16km kondition.

Precis kommit hem efter ett konditionspass på gymmet. Blev 6km intervall på bandet och 10km intervall på cykel. Ja mina ben känns rätt mör nu, skönt :) Sitter och får i mig lite käk och ska snart hoppa in i duschen! 
 
 
Något jag tänkt på väldigt länge.. Jag har en blogg för att skriva av mig. Här skriver jag om vad jag gör på dagarna, tankar osv - självklart kommer träning in då det finns i min vardag. Men jag är inte hon som postar varenda gång jag är på gymmet på instagram/facebook - ser som ingen anledning i det. Nu för tiden postar de flesta att de tränar helst vareeenda gång de är på gymmet, varför undrar jag? Helt ärligt tror jag att de VILL höra "vad duktig du är, grym du är, hurtig du är osv". De vill på något sätt få hurtbulle-stämpeln, något jag har väldigt svårt för. Jag har svårt att se sånt för just för mig tyder det på att man kräver en uppmärksamhet som inte borde få finnas om man är självsäker i sig själv.
 
 
 
 
Jag som kan vara den mest osäkra tjejen har ALDRIG varit så osäker att jag krävt sån uppmärksamhet. Jag har aldrig varit beroende att andra ska se vad jag åstadkommit med, aldrig behövt höra att jag är duktig för att jag ska orka fortsätta och den egenskapen är jag faktiskt väldigt stolt över. Jag tränar för min skull, jag behöver inte skrika ut på facebook och instagram att jag tränar för att andra på något sätt ska se mig som "hurtig", jag bryr mig inte hur folk ser på mig. Jag bryr mig hur JAG ser på mig själv. Jag tycker det är synd att många som tränar  känner behov av att få den bekräftelsen att de är duktiga, det borde räcka att jaha idag tränade jag och det gick pissjävla bra men jag behöver inte posta på facebook/instagram för att andra ska tycka jag är duktig - jag vet själv att jag gjort ett bra jobb det duger. Jag tror dock många gör såhär för att de behöver push. De behöver höra allt det där för att orka fortsätta. Det här är anledningen till varför jag aldirg hittat en inspiration inom träning för jag ser igenom sånt. Det är skillnad på att vara stolt över det man gör och ständigt kräva en uppmärksamhet för att på något sätt övertyga sig själv om att "jag är bra."
 
 
 
 
Folk i min närhet och folk på facebook och instagram vet inte hur jag kämpat och slitit med min träning. De vet inte hur många gånger jag velat ge upp men kämpat mig tillbaka. De vet heller inte alla gånger jag gjort mig själv jättestolt och åstadkommit med något riktigt bra - jag har inte behovet att få den där hurtigbulle-stämpeln från andra. Den här egenskapen är bland mina bättre och den ska jag verkligen behålla.
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Henrietta

Håller med om det du skrev om! Jag upplever också som att min blogg är MIN blogg och man får ju skriva precis vad man vill! :)

2014-06-17 @ 12:00:55
URL: http://ettass.blogg.se
Postat av: Liborius

duktig du är!

2014-06-17 @ 12:04:14
URL: http://liborius.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback