nu i juni, känns riktigt kul! :)
 
 
 
Albin firar sin kusins student och jag skulle också med om det inte vore för det som blev. HELA dagen har jag längtat efter fika och tårta åså blir jag kvar här......... Tur jag har godis!!!underkläder @ Gina Tricot

 
 
[tidsinställt]
Tycker de här ser så sköna ut! Speciellt trosorna som är sömlösa.
 
 
 
 
 
 Fredag!!

Solen skiner men på väderleken står det att det ska regna idag... Hmm känns konstigt men det kan ju vända! Jobbar på dagis idag; 07:30-16:00. Förövrigt känner jag mig sådär... slö och irriterad fast har ingen anledning till irritationen. Det gör mig ju ännu mer irriterad. Dryg ond cirkel! 
 
 
Mitt mål just nu är ju att bli av med fett och samtidigt behålla och försöka få mer muskelmassa. Det i sig är väldigt svårt. Ofta slutar det i att man får för lite energi och kroppen tar från musklerna istället för fettet, just därför ska man INTE gå efter vågen!! Jag har märkt en liten skillnad MEN jag orkar inte stressa - rättare sagt - jag VILL inte stressa. Och nu är det SOMMAR och sommar för mig ska fan inte bestå av att man inte unnar sig den där mjukglassen exakt då man känner för det, inte heller att man tvingar sig själv till gymmet än fast man hellre vill vara ute och sola. Sommaren går undan så fort och jag ska ta vara på den! 
 
 
 Det som är lätt hänt då man sätter upp mål inom träning är att man BARA ser det. Man ser inget annat. Tänker bara på träna träna träna och äta nyttigt. Jag tycker inte om den bilden. Man kan visst nå sina mål utan att behöva bli helt besatt av det - det kanske tar längre tid men man kommer garanterat vara lyckligare och känna att man lever på ett helt annat sätt. Jag är faktiskt ganska stolt över att jag inte är sån. Med tanke på mitt sjuka kontrollbehov och hur otroligt lätt jag kan bli insnöad i saker har jag alltid hållt mig utanför den där träningshetsen. Jag antar att då jag sett människor som är sådär blir jag rädd, kan nästan få ångest för jag tycker inte om fitness-livsstilen. Visst tränar jag, ja regelbundet, visst försöker jag äta så jag mår bra och orkar träningen, ja. Men jag låter det inte stiga mig åt huvudet. Om jag blir bjuden på fika och vill ha tar jag. Jag vill inte bli beblandad med "fitnessvärlden" för så är ju inte jag. Jag käkar inte bara nyttigt, jag kan trycka socker utan dess like och gör det också om jag känner för det. Jag älskar inte träning mindre för det. Jag är inte mindre hälsosam för det. I mina ögon är det mer ohälsosamt att bli så besatt av ens träning att man börjar sätta gränser för sig än att ta den där bullen. Men det är ju mina åsikter!
 
 
 
Började min dag med kaffe och efterrätt;
 Just my luck.

Ville inte träna fast ändå ville jag. Kroppen kändes verkligen inte på G och ofta brukar jag stanna hemma men just idag gjorde jag inte det. Tänkte att Äh de går bra och att jag inte ska träna imorgon och ev lördag. Såååå vad händer. Vi ska testa det nya gymmet i stan. På väg dit låter det som nån kastar en skottkärra full med grus över oss. Vi stannar upp och fattar INGENTING. DÅ visar det sig att en fågeljävel har totalt skitit ner mig!! Jag började ju asgarva först men sen insåg jag att den där lilla fågel skitit ner mina vita converseskor som är rätt nya. Fyfan då brann jag av TOTALT! Svor hela vägen till gymmet som gick pissdåligt. Men jag behöver såna dagar också för att verkligen uppskatta de dagar jag känner träningen gått bra. 
 
NU har jag kastat mina converse i tvätten och hoppas på det bästa! Ska snart äta ägg, Albins faster har egna höns så vi har fått en massa ägg, gott!! :D 
 

 
 
 
 
 
 Dagis - Gina.

Jobbar på förskolan idag från 8:30-11:30. Sen från 13:00-16:00 är jag på Gina. :) Ser ut att bli bra väder idag så förhoppningsvis hinner jag vara ute nu på förmiddagen :) Fått i mig lite frukost och lite kaffe och ska gå ner till bussen nu :) Ha en fin dag!
 
 
 
 
 
 Nordic Cap Starnails

 
 

 
 
 Äntligen hemma!

 
 
En heldag på stan! Fick gjort det jag skulle iaf. Kom hem nu och ska börja med middag, är hungrig som en varg!! Hittade ett par nya träningsbyxor. Jag har extrema svårigheter med att hitta träningsbyxor, jag vet inte varför. För det första måste jag har 3/4 längd, sen tycker jag ofta att de flesta är så jävla tight i midjan men jag kan inte ta en större storlek för då blir de pösiga vid benen ist. Hittade iaf ett par som jag ska känna efter här hemma och se om jag behåller (de jag har nu är jätteslöddriga vid benen och korvar sig och irriterar)
 
Pro Touch bara 249kr!
 
Sen har jag ju också ett jävla elände med gladiatorsandaler. De jag hade förut hatar jag. Lilltån vill trilla ut hela tiden. Har testat ca 535 st men INGA passar. Det är INTE lätt att shoppa skor åt mig! Fann dessa på barnavdelningen. Tyckte de var fina och känns bekväma! :)
 
 
 
Fann likaså en bikini med matchande trosor. Har ingen sån bikini. Den gröna jag köpte svinbilligt är snygg men trosorna kan jag som inte ha för de är genomskinliga, inte att rekomendera.... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 8km kondition.

Var uppe rätt tidigt imorse! Åt frukost och gick till gymmet för att springa lite. Blev 8km kondition med en hel del variation. Började 10min med vanlig löpning. Därefter intervall med lutning. Sen snabba intervaller utan lutning. Varvade med att gå. Kan säga att man fan inte är kaxig på lutning 10 i hastighet 13, kände mig typ som en flygande köttbulle! Av någon anledning tänker jag alltid mig själv som en animerad flygande köttbulle med mantel då jag springer, jag vet inte var det kommer ifrån haha!! De plana intervallerna var 1min i topparna. Hålla minuten i hastighet 15 tar på kroppen men det går. Ett riktigt bra konditionspass! :) Gick hem, hoppade in i duschen och har nyss ätit lunch. Ska ner på stan för att fixa lite smågrejs!
 
Bananpannkakor med kakao/vanilj, hemmagjord vaniljkvarg och bär. 
 That's not my name.

 
Ska snart hoppa i säng! Lite komiskt.. Jag sover ju typ jämt med öronproppar, det började med att Albin snarkade men sen fortsatte jag för tycker det är skönt att stänga ute all ljud. Så igår blev jag förbannad för Albin var fortfarande uppe och spelade nån jävla musik på datorn och skulle förstöra min skönhetssömn så jag vrålade MEN KAN DU SÄNKA ELLER?! Flera gånger för musiken fortsatte ju spelas... Så visar det sig att det inte alls var han som spelade, det var min mobil som låg 1 meter ifrån mig som ringde.....Öronproppar ;)
 
Skön gammal låt som gör mig riktigt glad :D
 
 Nellie Dellies

 
 
Testat dessa? Choklad utan socker. Sötad med Stevia. Har smakat Mjölkchoklad, riktigt god faktiskt!
 
 
Finns i Mjölkchoklad, Mörkchoklad och Marsipan.
 
 
 
 
 
 Jobb, Gym, VILA!

Var sjukt hektiskt på jobbet idag. Jobbade över 1 timma. Men det gick bra :) Direkt därefter gick jag för att titta på bikinis men det är ju bara att inse det faktum att min kropp är fan inte byggd för bikinis. Det ser rent ut sagt förjävligt ut och jag överdriver inte! Sket i det och gick till gymmet. Var rätt trött både fysiskt och mentalt men passet kämpade jag mig igenom :) Körde axlar, lats och mage. Enbart 2 latsövningar som jag sackat efter med, illa. Axelpressen står jag still i. Är fortfarande på 14kgs hantlarna och det är tungt nog. Sista setet testade jag 16kgs hantlarna som jag tagit förr men kan absolut inte träna på de än. Tar sån jävla tid att öka i vikter nu, men jag kämpar på. Det får ta tid. Det SKA ta tid. Nu ska jag äta mat, tacos!!!!!!!!!!

 
 
 
 
 Madlady

Tur att dessa inte fanns i min storlek annars hade det blivit jobbigt :) De 2 första är ju dösnygg!!!
 
 
 Uppe med tuppen!

Väckaren ringde 05:00 imorse. Ett tag sen jag steg upp den tiden ;) Vi har inventering i butiken därför. Börjar 06:30 och tycker alltid det är skönt att inte behöva stressa på morgonen. Så ska äta lite frukost, dricka lite kaffe och förhoppningsvis piggna till! Slutar tidigast 13:00 :)
 
 
 
Vill att dessa plagg ska komma in till butiken! 
 
 
 
 
 
 Träningsvärk check.

 
Passet idag gick helt ok. Cyklade som uppvärmning och körde sen ben+mage. Igår körde vi som sagt bröst och jag antar att med tanke på hur jävla segt jag gjorde övningarna är anledningen till min träningsvärk i bröst idag. Körde lätt på hantelpressen då jag försöker komma in i tekniken där. Sen körde vi liggande chestflies med hantlar där jag tog 10kgs hantlarna, brukar ta 12 men nöjde mig med 10 igår. Avslutade med denna; En hatövning. Tar som satan, jobbig men kul. Ja hatkärleksövning helt enkelt. Varför jag gör supermariomin är ännu oklart. Vi filmade ju lite igår därför är det lite suddigt. Fascineras alltid över hur fruktansvärt kort jag ser ut, jag känner mig absolut inte så kort som jag tydligen verkar vara :P
 
 
Och vet ni, man kan vara osminkad på gymmet. Man behöver inte locka håret och sätta fast lösfransarna för att svettas :) det funkar lika bra utan :) :) 


 
 
 
 
 
 
 
 
 Träna för dig själv.

 
Idag ser det ut att bli dåligt väder, inte mig emot då jag jobbar 13:30-19:15. Det kommer sticka mig i ögonen de dagar jag jobbar den tiden och solen skiner som satan ute - men sola har jag ju faktiskt all tid i världen för. Är en sån som ska jämföra allt. Så jag jämför detta jobb med mitt förra sommarjobb, faktiskt vinner nog det jag har nu. Dels slipper jag kliva upp typ halv5 varje morgon. Jag hinner vara utvilad och träna om jag nu så vill INNAN jag börjar jobba. Jag kan hitta på saker med Albin o vänner sent på kvällarna då jag aldrig behöver kliva upp tidigt!! Bästa fördelen. Enda nackdelen är ju det där med solningen men det känns ju rätt lamt ändå. Personligen känner jag att det jobbet jag är på nu är lite av en utmaning för mig vilket jag behöver mer av i livet. Jag måste acceptera att jag inte kan allt, släppa kontrollen. Jag hamnar i lägen jag inte vet vad fan jag ska göra och det tror jag är bra för mig. Sen får jag ju vara kring människor, På mitt förra jobb gick jag in som i en bubbla och bara var själv. I längden är det inte så roligt. Är jätteglad att jag fått chansen att jobba på Gina Tricot, verkligen! Och personalen är jättegulliga! :)
 
Nu ska jag äta frukost och sen gå ner och träna innan jag börjar på Gina. Blir ben idag, hejåhå!
 
 
 
Många idag tävlar med allt och alla förutom sig själva. HATAR det. Jag blir stressad då jag ser sånt. Jag är fruktansvärt lättprovocerad och nu och då har jag känt av folk (absolut inte många men FÅ räcker) att de  försöker tävla med mig. Ska vara bättre än mig, starkare än mig osv. JAG HATAR DET!! jag tävlar inte med någon annan än mig själv MEN då jag är såhär lättprovocerad har det en negativ inverkan på mig.
 
Jag bryr mig inte om du är starkare än mig, om du tar mer än mig eller springer som en jävla häst. Jag bryr mig enbart om mig själv, de resultat jag uppnår och hur jag ska kunna förbättra mig. Sen har jag alltid funderat på detta; Hur kan vissa ens vilja tävla med någon som så tydligt trycker på att hon aldrig jämför sig eller tävlar med andra?! vart är det roligt? En sak om man triggar varann men jag är ju inte sån. Nä. Om alla skötte sitt skulle allt bli så mycket bättre! 
 
 
 
 
 Besviken.

Humöret var på topp sen kom den där klassiska dippen. Åkte till gymmet. Redan innan kände jag nog att kroppen inte ville men huvve är ju ofta dumt så... Blev ett pissdåligt pass av mig. Bröst, triceps och var inte där mentalt eller fysiskt. Känner mig som en fet, muskelfattig blobb. HATAR den känslan. Värsta jag vet. Blir så irriterad och frustrerad. Känns som min kropp består av 99% fett. Hoppas det känns bättre imorgon iaf. Precis ätit Tacos och lär nog ligga i soffan som en bitterkärring resten av kvällen, ja jag blir verkligen sån. Jag är i stadiet där jag känner att allt jag kände att jag lyckades med är förstört. Känns som jag tappat den ynka styrkan jag byggt upp och samtidigt lagt på mig det lilla men ack viktiga fettet jag tappade. uuuuuush vilken dålig dag jag har.
 
 
Dagens positiva är att min grabb är den manligaste jag vet. Hans axlar är top 3 av det bästa jag vet i livet typ!
 
 Löptur runt Högland :)

Vaknade sent idag! 10:00, hade fått sms av Josefine som undrade om jag ville med på en löptur. Flög upp ur sängen för att hinna käka frukost osv. Var ute klockan 11, sprang den långa biten som är typ 7km tror jag? Riktigt skönt men det var jobbig luft att springa i, väldigt kvavt! jaja :) Kom hem, käkade lunch och sen åkte jag och Albin och storhandlade då kylen ekade tomt! Snabbstädat här hemma och nu slår jag mig ner. Haft en skön helg som gått på tok för fort förövrigt! Tror mycket beror på att jag jobbade igår. Jag har ALDRIG jobbat en lördag förr, eller jo då jag städade nån gång men då slutade jag ju typ 1 kanske. 
 
 
 Jobb 13-16.

Gårdagen var riktigt skön :) Jag och Albin åkte till Nyänget och låg där nån timma. Sen tog vi en lunch i stan och därefter sjösatte vi deras båt :) På kvällen blev det lite fest med hans kompisar. Krogen var ju som vanligt ingen större hit och vi drog hemåt vid 1-tiden, MEN först - en pizza ;) Jag brukar ju som försöka ha EN dag i veckan där jag äter det jag vill - den här veckan kommer ha 3 :) :) så kan de gå ;) Idag jobbar jag men bara från 13-16, känns helt okej :)
 
 
Linda T-shirt från Gina Tricot. Köpte även ett par svarta tighta brallor sist jag skulle jobba. Mina älskade ljusa Kristen har sjungit på sista versen. Jeansmatrialet är verkligen utnött (de har blivit stora och som mjuka) så var tvungen att införskaffa ett par nya.
 
 
 Fredagsfys innan fredagsmys!

Alltså jag lovar att jag tryckte säkerligen 300gram choklad igår. Shit vad ont i magen jag hade. TROTS min magont fortsatte jag. Vet inte varför jag gör så :P jaja! Vaknade av en gräsklippare ute! SOLEN SKINER och ska göra det hela dagen :D Jag ska därför halvskynda mig till gymmet så jag hinner träna OCH vara ute i det fina vädret :) Får se vad jag tränar. Rygg+bröst eller Ben+lats står det mellan. Följer typ aldrig mitt "träningsschema" med muskelgrupper längre, kör det jag känner för. Fast ser till att jag kört igenom hela kroppen om jag tränat så pass mycket under veckan :) Känns kämpigt att trycka frukost, jag känner mig fortfarande helt stinn sen chokladfrossan igår :P
 
 
 Vilodag med mycket mat!

Dagen har gått rätt fort :) Varit konstigt väder.. Kvavt i luften liksom. Varit ute hela dagen, skönt :) Stängde 17:30 och då plockade Albin upp mig. Så bjöd jag han på mat på UH, vi tog någon kycklingpaj. Ingen direkt höjdare men blev ju mätt så :) Precis kommit hem och ska hoppa in i duschen! Tränar inget idag. Känns skönt :) Var sviingod lunch idag på förskolan, Kebabgryta och ris, längesen jag åt så mycket till lunch. Varit hungrig hela dagen. Till mellanmål åt jag också mycket mer än vanligt. Direkt då vi kom hem testsmakade vi chokladen Albin kom hem med igår. Favvon är nog nötterna, mmmmm kommer ha en chokladig kväll! Bara torsdag men äh. Nu och då kan jag känna av att kroppen behöver en "ätardag", idag är en sån dag. 
 

 
 
 
 
 M.U.S Micronized Compact Powder 100kr!

[tidsinställt]
 
Make Up Store här i övik säljer nu Micronized Compact Powder för bara 100kr junimånad ut! Ordpris är 265kr så det är sjukt billigt!! Jag var och köpte en igår. Haft en förut och tyckte riktigt bra om den då den mattar ner hyn. Jag blir ju ofta oljig så.

 

 
 
 
 
 08:30-17:30

Jobbar på förskolan idag. Ska stänga så slutar halv6! Men det känns helt ok, tiden brukar flyta på rätt bra :) Där tiden verkligern flyter på bra är på Gina Tricot. Shit, känns som tiden svishar förbi! Finns ALLTID något att göra. Tycker det är positivt för ja, man vill ju att tiden går fort på jobbet liksom :) Sitter och väntar på kaffe och ska äta någon frukost. 
 
Albin kom hem med dessa från taxfreen igår. Lyckan var total! Min grabb känner mig ;)
 
kanske börjar dagen med lite choklad till kaffe. det är ju trots allt dag innan helg ;)
 "The feeling you get when you finally get to see him again."

 
Ikväll kommer Albin hem!!!!!! Varit utan honom i en vecka nu. Hört hans röst visserligen en gång men ändå.. Tiden har gått SJUKT fort här hemma. Känns som han åkte igår. Men självklart saknar jag honom. Ååh bara tanken att få somna med honom inatt ger mig sånt glädjerus! Saknar hans närhet, leende, kramar, pussar, allt. Om några timmar får jag vara med han som gör mig lycklig igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Supermusli

Träningen gick sisådär.. Var konstig i kroppen. Ena stunden kände jag mig jättestark, andra stunden kände jag mig mentalt trött... Men det gick ju iaf :) körde 4 tricepsövningar, 3bicepsövningar och magträning. Därefter gick jag på stan för att köpa nya träningsbrallor blandannat. Lunchade med mamma sen lämnade jag ett par byxor som måste sys. Ja, typ så! Kom hem för ett tag sen, hunnit snabbstäda lite. Vill egenltigen storstäda men jag orkar verkligen inte! Till råga på allt råkade jag krasa sönder vågen i badrummet. Glassplitter ÖVERALLT. Sånt som händer antar jag, nu måste jag fixa käk!
 
 
 
Köpte hem och gjorde egen musli :)
 
 

 
 
 
 Fitness to me isn't about a crunch or a pushup. It's about taking your power back.

Börjar dagen med gymmet. Alltid skönt att träna på morgonen tycker jag. Hela dagen känner man sig snäppet bättre :) Jag har märkt på mig själv att jag ofta känner mig riktigt lat, ex om jag vilar från träning eller är sjuk. Känner mig ohälsosam rent ut sagt. Om man tränar regelbundet är man ju inte ohälsosam om man äter en bra kost osv och jag tränar ju regelbundet och äter ju bra på så sätt men ändå känner jag mig äckligt lat då jag inte rör mig. Sån var jag inte förr, vad kommer det ifrån mån tro? Jaja. Ska träna biceps, triceps och mage idag. Går förhoppningsvis bra! Sen måste jag på stan och göra lite ärenden, lämna in brallor till mamma osv. 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 som en klubbad säl!

Kom hem nu! Jobbade som sagt på förskolan till halv4, direkt därifrån in till Gina Tricot där jag slutade klockan 20:00. Sen gick jag till gymmet för ett kort men ack så jobbigt konditionspass. Blev bara 5km, varvade med jogging, gång, kutafortsomsatan och springa i lutning. Är helt död. Orkade inte ens dusha då jag kom hem utan måste äta NU: Väntar på ägget som ska svalna... Farligt läge att jag har prinsesstårta i frysen............. ojoj!
HAHA standard! jag är faktiskt inte sugen på något sött. MEN det kan ju ändras på 3 röda av erfarenhet.
 Mint @ Gina Tricot

 
 
 07:30-19:30

Ska iväg till förskolan där jag jobbar till 15:30. Sedan ska jag in till stan, hinna käka för att sen jobba på Gina Tricot 16:30-19:30. Hade min första dag där igår. Mycket nytt, VÄLDIGT mycket nytt! Men förhoppningsvis kommer jag in i allt ganska snart.  Jaja, ser ut att bli bra väder idag så hoppas man kan vara ute mycket :)
 
 
 Stress

Är uppjagad till tusen. Vilket gör att allt jag gör går förbannat fort, men inte positivt. Har ingen anledning till att stressa men känner hur jag bokstavligen kutar runt i lägenheten. Åt nyss ett äpple som om det vore min sista måltid. JAG HATAR STRESS. Jag hatar hur lättpåverkad jag är. Jag är verkligen NOLL stresstålig. Minsta lilla jagar upp mig och då jag väl går upp i varv tar det sån tid för mig att komma ner igen.... Åh :( Idag önskar jag att Albin kunde vara här och bara krama om mig och säga att allt ordnar sig, ja, lugna mig...
 
Jag fick dessutom tillbaka provresultat från cellprovet. Jag måste göra fler tester för jag hade cellförändringar. Det stod SMÅA förändringar men man måste ändå kolla upp det. Det beskedet fick mig att nästan börja gråta. Jag vet hur den där undersökningen går till då Cissi gjort det och jag kommer svimma. Först kommer jag grina som en töntig bebis, sen då jag ska gå därifrån kommer jag svimma. Sen blir jag ju ännu mer orolig. Tänk om det är något fel? Nu tror jag ju inte det men vafan, sånt kan man inte ta för givet som jag gjort hittils?! Jag har ju tendensen att alltid tänka det värsta så jag är i banorna att testet kommer vara en blodslakt och att det sen kommer komma fram att jag inte kommer kunna bli med barn. Nä. Nu måste min karl komma hem nu är det på riktigt för mycket i huvudet på mig :(
 
 
Titta vilken fin kille jag har! Just idag skulle jag ge alla pengar i världen för att få ligga i just hans famn.
 
 
 220kg nytt PB!

Ben, Axlar + mage idag. Uppvärmning med cykel. Springer aldrig innan jag kör ben. Rätt stor skillnad på avstånd i löpning och cykling om man utgår efter gymmet. Springer 5km som bäst på 24min och på cykel tar det 10min. Därför går jag aldrig efter avstånd då jag cyklar för det känns inte som det kan stämma. Kör bara så jag blir varm så benen är redo :)
 
 
Benträningen är ju inte min vän men idag gick det faktiskt bra! Vart rakt chockad själv. Körde insida+utsida lår, vanliga knäböj och sumo-varianten samt benpress. Som tur var fanns starka karlar som fick hjälpa mig att hänga ner vikter från smithen. Stången var längst upp och jag orkar inte ta ner stången om det är vikter på. Känner mig alltid mesig då jag måste "ursäkta kan du hjälpa mig ta ner vikterna" känner mig rätt svag då :P Jaja! Kändes som jag hade bättre teknik i knäböjen idag och benpressen som jag avslutade med gick också helt okej. Svinlängesen jag körde den men. Körde 3 set; 150kgx8, 180kgx8 och sista setet tog jag personbästa, 220kgxfjuttiga 4 men ack så bra det kändes då jag var klar! Det ger mig lite hopp. Hopp om att jag blivit av med lite fett men ändå lyckats behålla muskelmassan. 
 

 
Tränar aldrig i tighta linnen. Förr gjorde jag det men förr hade jag en mycket plattare mage också. Var rätt klen förövrigt. Idag var första gången jag tränade i tight linne, mest för att jag kände jo jag kan göra det utan att se ut som en falukorv! Minns för några månader sen då jag hade just detta linne på mig.. Jag hade större storlek på byxorna och ändå kände jag hur muffinsringarna bara väntade på att välla fram. Idag har jag mindre storlek på tightsen och muffinsringarna är inte lika stora. Det gör mig glad :)
 Stark i motgång, Ödmjuk i medgång.

 
 
 
Breathe....
All of the time you felt this anxious and this overwhelmed. 
All of the time you felt this level of pain.
And remind yourself how each time, you made it through.
Life has thrown so much at you, and despite how difficult things have been,
you have survived. Breathe and trust you can survive this too.
Trust that this struggle is part of the process. 
And trust that as long you don't give up and keep pushing forward, 
no matter how hopeless things seem, you will make it.
 Hemgång.

Haft en jätteskön helg här i Umeå :) bara slöat och njutit av ledighet och god mat.. Igår gjorde vi hemgjord pizza och hade massa gott på kvällen. :) Idag har vi gjort en smörgåstårta! Varken jag eller hon är så förtjust i det men hennes karl kommer hem ikväll och då ville hon överraska honom, på så sätt är jag och Cissi väldigt lik ;) Älskar att baka och ha såna där överraskningar till våra respektive :) Tror nog han blir glad!
 
Ikväll åker jag hem igen! Vi ska hämta mamma och pappa vid 19:00, de har varit i Skåne och hälsat på nån kompis till pappa. Så jag åker hem med dom ikväll :)