Vilodag!

Hittade paket till både kattis och pernilla, skönt! :) Idag har jag förövrigt vilodag. Ingen träning alls, känns skönt det med! Av någon anledning är det just på mina vilodagar jag har en tendens att äta mer onyttigt än annars, varför undrar jag.. Chokladpajen jag bakade vart sviingod men den gick typ inte att skära och därför gav jag inte bort den. Gillar inte sånt riktigt... På ett sätt är det synd för den kommer jag nu se varje gång jag öppnar kylen..... SEN är jag döless på Albins gnat o tjat om att ALLA på jobbet äter gräddgrytor hit o dit. Jag lagar aldrig sån mat för jag försöker inte trycka massa grädde mitt i vardagen, vet hur jag skulle sett ut efter ett tag. MEN idag ska grabben få sin vilja igenom. Ska göra kyckling med hans älskade grädde. Vilodag + chokladpaj + gräddkyckling, sätt sig diiiiirekt på buken! eller i mitt fall benen. Man gett ju leva ah!
 
Chokladpaj
(botten med mandelmassa, fyllning med ägg, smör och marabou schweizernöt
toppad med grädde och krossad daim.) 
 
Kommer aldrig få tunna spiror. Ni vet det där klassiska "gap between thighs" som vissa tjejer skulle döda för är något jag aldrig skulle kunnat få om jag inte skulle svälta mig själv. Har alltid strävat efter starka ben just för att jag tycker det är snyggt. Har alltid försökt bygga baksida lår då jag tycker det är snyggt med markering där men på slutet har jag märkt av att jag fått mer framsida lår. TIll en början blev jag förbannad för det var ju inget jag lagt fokus på och jag tyckte mina ben såg tjocka ut (tjej-tänket har även jag) men har börjat tycka det är helt ok. Vill ju ha starka ben och tror min kropp är bäst byggd att sträva efter det också. Men sen kommer jag ju alltid ha mycket fett på låren, insida lår osv. Försöker lära mig att acceptera det..
 
 Kommentarer
Postat av: Johanna Svensson ♡

Mums så gott det ser ut :)

2014-06-18 @ 15:33:36
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: Erika

Massa gott att äta idag alltså ^^ Pajen såg inte helt fel ut!

2014-06-18 @ 18:44:26
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

.sv näää, men nutrilett och sådana har jag massor av! äter det till lunch ibland, då jag har svårt att få i mig lunch på jobbet.

2014-06-18 @ 18:49:35
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Louise

Mumsigt :D

2014-06-18 @ 20:29:37
URL: http://liizes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback