Fredag!!

Solen skiner men på väderleken står det att det ska regna idag... Hmm känns konstigt men det kan ju vända! Jobbar på dagis idag; 07:30-16:00. Förövrigt känner jag mig sådär... slö och irriterad fast har ingen anledning till irritationen. Det gör mig ju ännu mer irriterad. Dryg ond cirkel! 
 
 
Mitt mål just nu är ju att bli av med fett och samtidigt behålla och försöka få mer muskelmassa. Det i sig är väldigt svårt. Ofta slutar det i att man får för lite energi och kroppen tar från musklerna istället för fettet, just därför ska man INTE gå efter vågen!! Jag har märkt en liten skillnad MEN jag orkar inte stressa - rättare sagt - jag VILL inte stressa. Och nu är det SOMMAR och sommar för mig ska fan inte bestå av att man inte unnar sig den där mjukglassen exakt då man känner för det, inte heller att man tvingar sig själv till gymmet än fast man hellre vill vara ute och sola. Sommaren går undan så fort och jag ska ta vara på den! 
 
 
 Det som är lätt hänt då man sätter upp mål inom träning är att man BARA ser det. Man ser inget annat. Tänker bara på träna träna träna och äta nyttigt. Jag tycker inte om den bilden. Man kan visst nå sina mål utan att behöva bli helt besatt av det - det kanske tar längre tid men man kommer garanterat vara lyckligare och känna att man lever på ett helt annat sätt. Jag är faktiskt ganska stolt över att jag inte är sån. Med tanke på mitt sjuka kontrollbehov och hur otroligt lätt jag kan bli insnöad i saker har jag alltid hållt mig utanför den där träningshetsen. Jag antar att då jag sett människor som är sådär blir jag rädd, kan nästan få ångest för jag tycker inte om fitness-livsstilen. Visst tränar jag, ja regelbundet, visst försöker jag äta så jag mår bra och orkar träningen, ja. Men jag låter det inte stiga mig åt huvudet. Om jag blir bjuden på fika och vill ha tar jag. Jag vill inte bli beblandad med "fitnessvärlden" för så är ju inte jag. Jag käkar inte bara nyttigt, jag kan trycka socker utan dess like och gör det också om jag känner för det. Jag älskar inte träning mindre för det. Jag är inte mindre hälsosam för det. I mina ögon är det mer ohälsosamt att bli så besatt av ens träning att man börjar sätta gränser för sig än att ta den där bullen. Men det är ju mina åsikter!
 
 
 
Började min dag med kaffe och efterrätt;
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback