I give you all of me.

 
Han kom in i mitt liv då jag tappat hoppet om kärleken. Han kom från ingenstans. Jag var så reserverad. Ville inte riskera något. Ville inte känna, stängde av. Vågade inte öppna mig för att bli sårad återigen. Han hade tålamod. Gav mig tid. Fanns alltid där. Han var inte som alla andra killar. Då jag raserade muren och inte tyglade mina känslor, då föll jag pladask. Jag släppte alla rädslor. Gav hjärta och själ till en människa i hopp om att jag inte skulle bli sviken igen. Han har aldrig svikit mig någonsin. Har aldrig blivit så älskad som jag blir idag. Aldrig känt mig så trygg som jag gör med honom. Aldrig känt sån stark kärlek med någon annan förr. Ord kan inte beskriva hur mycket han betyder för mig.
 
Mitt hjärta, min lycka och mitt allt. Vad skulle jag göra utan dig?
 
 
 
All of me loves all of you.
<3
 
 
 
 
 
 Cissis presenter!

Gårdagen i Umeå var mysig :) Fikat var inte nådigt!! Hon hade bakat: Aftereighttårta, banoffepaj, morotskaka, kexchokladpaj och philadelphiabullar. Galet. Man fick i sig lite socker igår med andra ord ;) Hon blev jätteglad för mina paket och kunde ha skorna!! Ville ju behålla det själv men ;) haha!
 
 
Skorna fick hon av mig och kattis
 
Mixern fick hon av mig och Albin. Vill också ha!!!!
 
 
 Mardrömmar.

Hela natten har jag drömt tungt. Alltså riktigt skräckfilms-drömmar. En dröm var jag i ett garage typ, så kom en äldre kvinna ut och sa ingenting. Hon hade med sig en människa men hade täckt ansiktet med en påse så jag inte skulle veta om det var typ min syster eller någon okänd. Då gav hon mig ett val. Antingen skulle hon slica upp mig lite med en kniv på magen, hälsenan eller litet snitt i halsen men jag fick välja att hon skulle ta gisslanet också. Jag kunde inte välja. Då automatiskt valde hon gisslandet. Framför mina ögon skar hon upp ansiktet på personen i fråga. Sen försvann hon och personen tog tag i skinnhalvorna och särade så man såg köttet i ansiktet. Sen jagade hon mig och var helt galen. Alltså ord kan inte beskriva hur äcklig den drömmen var. Den äldre kvinnan skulle komma ut fler gånger - det visste jag och jag skulle ställas för samma val igen. På nåt sätt lyckades jag hitta en utväg men visste att det vara bara en tidsfråga innan hon hittade mig. Väl där ute stod Albin med hans bil och det enda jag sa var KÖR sen vaknade jag. Känslorna i den drömmen är det värsta. Fyfan.
 
Andra drömmen var jag i Thailand med Albin. Vi åkte buss sen var det krig helt plötsligt. Bussen stannade och det stod en beväpnad kvinna framför. Chauffören skrek åt alla att ducka. Jag kastade mig över Albin för glatta livet så han inte skulle bli träffad. Då det väl var över var kriget verkligen igång. Då sprang man för att ta sig därifrån men jag fastnade i nån stuga. Vissa hade vapen och andra inte - jag var obeväpnad. Så kom 5 pers med vapen och då visste jag att jag skulle dö, dom började skjuta mig och det sista jag minns var att jag panikskrek "ALBIN JAG ÄLSKAR DIG!" Sen dog jag - vaknade med desamma. 
 
 
________________________________
 
Hatar mardrömmar. Förr drömde jag aldrig det men nu kommer det. Försöker ju alltid tyda mina drömmar men det är rätt svårt. Jag tror att man drömmer mardrömmar för man är i obalans. Det kan vara allt från att man är stressad, känner sig fast osv. Det är då inte kul att drömma dom iaf. Kommer ju dö om jag drömmer sånt här då jag och Albin är ifrån varann en vecka nu snart!!
 
 Umeå!

Vaknade trött som ett as. Det är ju sommartid! Det var bara att pallra sig upp. Jag har blivit lite sån att de pass jag satt ut jag ska träna vill jag gärna köra. Vet hur drygt det är att bli sjuk och missa 5352 träningar så nu då jag väl är frisk och mår bra vill jag ta vara på det! Sagt och gjort, käkade frukost, försökte få i mig bra med vatten och drog ut för en springrunda. Skulle springa i skogen ovanför men det var snö och is så det var bara att vända. Blev asfaltslöpning idag och jag var inte på G. Min kropp kändes tung o seg. MEN skönt i efterhand. Albin skulle med men han sov så sött så jag ville inte väcka honom. Nu ska jag sminka mig lite snabbt sen ska vi upp till Umeå. Min syster fyller år imorgon så ska fira henne. BÄSTE är att hon har bakat! Något vi har gemensamt, vi älskar att bjuda på fika - helst mycket ;)
 
GRATTIS I FÖRSKOTT KRIGARMYRAN!
 Grilla!!!

Är grinig för jag är aphungrig. Albin ringde nyss och sa att han skulle ta med en bulle så jag slutar med grinolle-fasonerna. Jag hatar att vara hungrig. Jag blir helt galen. Förbannad eller gråtfärdig. Det är hemskt :P Kom på att vi ska grilla idag, det ville Albin också. Vi ska åka till nån av hans kompisar och grilla kött. Vad vore livet utan kött?! Vegetarian är något jag aldrig kommer bli. Älskar kött!!
 

 
elakt. har ovanligt gröna ögon idag. då jag var liten hade jag blåa som far min men senare fick jag mammas ögon; gröna. Enda jag fått från henne utseendemässigt, håret och ögonen. Resten är pappa. Tänder, kinder, öron, fötter, ben, allt. Jävla starkt dna den gubben besitter :P
 
 
 Be proud of who you are even if it's sounds corny.

 
På fredagar ska man vara glad. Fredag är en bra dag på många sätt och vis. Idag känner jag mig på bra humör. Med tanke på mitt svajande humör tar jag alltid vara på de dagar jag känner hopp och lycka. Visst är min egenskap att jag lätt kan bli deppig och nedstämd hemsk MEN jag ska heller inte glömma att då jag väl är glad är jag på molnen. Känns bara skönt nu att jag har vilodag. Då Albin kommer hem ska vi på lite äventyr. Jula, öb och sånt där roligt. Älskar att gå i billiga butiker där det finns allt. NU ska jag bege mig mot staden och Josefine, ha en fin dag alla! :)
 


 
 
 
 
 TGIF!

Våfflorna igår blev istället tjockare pannkakor. Våffeljärnet var inte min vän helt enkelt. Men gott blev det :) Gjorde den klassiska hemmagjorda våffelsmeten men en aning, bara liiite nyttigare. Bytte ut hälften av mjölet mot proteinpulver och halverade smörmängden. Riktigt gött :) Idag har jag vilodag. Känns bra fast jag blir ju lätt rastlös. men kroppen behöver det också. Bör även ha i åtanke nu att jag har ju inget jobb för tillfället = jag rör mig ju mindre än vad andra gör på vardagarna. Då jag städade gick jag ju konstant. Då jag väl får jobb eller alt. börjar plugga kanske jag inte kommer kunna träna lika mycket så jag ser det verkligen som jag tar vara på min tid nu vad gäller träningen. Minns då jag pluggade, ofta hade man mycket i skolan och det gjorde att man prioriterade bort träningspass nu och då så ja. Just idag funkar schemat jag har, senare vet man aldrig. MEN jag vet hur jag funkar. 9 av 10 gånger känner jag mig som en soffpotatis på vilodagar. Känner mig extremt lat och det är ju fel, men känner så ändå..... 
 
 
Typ så ;) Nu ska jag ut på en prommis innan jag ska träffa Josefine en sväng :)
 I got a lot that's on my mind. I cannot breathe, can you hear it too?

 
Skön låt med Imagine Dragons.
 6km - tillåt mig spy.

Passet idag gick faktiskt rätt bra faktiskt! Körde 5km intervall. Grunden 10-10,5 och topparna 15,5-16. Efter jag kört så 5km körde jag sista kilometern med att varva gång + springning på 12:an i lutning. Skjut mig, ungefär så kände jag! Men det gick ju ;) Sen avslutade jag med mage.
 
Man kan ju tänka sig att jag har många bilder från då jag är på gymmet.. Är ju där rätt så ofta och som tjej bör man ju ha 424234532 foton på sig själv. Men jag tar väääldigt sällan kort då jag är på gymmet, dels för att jag är där för att träna inte för att posa gärnet och puta med röven i nån spegel, typ. Så då jag väl tar kort är det efter jag tränat = är som en skallerorm på handen. Så alla bilder blir ändå suddiga men jag är ju jag, orkar sällan bry mig om det :P SEN tycker jag det är sjukt pinsamt och löjligt att fota på gymmet. Är extremt rädd att bli upptäckt för det ser så töntigt ut. Är jag ensam om att tycka det?! Vissa är ju på gymmet för att ta bilder och inte träna.... Dock har faktiskt Albin och jag filmat då vi kör vissa övningar - mest för att se hur det ser ut, det är helt ok så länge det inte är mycket folk på gymmet ;) Har alla i en mapp men vill inte visa för nån. Blir väldigt blyg då det gäller sånt :P 
 

 
Enda anledning till att jag fotade idag det var för att jag såg sjukt brun ut. Det gör man ju efter man sprungit. Blodcirkulationen är ju utan dess like!!! NU ska jag laga middag och idag blir det VÅFFLOR!!!!!!!!!!! Missade våffeldagen och den ska jag banne mig ta igen!
 
 
 
 

 
 
 
 
 Kondition.

Ikväll taggar Albin för innebandy! De är ju ett gäng som hyr en hall och spelar innebandy varje torsdag, Albin älskar ju sport så han tycker det är svinkul. Så varje torsdag står jag för min egna träning. Iofs är det inget problem, jag har alltid tränat ensam innan Albin dök upp :P Torsdag = kondition. Ska springa idag är det tänkt. Intervall/långlöp vet jag inte. Gör det jag känner för :) Avslutar förhoppningsvis med mage!
 
Om man har mål kan det hända att man måste stå ut med att göra sånt man inte tycker är särskilt kul. Mitt mål är ju än idag att bygga muskler men också bränna fett. Bästa sättet att bränna fett är att kombinera styrketräning och kondition. Självklart skulle jag valt styrketräning alla gånger i veckan men utefter mitt mål vet jag att min kropp kommer få bättre resultat av att variera.
 Gårdagens pass

Passet igår var pest o pina. Vi hade käkat bra innan men jag var så fruktansvärt seg. Trots det lyckades jag köra 3 hyfsat starka 8:or på 50kg i breda latsdrag. Det kändes bra men blev ändå inte nöjd eller glad. Klarade dips i tre 8:or på raken också men nä igår var inte min dag helt enkelt! Vi avslutade iaf med mage - behövligt!
 
 
Körde 3 övningar av axlar, triceps och lats. Latsövningarna igår:
 
 
Breda latsdrag
Lite av en favoritövning, tycker den är skön.
Förr körde jag på 41kg så det känns skitbra att jag ökat till 50!
 
 
 
 
 
Latsdrag i maskin.
Helt ok övning men kan vara svårt att få in tekniken lite just för att det inte är en stång, kan bli
halvostabilt om man är ovan.
 
 
Chins m. omvänt grepp.
Hatar denna. Mest för jag är dålig på den. Igår klarade jag bara 5stx3. 
Besviken. Å andra sidan var det det sista vi körde. Men helvete vad jobbigt den är!
Är väl jag som är tjock o tung så hälften vore nog! Jag ska klara en 8:a i denna innan sommaren, måste!
 
 
 
 
 
 No shortcuts. Work for it.

Har lagt om lite i träningsschemat. Tycker det är bra att man har en plan på hur man ska träna (iaf om man har mål inom sin träning). Självklart kommer det inte se ut såhär hela tiden, man kan bli sjuk, missa pass, ja. Men såsom jag vill det ska se ut är ungefär:
 
Måndag styrka - Rygg, Bröst, Biceps
Tisdag kondition - Spinning
Onsdag styrka - Axlar, Lats, Triceps
Torsdag kondition - Löpning
Fredag VILA! 
Lördag styrka - Ben
Söndag kondition - Löpning/Simning/Spinning
 
 
Mage försöker jag träna så gott det går, klämmer in det i de pass jag känner jag har orken. Styrkepassen kommer bli matiga, jag har kört på detta förr också. Albin fick ett schema från en PT som såg ungefär ut såhär. Standard är nog att man tränar 2 muskelgrupper åt gången vilket kanske ger 6övningar. Att gå från det till 3 muskelgrupper är slitsamt och det krävs inte bara styrka utan mycket fokus och koncentration. Känns iaf skönt att jag har 3 dagar konditionsträning iaf, tror min kropp kommer må bra av det :)
 
 
 
SEN är jag ju som jag är. Blir väldigt lätt less och byter hejvilt ibland. Men tror ändå det är bra att man har en grund :)  SÅ idag ska vi träna axlar, lats och triceps. Går väl förhoppningsvis bra :) 
 
 
 Nike Air Pegasus+ 30

Igår på spinningen insåg jag att jag inte kan cykla i Nike Free Run skor. De är alldeles för mjuka och tunna i sulan och pedalarna på spinningcyklarna är väldigt hård, nästan vass. Känns som jag skulle förstöra mina skor om jag skulle fortsätta ha dom på spinning! Passet igår var riktigt kul faktiskt, kul med variation i träningen, kommer försöka gå på ett spinningpass varje vecka :) Mina skor jag har då jag är ute och går i är så sönder det bara går. Som jag sagt många gånger tidigare håller jag hårt i plånboken men just igår kände jag att fan om jag ska kunna fortsätta träna som jag vill måste jag köpa ett par jag kan ha för exempelvis spinning. Idag gick jag på stan och storfyndarN jag är fick jag ett par Nike Air Pegasus +30 för 200spänn. Det är fan galet! Jag har verkligen tur ;) Billigast jag hittat på nätet är 800kr annars kostar de ca 1100. har ju inte invigt dem ännu men de sitter ruskigt bra! Är hårdare i sulan än Nike Free Run och har rätt bra med dämpning men känns ändå stödjande. 
 
 
Snygg färg va? :) Är extreeemt nöjd, detta gjorde helt klart min dag :P
 Tagga spinning........

Ska på spinning i 45minuter ikväll. Jag och spinning går inte handihand.. Mestadels beror det på att jag är livrädd för spinningcyklar.. Vanliga cyklar slutar ju snurra om man slutar trampa men det gör ju INTE spinningcyklarna, kan inte räkna på händerna hur många gånger jag gjort illa mig på så sätt. Håller tummarna på en BRA ledare och ännu viktigare - BRA musik. Kommer totaldö om det är kass jävla musik. Man får ju typ pulsband så man kan hålla koll på var man ligger. Sen har jag tjuvkikat på  nåt pass där ledaren har delat upp deltagarna i 2 lag och sen finns det ett tävlingsmoment mitt i. Kan se framför mig hur det kommer se ut om jag och Albin är på olika lag, vi är lika jävla tävlingsinriktade båda två, lär trampa skiten ur cyklarna!
 

 
 
 It's easy to keep pretending that there's nothing wrong, but it's harder to keep your head up and be fucking strong.

 
 
 Måndagsmys - Hobbit 2!

Dööö vilket jobbigt pass! Måndagens pass är helt klart drygast. Jaja. 3 övningar på rygg, biceps och bröst. Bara EN magövning. Tyvärr blir ofta magträningen drabbad med detta upplägg. Sen var magrummet knökfullt och då sket vi i det :P känns iaf skönt! :) Nu ska vi koka ägg, lägga oss i soffan framför Hobbit 2! Än hur tomt det känns utan tvillingarna känns det mysigt att sova med Albin igen! :)
 
Mycket nöjd med mina presenter! :) Detta fick jag från Julia och Isa, 2 parfymer + bh från Victoria's Secret PINK. Så fick jag bodylotion och bodymist från samma märke från Albins föräldrar, luktar riktigt fräsht :)
Av Albin fick jag en mobil, mobilplånbok + mobilskal. Jättenöjd! :) Sen fick jag pengar, presentkort, linnen, smycken, hoodie, klänning... Ja typ så :)
 Viljan är min enda odödliga del?

En sjukt onyttig helg. Sprit, pommes, bea, kebabtallrik, glass, max, mår sjukt illa bara av tanken. Har inte tränat på tre dagar och min kropp har ingen energi. Mycket psykiskt i det. Har lätt överhuvudtaget att känna mig deppig och enda botemedlet jag har hittat är träning. Jag hoppas jag kommer in i spåret igen. Det känns som att denna helg förstört en månad av träning - så är det ju givetsvis inte men det känns så och det gör mig förbannad och egentligen vill jag lägga mig och dö. Dessutom har vi lagt om träningen nu till det jobbigare. Vi har ju tränat 4 dagar styrka och 2 kondition men nu ska vi köra 3 dagar styrka och 3 dagar kondition vilket gör att styrkepassen kommer bli matigare då vi vill hinna köra igenom alla muskelgrupper vecka för vecka. Idag ska vi köra rygg,bröst,biceps och förhoppningsvis mage. Det är tungt, riktigt. Men skam den som ger sig. Jag hoppas jag vänder på 3 röda nu och blir pissförbannad och ruskigt motiverad och totalmördar dagens pass. 
 
 Slut på det roliga!

Lämnade av Julia och Isa klockan 10 imorse. Nu känns allt trist. Tomt och trist. Vet inte om det har att göra med att årstiden är på väg att ändras... jag älskar ju sol och blir glad av det men jag kan också bli såhär. Deprimerad. Vill stänga in mig i ett mörkt rum. Vet inte varför. Känner mig smått deprimerad, orolig, stressad, ångestfyllda känslor och jag vet inte riktigt varför eller vad jag ska göra av de :( Hade tänkt träna ikväll och var svintaggad inför det men idag är det som att batteriet är tomt. Har noll energi, verkligen nada. Jag hoppas mitt humör ändras illa kvickt. Varför blir jag såhär? Jag skulle kunna gråta på beställning. Skör och bräcklig. Det är så skumt. Jag är så skum.
 
 
 
Vi var ute i lördags, + några av albins kompisar. Jag hade fin form, blev rätt påverkad trots att jag inte drack så mycket. Det var en kul kväll, var inte bakis dagen efter heller.
 
 
 DAGEN ÄR KOMMEN!

Dagen som jag längtat efter sååå länge är äntligen här:D klockan 12:00 hämtar jag mina absolut bästa vänner, mina barndomsvänner som jag inte sett på över 1,5 år. Galet! jag är lite pirrig. HAHA! De ska vara här enda till måndag, känns så sjukt kul och bra och allt! :D:D:D
 
Mina hjärtan!
 23 år :)

Idag fyller jag år! 23 gamla år ;) Dagen har börjat bra. Albin väckte mig kl 06:00 genom att sjunga... Helt klart att han inte har koll på vad som sjungs i den traditionella födelsedagsvisan men hans version funkade ju också ;) Seen sjöng mamma för mig i telefon - som alla andra år :P Enda negativa med denna dag är att det snöar. USCH. På min dag o allt! Bort med fanskapet. Jaja. Idag har jag tänkt städa här hemma, men först ska jag käka frukost och sen hinna med ett gympass. Blir disco idag då jag inte kommer träna på fre,lör och sön - alltså missar jag 2 träningsdagar. Så idag blir det det jag vill lägga mest fokus på; axlar och rygg + mage.
 
 Cardio done.

Kondition på onsdagar - inte länge till! Idag körde vi intervall på bandet. 5km som vanligt. Får alltid ont i äggstockarna efter jag sprungit hårt, varför?! Albins teori "de kanske håll på å lossna" vad uppmuntrande :P Svängde in på affären innan vi kom hem. Jag har enbart bakat en tårta och chokladbollar till min födelsedag. Ovanligt. Anledning? Inte för att jag inte VILL baka utan för att jag vill inte ha massa kakor i frysen :P jaja. Nu ska jag snart se Farmen :) 
 
 
 Stronger - get shit done.

Sett dessa snygga träningslinnen? Skulle vilja klicka hem alla men de kostar 300kr styck och i min värld är det inte värt det. Synd dock, de är precis den modell jag vill ha på träningslinnen - INTE tighta och med Smal brottarrygg.
 
www.stronger.se
 
 
 
 
 
Finns även i hoodies, tshirts och även för män;
 
 
 
 
 
 
 
 People say that I am heartless, I've just learned to use my heart less.

Något jag fick höra av mina nära vänner ett x antal gånger under min ensamma tid. Jag är en extrem känslomänniska men jag hade en fantastisk period då jag stängde av alla känslor och det var så befriande och ännu mer behövligt för mig.
 
Då ett hjärta blir sårat vill man skydda det för det gör så förbannat ont. Det är snarare troligt att man vänder på steken än går i samma spår igen. Inget fel i det, snarare ett smart drag i mina ögon. Till slut har man vunnit tillbaka om inte hela nästan hela hjärtat igen. Tror det faktiskt är bra att man har en period där man har en fet mur uppe så andra inte kan nå en eller såra en. Under den tiden kan man finna styrka och självförtroendet man en gång tappat. Det svåraste med det är sen att riva ner den där muren. Lätt hänt att man fastnar med den uppe - aldrig vilja släppa in någon. Varför jag skriver det här är för det var precis såhär jag fungerade. Gick från ett söndertrasat hjärta till att bli känslokall för att sen rasera allt och bli den kärleksfulla jag alltid varit. Jag klarade det men jag tror fan inte jag skulle klara det en gång till. Hjärtat tar stryk och likaså delar av ens personlighet. För att inte prata om tillit..
 
 Visit hos farmor!

Vaknar upp asseg. Svintrött, fattar inte varför :S Ska snart gå till farmor. Vi ska baka min favvotårta som hon brukar göra, tänkte ha till min födelsedag, den är helt i min smak om man säger så ;) Solen skiner ute och det är plusgrader men promenaden känns skitdryg. Är väl iaf 8km skulle jag tippa och jag känner SÅÅÅ för att ta bussen. Men he blint na, jag ska gå! Frukosten står på bordet då jag väl är framme, det är något att gå jävligt fort för ;)
 
SÅna här tårtor skulle jag vilja ha :D sjukt snygga!
 Proteinbröd.

Körde ben och mage på gymmet idag. Gick helt okej faktiskt :) Körde utfall, raka marklyft, donkeykick-maskinen, benpress och benböj i smithen. Därefter svängde vi in på affären. Fann ett bröd vi ska äta nu; Low Carbs High Protein som det så fint kallas. Ja, kolhydratssnålt och proteinrikt på svenska :P Jag är ju ingen dietare så håller varken på med LCHF eller GI eller andra dieter men självklart väljer jag ett bröd med mer protein och mindre kolhydrater om det finns :) Jag är ju en brödtjej!
 
 Bikini + 2 linnen

Sen jul har inte jag köpt något "onödigt". Det jag köpt har varit busskort och pengar till mobilen och mat lite nu och då. Har ju även börjat betala av studielånet...  Hittade  en bikini jag ALLTID velat ha. Exakta modellen, exakta färgen. Helt ärligt har jag velat i några dagar om jag ska köpa den eller inte just för att jag försöker hålla i mina pengar men sen kände jag att Äh ja köp den! Förr då jag gick i skolan hade jag svårt att hålla i pengarna, det har jag inte nu och jag tycker mig ha bevisat det för mig själv. Så ofta jag varit på stan och hittat sååå mycket men inte köpt något. Det låter ju sjukt töntigt men jag vet MÅNGA som är precis som jag varit. Jag har koll på ekonomin och jag tycker ändå att det är rätt bra odds att enbart köpt en bikini för 150kr i loppet av 3 månader. 

Albin köpte 2 linnen också. Baslinnen. SOM han tjatat över att han är såå avis på att mina träningslinnen har smal brottarrygg, nu blir det väl tyst på han! ;)
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 Tisdag

Snöig promenad må jag säga. Tog omväg i form av att gå uppför en drygbacke x 2 och sen den där mördartrappen. Önskar att vägen jag går hade mer uppförsbackar meen det funkar ju att ta omvägar på så sätt också. Ska ner på stan för att testa en sak som jag ev. ska beställa senare idag. Sen har jag tänkt handla också. Mer utbud nere i stan än vad lill-ica här har :)
 
standardfrukost. Men imorse fanns inga ägg. Småpaniken. Ingen fil heller. 
Måste bli bättre att få i mig protein och det är så lättsamt att ha proteinpulver som är GOTT.
Så imorse blev det smörgås och en shake. :)
 Det snöar....

Och jag gillar inte snö!!! Jaja. Gymmet igår gick åt skogen. Redan innan jag åkte kände jag mig såhär trött och seg i kroppen. Utförde passet men det kändes inte bra i kroppen. Sov iaf bättre inatt. Albin klamrade sig fast vid mig som ett plåster. Som han sa "jag måste ju skydda dig. du ska inte vara rädd" haha ja han är rätt gullig :P Idag ska jag förbereda lite smått inför främmandet som kommer på fredagförmiddag :) Imorgon ska jag ju till farmor och på torsdag har jag en del att göra så :)
 
 
Inatt drömde jag att jag började tappa alla mina tänder. Först en. Sen en till, sen en tredje. Alltså paniken. Jag kunde knappt stänga igen munnen för jag kände hur många tänder som började lossna... Kan ha olika betydelse.. Att jag tappar kraft. Att jag känner mig nerslagen/inte satt ner i foten i någon situation. Kan betyda otur men även förändring. I mitt fall känns det mer som att jag tappar kraft och inte riktigt säger ifrån i en viss situation. Aldrig drömt om detta tidigare faktiskt. Eller kan det vara så att kroppen är på väg att bli sjuk = tappar kraft? Usch hoppas inte!!! Något jag länge velat göra är att gå en drömtydningskurs men det vill jag inte göra via distans och så vitt jag vet finns ingen i övik. Jag älskar drömmar och dess betydelser!
 
 
Det är alltid i efterhand man kommer på vad man önskar sig i födelsedagspresent.
Att jag inte önskade mig en bok om drömtydning!? 
 Middagsdags.

Bytte strl på 2 linnen jag fick av Cissi o Calle och hittade även en present jag ska få av mamma :) Äntligen! Vad jag ska få av Albin har jag ingen aning om... Han ska ge mig 4 paket men vad det är förstår jag verkligen inte för jag önskar mig inget?! Jaja det får jag se till veckan ;) Ska börja med maten nu. Blir discomat! Korv m. ris och en sås på kvarg,tomatsås och ketchup med stevia. Senare blir det gymmet. Jag kollade i min garderob och insåg till min förvåning att jag har bar 4 träningslinnen jag använder. För mig är det lite. Tror jag ska köpa nåt för presentkortet jag fick iaf :)
 
 
Nån av dom här kanske jag köper :)
 Inte igen.

Sover väldigt oroligt nu för tiden. Jag är rädd på kvällarna. Det känns som det är någon i rummet. Med erfarenhet av den där skiten förr blir jag givetsvis livrädd. Tror inte att det är det, jag tror denna gång har det kommit från drömmar och det sitter i, eller vad vet jag...? Jag och min äldre syster har ju nån jobbig förmåga att dra till oss det här. Det är inte kul. Cissi känner en kvinna som kan se sånt här, jag funderar att ringa henne bara för att veta att det inte är något. Har faktiskt känt i några månader som det är någon i hallen/toan, sett en skugga en gång men då blev jag inte rädd - trots att jag var ensam hemma. Men just då jag ska lägga mig, det är då jag känner mig rädd. Albin tror givetsvis inte på det, han har aldrig trott på såna här saker men det respekterar jag liksom han respekterar mig. Hoppas det försvinner. Orkar inte med något sånt här en gång till.
 
 
_______________________________________
 
Nu på morgonen har jag avbokat två tider i veckan. Dels min kurator och även sjukgymnasten. Kuratorn krockar med då jag ska till Farmor och det tänker jag inte ställa in! Sjukgymnasten skulle jag till imorgon men min rygg har blivit mycket bättre sen jag börjat med övningarna så kände det var onödigt. Nu ska jag ut och gå sen måste jag till stan för att än en gång leta något att få av mamma o pappa. Sen måste jag byta strl på plagg jag fick från Cissi och Calle. Pizza & Promenad

Idag gjorde vi hemmagjord pizza, vart sviiiiingott. Godaste jag ätit på länge! Vi har nyss varit ute på en miniprommis, skönt :) Väldigt frisk luft ute! Ska ju bli kallare i veckan, vill inte ha snööö :( Nu ska jag invänta Farmen sen blir det väl film som avslutar kvällen :)
 
 En del av mig..


...Kommer alltid sakna året jag bodde ensam. Jag är lycklig idag, misstolka mig inte. Jag har en underbar kille vid min sida och ja, jag har funnit det jag alltid letat - äkta kärlek. Trots det minns jag hur tiden var då jag var solo,singel,ensam. Varför jag saknar det så mycket beror nog på att det var det året jag verkligen fick känna på vad riktig styrka innebär. Jag blev självständig det året. Förlitade mig inte på någon kille utan enbart mig själv och för att säga det själv fixade jag det galant trots att jag slet med känslomässiga problem. Jag älskade att ha min lilla lya. komma hem och det är tyst. Åka och handla ensam. Se till att allt finns. Städa. Ta itu med problem om det blir stop i avloppet eller om strömmen går. Det var den värsta tiden i mitt liv men den var ändå underbar. La mer energi och tid på vänner, träffade nya människor. Dejtade killar i hopp om kärlek men en efter en var fel och därefter sa jag Nej. Det fick mig verkligen att gå rakryggad - Kunna skita i killar. Säga "nej jag varken behöver eller vill ha dig så du får gå". Kärleken för mig då var i mina drömmar, i verklighet hade jag mina vänner och mig själv. Jag fann lyckan i mig själv under den här tiden: Jag hade alltid haft någon vid min sida men nu var jag helt ensam. Det behövde jag verkligen. Jag lärde känna mig själv på ett helt annat sätt. Hela tiden hade jag sett mig som svag och beroende av andra - insåg ganska snabbt att jag var raka motsatsen. Stark, stolt och ja självständig.
 
 
tittar ofta på bilder från denna tiden just för jag känner allt jag kände då. 
En blandning mellan sorg och lycka.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kladdkaka med center och nötter

 
Denna kaka bakade jag igår (tog aldrig bild på den) riktigt god och riktigt mastig! I efterhand skulle jag ploppa ut fler center i smeten, blev en god kolakladd av det ;)
 
 

150 g smör
2 dl socker
3 ägg
3½ dl vetemjöl
1 dl kakao
1 förpackning Center

 

Topping
200 g mörk choklad
2 dl jordnötter

 

1. Smörj en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.
2. Smält smöret. Vispa ihop ägg och socker.
Blanda mjöl och kakao i äggsmeten och ha sedan i det smälta smöret.
3. Häll smeten i formen. Tryck ner Center i smeten och grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter i 200 grader.
4. Låt svalna och lossa sedan formens kant. Smält chokladen till toppingen och rör ner nötterna. Bred blandningen över kakan och låt svalna i kylen.

 
Söndagssim!

Gårdagen var himla mysig :) Cissi och Calle kom vid 3-tiden och vid 4 kom även Kattis förbi. Cissi och Calle åkte hem vid 9 igårkväll, vi åt sviingod mat. Någon karre m. aioli, bea, rösti och sallad. mmm! Kakan jag bakade är kvar men ska ge mammas jobb så jag blir av med den :P Den är farligt mastig!!
 
_____________________________
 
Nu ska jag och Albin snart åka och simma igen. Jag är sugen på att köpa simkort, det kostar bara 200kr/månaden. Skulle gärna vilja simma varje söndag. Min kropp svarar bra på just simning. Självklart är det tusen ggr roligare att vara på gymmet men jag måste få in mer kondition. Som jag alltid sagt är variation det bästa. En god egenskap jag har är att jag ser till att göra saker jag tycker är dötråkigt - enbart för det fysiska, för att kroppen kommer må bra av det och för att jag vill nå vissa resultat. Sist vi simmade fick jag träningsvärk i både triceps och rygg - min kropp var inte vad den träningsformen och det är då man gör saker kroppen inte är van vid man så småningom kan börja se vissa resultat. Samma med styrketräning. Om man kör samma övningar hela tiden med samma belastning kommer kroppen ganska snabbt vänja sig vid det och utvecklingen stannar upp. Om man har mål med träningen är det ganska smart att man har en plan. Variera övningar, variera belastning, repetitioner osv. Kroppen hinner inte vänja sig utan får jobba på olika sätt = utveckling. 
 
 BikBok

 
Gymmet var tungt som satan. Vi körde iaf 5 axelövningar, 3 latsövningar och avslutade med mage. Käkat lunch och jag har smygsmakat kakan jag bakade, det måste man ju ;) Cissi och Calle kommer inte förren 3 tror jag :)
 
Som vanligt sitter jag och kikar på massa kläder...Hittar alltid tusen plagg på nätet men aldrig då jag väl går i butiker. Vill skaffa massa tunna tröjor såsom de två första men de finns fan inte!
 
 
 
 Vårväder!

Vilket väder det är ute :) Det är mars och marken är bar! Galet. Dock ska det bli kallare nästa vecka har jag hört? jaja. Igår var vi bjuden på middag hos Albins föräldrar, vi fick torsk, potatis o massa sallad. Jag själv är talanglös när det kommer till torsklagning så det var kul att få äta GOD torsk :P Vi kom hem vid 9 nån gång tror jag och det var bara för mig att börja städa och skura. Ibland kommer det en äcklig lukt här, som att det är sopor och man hittar aldrig vart det kommer ifrån så måste skura hela lyan för att få bort det :P 
 
Har börjat dagen med att baka, vi får besök av Cissi och Calle, han ville se hockeyn och hon ville ha fika :P Med mig i farten blir det givetsvis choklad, om det blir lyckat slänger jag upp receptet senare :) Nu ska vi äta frukost och sen åka till gymmet och köra axlar. Har inte kört det på 1,5 vecka vilket är synd då jag har mest mål i det :/
 
 
choklad ja ;)
 Träningsvärken från helvetet.

Nog för jag känt på en hel del tunga träningsvärk i benen men detta måste vara top 3 alltså! Det värsta är att jag är medveten om att träningsvärk i benen blir värre under dagen så jag undrar hur i helvete detta kommer kännas i eftermiddag?! Känns som man har tagit två band och dragit åt max. Men jag är inte bitter. Tog tungt i benpressen igår och det är klart musklerna känner en förändring. Pressade nog mina små taxaben rätt hårt igår men det är ju det jag vill också. Finns så många olika teorier kring träning i sig, muskeluppbyggnad osv. Sen fungerar ju allas kroppar olika, vissa svarar jättebra på styrketräning medan andra inte gör det. Jag har lärt känna min kropp och märker att jag utvecklas på det sätt jag tränar - självklart fortsätter jag i samma spår :)
 
Förövrigt känns det super att jag har vilodag idag. Det behöver jag :) Solen skiner ute men det är typ storm... Svårt att klä sig i sånt väder! Ska träffa Linda idag, inte sett henne sen julas men bättre sent än aldrig! :)
 
 
 Rubriklös.

Gymmet gick sisådär faktiskt. KÄnde mig inte fokuserad och blev ett slarvigt benpass i mina ögon. Körde insida och utsida lår, raka marklyft, benböj i smithen men det gick inte helt 100 o benpressen. Tog 210kg 4 reps idag vilket jag trots allt är nöjd över. Min motivation till benträning är lika med noll så det känns väl bra menmen... Hittade heller inga presenter på stan, så är det JÄMT. Då man väl ska få något eller har pengar hittar man inte ett smack, då man är fattig som en kyrkråtta hittar man tusen grejer man vill ha! jaja. 
 
HAHAHAH så söt! 
 
Påminner om då jag var liten. Jag kom från badrummet alldeles knallröd på läpparna och mamma sa MEN har du varit i mitt läppstift nu igen!!!! Det hade jag inte. Jag hade tagit pappas rakblad och rakat läpparna. Hade väl antagligen sett då pappa rakat sig och antog att man tog läpparna ah då man lix höll på ;) jag kokar hjärta och själ ner i allting som jag gör.

Torsdag och snart helg, underbaaart! Cissi och hennes karl kommer dessutom på en visit i helgen, mysigt :) Blir uppvaktad av de då. :) IDAG ska jag träna ensam. Albin ska på innebandy ikväll så han skippar gymmet :) Ska köra ben och jag vill inte :P haha. Det är rätt drygt ändå, ben är det jag har störst komplex över på min kropp så jag borde ju känna mig motiverad men det gör jag icke. Hatar benträningen :P Förövrigt är det mulet ute men ändå sjukt varmt så jag har dragit fram ena vår/höstjackan. Militärjackan som jag inte använde alltförmycket sist. Gillar militärfärger, det är snyyyyggt! :) Suddiga bilder som vanligt men jag är in a hurry! Måste hinna kötta benen innan jag ska möta upp mami på stan för att än en gång leta födelsedagspresenter :P
 
 
 

 
Något många inte vet om mig är att jag egentligen skulle vilja göra lumpen men det gjorde jag aldrig och det ångrar jag. Har alltid tyckt att såna saker är tufft att göra som tjej - dessutom skulle jag nog bli fitforfight! Något jag också vill är att gå med i nån bootcamp. Ha en galen ilsk jävel som piskar sönder en typ :) 
 
 
 
 
 
 
 
 7km löpning.

Ja så lång blev rundan. För att vara ärlig tillräckligt lång! Hade ingen musik heller. Fick håll i magen och det kändes ungefär som en kniv skar upp mig inifrån men tjurskallen vann den fighten om man säg så ;) Sjukt stolt över Albin som fixade 7km! Alla vet väl vid det här laget att både han och jag gillar styrketräning och INTE löpning, därför är det kul att man ändå lyckas åstadkomma med det där man verkligen inte tycker om. Tiden landade på 39min, hade varit nöjd om det var 35min = 1km/5min MEN är lika glad för det, vi är väl inga löpare heller ;)
 
 
 
 onsdagslöpning!

Hur ska detta sluta.... Känner mig extreemt plufsig och orkeslös idag! Är glad att ha en träningspartner som försöker peppa mig iaf.. Idag ska vi springa, inte på gymmet utan ute i friska luften. Just nu känns det som jag kommer dö efter 100m men förhoppningsvis går det bra. Vi kör inte intervall idag utan långlöper.... 
 
 
Känner ungefär såhär just nu...... MEN jag hoppas jag fixar rundan vi ska köra. Utan musik!! 
Lyckligtsvis är Albin väldigt bra på att peppa mig och jag hoppas han är beredd på att få peppa
skiten ur mig idag för idag vill jag faceplanta soffan!Natalie Jacket

 
Två snygga skinnjackor från Gina Tricot. Mintgröna var riktigt snygg! Skulle sitta fint till sommarblekt hår och brun hy!
 
 
 2 veckor Thailand.

Ja, tyvärr inte jag som ska dit. Min äldsta syster sticker på söndag. Timar PRECIS in så hon missar både min men även cissis födelsedag :P Hon blir borta i 2 veckor. 2 veckor i thailand, ja jag är mer än avundsjuk! Varit där en gång förut, visserligen var jag väldigt liten men minns ändå småglimtar av det. Vi red elefanter, såg delfiner och sånt. Väldigt fint, dit ska jag åka igen!! Jolina ska också följa men Minella stannar hemma med pappan, hon fyller 3 och är vild som en jag vet inte vad så tror nog kattis skulle få mer stress än avkoppling :P Kattis svärmor har ett hus i Thailand och där ska dom bo. VILL OCKSÅ!!!!!
 
 
 Nästa resa jag vill till är garanterat Thailand, fina stränder och det känns så exotiskt på något sätt! Men det kostar ju mer än ex. Turkiet också. Speciellt då man åker så långt bort vill man stanna minst 2 veckor. 
Nån dag :)
 What´s my secret? Oh, it's this awesome get the fuck up and work your motherfucking ass off - diet.

 
Maten är färdig klockan halv5, som alltid annars :P Idag blir det kyckling m. broccoli och givetsvis ris till!  Brukar alltid (nästan) se till att Albin har lunchlådor till jobbet, det blir dyrt i längden att köpa mat ute hela tiden!
 
Efter middag är det gymdags! Idag kör vi bröst och rygg tror jag. Känner mig peppad för ryggträningen - den har ju gått bättre och bättre så jag hoppas det håller i sig! Jag mår oförskämt bra i min träning nu för tiden. Jag har lyckas hålla mig frisk ett bra tag och känner fortfarande samma pepp och motivation till mina mål som jag egentligen "planerade" för en månad sen. När jag når dem bryr jag mig inte om. Så länge jag utvecklas och mår bra i det jag gör så är det bara att fortsätta, öka - kämpa! 
 
 
 
 
 
 
 
 urban classics.

Dör lite åt dessa linnen! Sjukt snygga färger och ser sådär skönt lediga ut! Skulle vara något för sommaren :)
 
De kostar bara 99kr/stwww.junkyard.se, tips!
 
 
 
 
 
 
 
 
 Always want to play but you never wanna lose.

 
skön gammal låt med system of a down. 
 Morrn!

Väntar på mitt kaffe. Egentligen är jag inte så lättpåverkad av koffein om man bortser från celsius och redbull m. sprit. Då jävlar kickar jag igång! Men just kaffe tror jag min kropp är van vid faktiskt. Jaja. Längtar till morgonpromenaden, jag har bytt ut massa låtar på iPoden, bättre kvalité på låtarna och även nya låtar! Sen ska jag möta mamma på stan. Jag fyller ju år snart och ska kika på stan vad jag önskar mig av henne o pappa. Grejen är att jag önskar mig som ingenting. Ju äldre man blir desto mindre önskar man sig känns det som :P Får ju min fina present i form av levande ting iaf, mer än så behöver jag inte! :)
 
weheartit
 
 You want results? They're not coming for free!

Kommit hem från gymmet som var SMOCKAT. Alltså vad har hänt?! Det var verkligen folk ÖVERALLT. Allt var upptaget, ALLT. Jag får ju smått panik då det är så mycket rörelse o lever om så för mig är det jättejobbigt då det är sådär på gymmet. Då jag är med Albin har jag ju heller inte musiken jag kan försvinna i, vi tränar tillsammans och då pluggar jag ju inte i mp3n. HURSOMHAVER; Vi körde biceps triceps idag och det är längesen mina armar var såhär döda... 12reps är vi ju på nu och det är rena rama DÖDEN! Körde 3 tricepsövningar och 3 biceps. Sista övningarna kör vi ju drop set men på biceps sa mina armar tackohej. Det sa tvärstopp! Skulle köra mage men mag/stretchrummet var knökfullt. Sånt irriterar mig. jaja. Känner mig slutkörd iaf, på ett positivt sätt! Nu blir det Leila Bakar på tvn! :D :D 
 
 
 Det här med att smitta av sig sina intressen...

Något jag uppmärksammat väldigt länge. Då man blir tillsammans med en person är det troligt att man har olika intressen. "Felet" jag tycker många i par gör det är att de mer eller mindre tvingar den andre till att göra det man själv tycker om.. Självklart tycker jag att i ett förhållande ska man kompromissa, jag ska kunna ställa upp att göra saker som jag tycker är mindre roligt för Albins skull o vice versa. Men folk idag har ju hybris och ska forma om peronen i fråga. Det är rätt bra om man i ett förhållande har liknande intressen MEN det är lika viktigt tycker jag att man har skilda intressen. Så man har något "eget". Annars sitter man ju fan fast med varandra. 
 
 
I mitt förra förhållande hade jag mitt träningsintresse. Han jag var med då HATADE att träna men ska jag då tvinga med han på gymmet för det är MITT intresse? Nej. Det gjorde jag inte. Det funkar inte så i min värld. Han hade sina intressen som jag inte gillade och han tvingade inte mig att tycka om det heller. Idag är det precis som att alla par ska vara 1. De ska tycka om samma saker, göra ALLT tillsammans, inte alls ha något eget. Jag vill inte  ha det så. Jag vet själv hur mycket jag hatar då folk ska säga åt mig vad jag ska göra och därav är inte jag så mot min partner.
 
LYCKLIGTSVIS fann jag ju en kille som delade mitt största intresse - träningen! Det funkar så bra. Han älskar det, jag älskar det - det faller sig naturligt och om jag inte tränar skulle ändå han göra det och tvärtom. Han har andra intressen som inte faller i mitt tycke. Hans spelande, att han vill ha 1000 människor kring sig. Han åker i backen osv. Det är inte jag och alltså kommer inte jag tvinga mig själv att börja tycka om det bara för det. Det är samma sak som jag ska tvinga i han ett förkläde och säga åt att han ska baka med mig och tycka om det!
 
 
Jag tror ett förhållande kommer långt på om man INTE tvingar varandra att göra saker som man egentligen inte vill. Det här är mina åsikter och det är såhär jag försöker leva. 
 
 We can take so much of the fake until it's too much to handle.

 
 
Det finns en gräns vad gäller allt.Fläskkotletter m. Sambal Oelek

Blir sen middag här idag! Vi åt sen lunch så hungern har som inte kommit :) Jag håller på laga maten nu, ska testa något som mamma ofta lagade hemma. Fläskkotletter m. Sambal Oelek och bandspagetti! Hoppas jag lyckas för det är riktigt gött! Albin gillar det förhoppningsvis, är ju grädde med i leken och han är ju en gräddpojke!
 
4 kotletter (vi hade 5st benfria)
2 dl creme fraishe
2 dl grädde
1tsk sambal oelek
1/2 dl soya
 
Lägg kotletterna i en långpanna.
Blanda alla övriga ingedienser i en bunke och häll över kotletterna.

60 min på 200 grader.
 
 
 
Om det blir gott återstår ju att se! Ska knåpa ihop nån lätt sallad. Såsen är rätt tunn, som sky så man kan reda den med maizena men jag tror inte jag gör det, får se :)
 
 helt färdig...

Alltså jag och simning är en så dålig kombo. Jag har extrem kass teknik, jag får typ andnöd hela tiden :P Simmade 40 längder iaf, inte så långt men tillräckligt för mig!! Sen åkte vi rutschkanor och jag trodde helt seriöst jag skulle dö. Får panik då man hamnar baklänges o de är kolsvart.. usch :P Kul fast ändå skrämmande! Vi har precis kommit hem! Albin gjorde lunch, Hamburgare m. Friscobröd. Det var färska burgare, känns mycket köttigare, gott! :D Jag står för middagen idag. Men nu ska jag se nån film, är sjukt slö efter badet!
 
hoppat in i ziperallen och bara måååår!
 Morgonprommis - Simning.

Var i Domsjö betydligt längre än planerat! 6 timmar för att vara  exakt. SEN åkte jag till Pernilla. Vi käkade kycklingsallad och till efterrätt fruktsallad m. vaniljkesella och vit choklad. mmmmm gott! Såg melodifestivalen och trodde verkligen Ace skulle vinna, tror hon skulle ha större chans i Eurovision faktiskt. Jaja!
 
Vi var uppe halv9 här imorse,standard! Albin totalchockade mig och sa "He på kaffe vi ska ut på en morgonpromenad innan frukost." Han som hatar att vara ute och gå :P jaja. Bara att hänga på antar jag ;)
 
Jag har idag inte gymmat på 4 dagar, har  missat mina två favvopass; Axlar/Lats och Biceps/Triceps men sånt får man ta! IDAG blir det inte heller gym. Idag ska vi nämligen simma. Jag är TOTALT värdelös på att simma. Jag är som en klump, simmar fruktansvärt långsamt, jag har verkligen inte simtekniken. Förr använde jag bara armarna då jag simmade så jag slet ju som ett as i vattnet :P Men det är skönt att vara i vatten och varierad träning för mig är bäst. På tal om det, eloge till min grabb, vi mätte ju kroppen för någon månad sen? Han har minskat i midjan = fett. Good job! :)
 
 Lördagsmys!

Precis kommit in från en morgonpromenad med Albin. Han är inte så förtjust i promenader men jag lyckades få med han idag. Valde att skippa gymträningen idag, nog för att jag får träna och jag har ju inte ont då jag rör mig men känner att jag ska vila idag :) Nu ska vi äta frukost sen ska han åka till sin stuga. Jag ska åka till Domsjö, mina föräldrar är hemma för en gång skull. Sen idag ska jag till Pernilla, känns som vi har en del snack att ta igen ;)
 
 
 
Igår var jag ju väldigt vek vilket Albin hörde i telefonen. Då han kom hem hade han med sig choklad åt mig!!! Chokladmonstret jag är åt jag inte ens en hel liten marabou, alltså inte ens 100gr. Vadfan har hänt med mig?! 
 Nä ja är inte döende!

Det gick bra hos sjukgymnasten! Var inte så farligt som jag trodde. Tydligen förskjuts någon disk för mig vilket gör att då jag tar djupa andetag kläms allt ihop och det är det som jag känner av... Har fått några övningar jag ska göra. LYCKLIGTSVIS förhindrar det inte mig på något sätt i träningen, ren och skär lycka för mig! Det var det första jag frågade... Är dock fortfarande seg i kroppen och känningarna då jag andas är kvar då det inte gick att knäcka. Hoppas bara det försvinner och att jag är duktig på att göra övningarna! Nu ska jag ha fredagsmys med ett glas rött trots att jag kanske möjligen har något liggandes i kroppen.. 
 
 SUNRISE.

Träffade mamma en snabbis på stan. Fick en vinflaska av henne, brukar faktiskt alltid ha en flaska rött hemma just för att det är så jävla gott! Kan inte dricka mycket av rött vin, max 2 glas, annars blir jag tung i huvudet. Då jag festar har jag aldrig rött, då är det vitt eller sprit. Jag brukar alltid köra på samma vin men tycker det är kul att testa nya:)
 
Denna text kan ju misstolkas.. Jag dricker sällan alkohol, men en lördagkväll då och då kan det slinka ner ett glas. 
 
okej för att vara ärlig valde jag flaskan enbart för blomman man fick med!
 inte på topp.

Jag klev upp nu vilket tyder på att något inte stämmer. Känner att det är något i kroppen men har ingen feber iaf! Kanske dumt att gå till en sjukgymnast men jag tänker gå ändå, han har ju fullbokat och jag kan inte vänta längre. Kan och vill inte träna då det känns såhär.. Hoppas han kommer fram till vad det kan vara. Blir galen av det här.. Ena stunden är det jättebra, andra stunden gör det så ont. Något är ju helt klart på tok. Har haft såhär rätt länge men det är nu på slutet det gjort ondare. Har fått höra en del teorier, muskelkramp, nervkläm, revbensupphakning osv. Jag tror mest på nervkläm men å andra sidan kan jag ju noll om sånt där. Hoppas han rättar till skiten och jag får veta orsaken så jag kan förebygga att det händer igen! Det är längesen jag känt sån här motivation och pepp till träningen och jag kommer bli deprimerad om han säger att jag inte får lyfta vikter, tror helt ärligt jag kommer börja gråta. Jag känner mig så alert på att nå mina mål och jag vill verkligen inte att något sånt här ska komma ivägen :( Det är inte förren i eftermiddag jag ska dit men jag är redan nu nojig och faktiskt livrädd för vad han ska säga.....
 
 
 
 Piteå kallar?

Pratat med Lena i telefon och är helt ärligt genomsvettig efter det samtalet. Sjukt vad jag kan gå upp i varv! Så tråkigt att ha sin bästa vän typ 45mil från en... Jag har planerat lääänge att komma och hälsa på men det har aldrig blivit av, då jag har kunnat har inte hon osv. Hon har ganska mycket i skolan också vilket inte gör det hela superenkelt! Ser fram emot att åka till Piteå och vara där många dagar och bara få umgås med henne. Få saker gör mig lika glad faktiskt. Kan berätta allt för henne och trots våra olikheter är vi exakt likadana! Hoppas bara att det lugnar ner sig lite i hennes skola så jag kan komma upp. Inte kul att åka dit om hon har svinmycket att göra så :P 
 
__________________________________________
Albin är o köttar på gymmet duktig han är! Vi har gått om varann denna vecka lite :P jag tränade i mån och igår och då tränade inte han. Han tränar idag och inte jag .Men så kan det gå :) Ska vila imorgon också antagligen, men det känns bra! :) Nu ikväll ska vi se hockey, Modo spelar hemma men vi ska se det på tv :) 
 
 
 
 
 Vilar mig i form.

Huvudvärken sitter i. Fjärde dagen i rad tror jag. Jag får såna där perioder ibland och vet inte varför. Varken vatten, alvedon eller glasögon hjälper så jag får vänta ut det. Kroppen känns rätt slö idag så jag ska vila från träningen. Jag är duktig på att lyssna på min egna kropp och med åren har jag lärt känna den väldigt mycket. Det kommer kännas motigt då Albin åker och gymmar ikväll och jag stannar hemma men det är bäst så. Man ska inte träna om man inte känner sig helt 100! Idag hade jag även sån tur att jag har fått tid hos en sjukgymnast imorgon. Han hade FULLBOKAT men det fanns en ynka tid kvar åt mig, det känns skönt! Dessutom är det riktigt billigt också, fick en chock då jag hörde priset! 
 
 
 
Nu äre lunchtajm! Jag har noll aptit vilket tyder på att något inte stämmer :P Men äta är jag duktig på ändå. Standardlunch för mig är just detta; Tonfisk m. pasta, svartpeppar, paprika, tomat och majs.
Oglamouröst nanting men förbannat gott!
 
 Frukost hos farmor!

skäms över det faktum att jag inte hälsat på farmor på så länge... Hon är väldigt gammal och det får ju en att fundera. Farmor är den enda jag har kvar. Mormor o Morfar dog då jag var rätt liten och farfar träffade jag aldrig. Farmor är en hurtbulle som alltid är ute och går. Fick höra av pappa att hon ramlat och slagit huvudet så hon är alldeles blå... Hoppas det inte är alltför hemskt. Tycker det är jobbigt att se då farmor gjort illa sig :/ Jaja: Ringde hon igår och hon blev sååå glad så det känns bra i hjärtat iaf! Har tänkt ta en morgonpromenad dit för att sen få frukost serverad, mysigt :) Blir väl 7-8km eller nåt. Någon frågade för några dagar sen om hur långt jag går då jag går morgonpromenader och jag har helt glömt att svara, vet inte sträckan jag går men den tar kring 40min iaf :) 
 
 Don't lose your real self in the search for acceptance by others.

 
 
 
 
 
 
Hela dagen och kvällen har jag fått inslag av fraser med just denna typ av innebörd.
slump? I think not.
 
 
Mitt huvud vill spränga mig i tusen bitar. Har haft denna huvudvärk i några dagar nu.. Inte roligt. Inte alls. Idag har varit en mentalt knäckande dag, men jag behöver såna dagar också. Då och då behöver vi alla bryta ihop totalt för att finna ny energi. Förhoppningsvis vänder allt till det bättre nu.. 
 
 
note to self: Jag är bra och jag duger, punkt.
 Start me up.

 
Gina Tricot får lite nu och då in nya fitnesskläder. Dessa är helt i min stil. Tyvärr har jag extremt svårt att hitta byxor, både "vanliga" byxor och träningsbyxor så tvivlar på att de skulle se bra ut på mig men linnet skulle jag verkligen vilja ha! Så snyggt då det är smal brottarrygg på träningslinnen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 I'm not finished, I'm devoted.

Idiotiska jävla onsdag. Ska ner på gymmet och springa skiten ur mig.
 
just så! inte starkast, inte i närheten av snabbast men jag kämpar på....
Svaga dagar som dessa vill jag ligga i fosterställning och variera med att gråta och skrika
men nog fan tar jag mig samman för att göra det jag vet jag måste för att ta mig dit jag vill.
 
Det är att ha ett mål och ge sig fan på att ta sig dit! disciplin och en jävlar anamma.  
Tackar min kära far för dessa egenskaper.
 
 
 12 reps är inte min melodi.

Idag kom Albin på den briljanta idén att vi skulle börja köra 12:or ett tag. Alltså det är jävligt motigt att gå från att köra 8 reps till 12. Nog för man minskar vikten men ändå, det är riktigt slitsamt!! Nåja. Tror kroppen mår bra av variation, kroppen vänjer sig så lätt och så hamnar man i en platå och blir mer och mer frustrerad över att ingenting händer. Passet gick hyfsat bra! Avslutade med mage. Nu sitter jag i soffan och väntar på spelnörden som sitter framför datorn, det är ju hockey ikväll!
 
 
I skolan var det ju alltid Peter som hade hybris över alla i Mr olympia.. Det var yt-klipp hit o dit. 
Ett tag började jag sakna det fast nu har ju Albin blivit precis likadan. Vet inte hur många olika såna där snubbar han följer på instagram. Och då han kollar på klipp på yt säger han "jag pluggar." HAHA ja. han har väl sin charm! :P
 
 Hard workwork!

Väntar på att albin ska komma hem. Idag ska vi äta korv och hemgjord potatismos. Han älskar hemmalagad potatismos, det gör ju iofs jag med :) Sen ska vi på gymmet! Bröst/Rygg ska vi köra idag. En av dom tyngre passen, men det ska väl gå an! Hmm.. Har inte så mycket mer att dela med mig av. 
 
Har ju mina mål i träningen och försöker förbereda mig mentalt för den där jobbiga platån.
Ibland går det svinbra i träningen, man orkar mycket, ökar i allt/springer fortare. Men sen kommer man till en period där allt står stilla. Det är DÅ man måste vara fokuserad och INTE kasta in handduken!
 
 Balconette

 
 
Väldigt fin modell av bh tycker jag. H&M lyckas bäst med underkläder rent allmänt.
 
 
 
 
149kr / HM
 
 Jag längtar efter sinnesro.

Varför jag är osäker och har dåligt självförtroende grundar helt klart i det faktum att jag varit överviktig hela mitt liv tills jag blev 16 år. Jag tog tag i mitt liv och blev av med min övervikt men någonstans har jag lyckats bära med mig känslorna som infann sig då jag var större... Osäker. Jag ser konstig ut. Är ful. Tror jämt att folk tycker jag är konstig. Det har jag inte släppt än. Mitt "tjocka" tänkanden finns kvar idag. Därför är jag som jag är. Väldigt osäker, har svårt att ta emot komplimanger, speciellt om det är utseenderelaterat. Ser bara fel på min kropp och det är inte bra. Vissa dagar kan jag känna att allt är ok men oftast känner jag mig besviken på mig själv. Att jag ser ut som jag gör kroppsmässigt. Ser det som ett svek. Jag kan aldrig bli nöjd och jag är rädd att så kommer jag vara livet ut. Det är ganska jobbigt att vara såhär. Visst kan man ha komplex men jag har märkt att med åren hittar jag bara mer och mer fel på mig själv utseendemässigt och jag tror det är alla gamla känslor som jag fortfarande bär på.
 
 
Jag skriver inte det här för att höra något om att jag var duktig för den här historian är gammal för mig och än idag ser jag inte att jag var duktig, jag var ansvarsfull. Jag skriver det för att få folk att inse än en gång att hälsa inte bara är det fysiska. Jag känner inte att jag är 100% hälsosam än. Jag gjorde mig av med min fysiska ohälsa men det psykiska har jag burit med mig och jag vet inte hur jag ska göra mig av med det. Jag sliter mig själv åt två olika håll hela tiden. Ena rösten säger att jag ska vara nöjd, att jag är bra som jag är. Men den andra är mycket starkare och den klankar ständigt ner på mitt yttre, jag är fel, jag ser fel ut och jag har bara mig själv att skylla. Jag hoppas jag en dag blir fri från det här, det förstör mycket av mig.
 
 
Jag kan ju vara duktig på att predika att man ska vara nöjd med sin kropp, älska sig själv och acceptera sig själv. Det är ganska komiskt då jag själv inte kommit dit än. Hursomhaver är det ändå ett mål jag tycker alla människor bör ha. Jag kämpar med det och det har jag gjort hela livet.
 
15 år - 22 år
 
Har knappt några bilder kvar sen jag var överviktig på datorn. Jag fick min första pojkvän då jag var överviktig och jag tror att hans kärlek gav mig det där lilla självförtroendet jag behövde för att ta mig i kragen och det kommer jag alltid känna tacksamhet över. Idag har jag också en pojkvän som är väldigt stöttande och ger mig komplimanger vilket jag uppskattar väldigt mycket men i slutändan är jag ändå ensam i båten. Det är ju mitt psyke och mitt problem, min sak att handskas med.
 
 
 
 
 
 
______________________________________
Nu ska jag ut på en promenad och rensa tankarna, bästa tiden på hela dagen!
 1 år

kass uppdatering nu känner jag. HURSOMHAVER! Idag firar jag 1 år med min grabb. Fantastiskt! :) Vi har precis kommit hem från restaurang. Åt jättegod mat. Någon pasta med kyckling och curry/sherry-sås. Resterande av kvällen blir bara en massa mys :) Helt sjukt att tiden gått så fort! 1 år är ju några dagar liksom ;) 
 
 
 
 
Min kärlek <3 
 
 
 Be yourself by yourself.

Var ute på en morgonpromenad nyss. Fått i mig frukost och ska ner till gymmet för benträning. Tränar inte med Albin idag för idag är nämligen en speciell dag ;) Känner mig inte så peppad, har småont i huvudet och slö i kroppen men också mentalt. Känner mig inte sjuk så tror bara det är något tillfälligt.
 
 
Vill ha denna väst att träna i, så sjukt snyggt!
 
 
 
 
 
 
 Söndagsfys.

Igår var jag och Albin på gymmet och körde ett biceps/triceps-pass. Gick helt okej! Sen var jag på stan med lena, tog en kaffe i princip. Hon var här hela kvällen, vi såg Melodifestivalen och en sjukt äcklig skräckfilm.. usch den var svinkonstig och psykiskt äcklig!! Till det hade jag götta ;) Nu är jag redan less på socker. Jag kämpar ju med att öka muskelmassa men också minska lite i fett men personligen behöver jag ha en dag i veckan där jag känner jag får unna mig sånt om jag vill annars blir jag galen, det känns som man begränsar sig så mycket och ofta är det då motivationen svackar och man ger upp och skiter i allt. Allt med träning tar tid och jag är inte stressad över det. Det får ta den tid det vill men självklart hoppas jag att jag kan se utveckling nu och då än hur liten den är - det ger en extra push! Nu ska jag och Albin till gymmet för det där förbannade löpbandet. Våra intervallpass är så jävla jobbiga MEN tiden går ändå snabbt och efteråt känner man hur kroppen är slutkörd och det är så det ska kännas!
 
Jag var grinig efter gårdagens pass. Hungrig och allmänt ja grinig. Orkade inte göra något. Hoppade in i duschen och då jag kom ut såg jag det här stå på bordet. OCH min favvorätt; spagetti o köttbullar!
 
 Swarovski Crystal Nike Free Run

 
Sett denna variant av Nike Free Run? Rätt läckert tycker jag!