Träna för dig själv.

 
Idag ser det ut att bli dåligt väder, inte mig emot då jag jobbar 13:30-19:15. Det kommer sticka mig i ögonen de dagar jag jobbar den tiden och solen skiner som satan ute - men sola har jag ju faktiskt all tid i världen för. Är en sån som ska jämföra allt. Så jag jämför detta jobb med mitt förra sommarjobb, faktiskt vinner nog det jag har nu. Dels slipper jag kliva upp typ halv5 varje morgon. Jag hinner vara utvilad och träna om jag nu så vill INNAN jag börjar jobba. Jag kan hitta på saker med Albin o vänner sent på kvällarna då jag aldrig behöver kliva upp tidigt!! Bästa fördelen. Enda nackdelen är ju det där med solningen men det känns ju rätt lamt ändå. Personligen känner jag att det jobbet jag är på nu är lite av en utmaning för mig vilket jag behöver mer av i livet. Jag måste acceptera att jag inte kan allt, släppa kontrollen. Jag hamnar i lägen jag inte vet vad fan jag ska göra och det tror jag är bra för mig. Sen får jag ju vara kring människor, På mitt förra jobb gick jag in som i en bubbla och bara var själv. I längden är det inte så roligt. Är jätteglad att jag fått chansen att jobba på Gina Tricot, verkligen! Och personalen är jättegulliga! :)
 
Nu ska jag äta frukost och sen gå ner och träna innan jag börjar på Gina. Blir ben idag, hejåhå!
 
 
 
Många idag tävlar med allt och alla förutom sig själva. HATAR det. Jag blir stressad då jag ser sånt. Jag är fruktansvärt lättprovocerad och nu och då har jag känt av folk (absolut inte många men FÅ räcker) att de  försöker tävla med mig. Ska vara bättre än mig, starkare än mig osv. JAG HATAR DET!! jag tävlar inte med någon annan än mig själv MEN då jag är såhär lättprovocerad har det en negativ inverkan på mig.
 
Jag bryr mig inte om du är starkare än mig, om du tar mer än mig eller springer som en jävla häst. Jag bryr mig enbart om mig själv, de resultat jag uppnår och hur jag ska kunna förbättra mig. Sen har jag alltid funderat på detta; Hur kan vissa ens vilja tävla med någon som så tydligt trycker på att hon aldrig jämför sig eller tävlar med andra?! vart är det roligt? En sak om man triggar varann men jag är ju inte sån. Nä. Om alla skötte sitt skulle allt bli så mycket bättre! 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Äsch, sola är inte allt här i världen, vi får hoppas att det är fint de dagar då du är ledig:)

2014-06-09 @ 15:16:20
URL: http://sessie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback