220kg nytt PB!

Ben, Axlar + mage idag. Uppvärmning med cykel. Springer aldrig innan jag kör ben. Rätt stor skillnad på avstånd i löpning och cykling om man utgår efter gymmet. Springer 5km som bäst på 24min och på cykel tar det 10min. Därför går jag aldrig efter avstånd då jag cyklar för det känns inte som det kan stämma. Kör bara så jag blir varm så benen är redo :)
 
 
Benträningen är ju inte min vän men idag gick det faktiskt bra! Vart rakt chockad själv. Körde insida+utsida lår, vanliga knäböj och sumo-varianten samt benpress. Som tur var fanns starka karlar som fick hjälpa mig att hänga ner vikter från smithen. Stången var längst upp och jag orkar inte ta ner stången om det är vikter på. Känner mig alltid mesig då jag måste "ursäkta kan du hjälpa mig ta ner vikterna" känner mig rätt svag då :P Jaja! Kändes som jag hade bättre teknik i knäböjen idag och benpressen som jag avslutade med gick också helt okej. Svinlängesen jag körde den men. Körde 3 set; 150kgx8, 180kgx8 och sista setet tog jag personbästa, 220kgxfjuttiga 4 men ack så bra det kändes då jag var klar! Det ger mig lite hopp. Hopp om att jag blivit av med lite fett men ändå lyckats behålla muskelmassan. 
 

 
Tränar aldrig i tighta linnen. Förr gjorde jag det men förr hade jag en mycket plattare mage också. Var rätt klen förövrigt. Idag var första gången jag tränade i tight linne, mest för att jag kände jo jag kan göra det utan att se ut som en falukorv! Minns för några månader sen då jag hade just detta linne på mig.. Jag hade större storlek på byxorna och ändå kände jag hur muffinsringarna bara väntade på att välla fram. Idag har jag mindre storlek på tightsen och muffinsringarna är inte lika stora. Det gör mig glad :)
 Kommentarer
Postat av: NICOLE

Vad kul att det kändes bra idag! Då kanske du kan vända det till något bra som du sen gillar :)
Och det är bra att du vågar be om hjälp. Nästa gång kanske det är du som får hjälpa någon :)

SV Det verkar så :D

2014-06-02 @ 16:20:58
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Flisan

Sv: ja det e kul förutom när det e lite att göra haha, jag står i kassan, gör sallader och mackor, städar ja typ det haha :P

2014-06-02 @ 17:01:11
URL: http://fflisan.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Fast det stämmer nog, det tar ju max 10 minuter att cykla 5 km utomhus också. Och när jag spelade fotboll och var i hyfsat god form sprang jag 5 km på 21 minuter. Så det verkar rimligt tycker jag :)

2014-06-02 @ 19:59:30
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Erika

Grymt, vilka armmuskler du har! :)

2014-06-02 @ 20:18:07
URL: http://icanpikan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback