Trött.

Jag har en konstig period.. Jag är trött HELA tiden. Det är ju inte mörkt ute heller så det är inte det. Det spelar ingen roll heller om jag jobbar eller är ledig, om jag tränar eller inte. Är lika trött ändå. Vad är fel?? Svinfrustrerande att gå runt och vara trött oavsett vad man gör. jaja... Igåreftermiddag svängde jag in hos Pernilla för att ge hennes present och få lite fika ;) gött! Sen åkte jag och Albin och spelade bilbingo. Vi vann ingenting - som vanligt. Tror vi har mer roligt åt allt folk som är där än själva spelandet, haha! 
 
Nu imorse tänkte jag antingen springa eller gå. Fast jag hade egentligen tänkt vila idag men igårkväll ändrade jag mig. MEN idag ändrar jag mig igen. Ska inte lyfta ett finger idag. Det är något skumt med min obotliga trötthet... Har ju dock hunger och inga förkylningssymptom så tror inte jag är på väg att bli sjuk heller.
 
 
brickorna. Tycker det faktiskt blir för mycket med 10spel. Vi blev svintrötta bara efter 6:e..
Första gången jag i mitt liv har vita naglar också. Jag hade en period där jag hade långa med fransk manikyr, sen hamnade jag i korta-svarta-träsket som jag känner är "jag". Men på sommaren är det kul med lite annat! 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback