Jag har också vart nära min gräns så jag fattar precis hur det känns. Men jag lovar att allt kommer vända om vi lovar tro på oss själva.

Jobbar några timmar på Gina Tricot idag. Slutar 17:00 och ev. ska jag på gymmet med Albin, får se. Han fick hem en fet beställning från gymgrossisten igår så det kliar i hans fingrar :P
 
Annars då... Försöker ta vara på nuet. Jag flyger ofta iväg i mina tankar. Många gånger tänkt vadfan ska jag göra i höst? Det ger mig stress vilket gör att jag blir på dåligt humör. Sur, förbannad, irriterad vilket då i sin tur går ut över han jag bor med vilket är bra onödigt. Därför vill jag inte höra tjat från mina nära om jaha vad ska du göra? jag är vuxen, det är inte som så att jag aldrig tänker på det, jag vet precis hur min situation ser ut och jag försöker varje dag komma fram till vad jag ska göra så jag behöver inte folk som jagar mig om det, det får mig att må otroligt dåligt, jag tror inte många förstår hur dåligt jag mår över det. Jag har lätt att hamna i deppiga svackor, antagligen för jag är så äckligt känslig så då folk pressar mig och stressar mig på så sätt mår jag piss rent ut sagt och jag försöker komma ifrån det. Levde i den härvan ett halvår och det var mer än nog.. Min familj känner mig. De har backat för längesen för jag satt ner foten och sagt att jag mår svindåligt då folk ska jaga mig hela tiden. Alltid haft "lätt" att säga ifrån min familj och jag tycker de gör något mot mig som får mig må dåligt på så sätt. Det är inte många som har den egenskapen och det är synd faktiskt. Man ska inte låta sig köras över av andras människors tjat, otyckande eller dylikt än om det från början är pga man bryr sig. 
 
 
____________________________
 
Just nu lever jag i nuet och jag är oerhört tacksam att jag fått chansen att jobba där jag är idag. Min chef är helt fantastisk och alla andra där. Det känns så bra, så kul! Jag som är så självkritisk och tycker jag är sämst på allt har fått så mycket bra sagt om mig sen jag började här och det har gett mig sån boost. Jag gör något bra! 
 
Tränar alltid på det nya gymmet bortsett för då jag bara kör kondition - då är jag på det gamla.
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback