2 veckor Thailand.

Ja, tyvärr inte jag som ska dit. Min äldsta syster sticker på söndag. Timar PRECIS in så hon missar både min men även cissis födelsedag :P Hon blir borta i 2 veckor. 2 veckor i thailand, ja jag är mer än avundsjuk! Varit där en gång förut, visserligen var jag väldigt liten men minns ändå småglimtar av det. Vi red elefanter, såg delfiner och sånt. Väldigt fint, dit ska jag åka igen!! Jolina ska också följa men Minella stannar hemma med pappan, hon fyller 3 och är vild som en jag vet inte vad så tror nog kattis skulle få mer stress än avkoppling :P Kattis svärmor har ett hus i Thailand och där ska dom bo. VILL OCKSÅ!!!!!
 
 
 Nästa resa jag vill till är garanterat Thailand, fina stränder och det känns så exotiskt på något sätt! Men det kostar ju mer än ex. Turkiet också. Speciellt då man åker så långt bort vill man stanna minst 2 veckor. 
Nån dag :)
 Kommentarer
Postat av: amanda

Thailand är ju så fint, det är dyrt att åka dit men billigt att leva där :)

2014-03-12 @ 10:27:26
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: Agnes Eriksson

sv: åh tack fina du!
åh shit va avis man blir... kram

2014-03-12 @ 10:46:29
URL: http://www.agneseriksson.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Åh men så underbart. Jag vill också åka till Thailand någon gång men tyvärr har vi inte haft tid för att göra en långresa.

2014-03-12 @ 11:17:17
URL: http://sessie.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Åh. hade inte suttit fel att åka dit nu! Fast å andra sidan har vi vårväder här, så jag åker nog hellre på hösten eller vintern, haha ! ;D

SVar: Tack! Ja, tålamod krävs om man vill göra ett bra resultat. Så är det med allt. Men jag älskar att experimentera mig fram. Saken är dock den att när jag väl testat nåt jag gillar, så glömmer jag bort hur jag gjorde det, haha! Men det här har jag gjort så många gånger nu så det kan jag utantill :)

2014-03-12 @ 11:30:25
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: jennifer

Härligt för dom! och avundsjuk är ju bara förnamnet ;) men "vi" som stannar hemma gör ju inte av med en massa pengar.. eller ;)

2014-03-12 @ 11:36:47
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se
Postat av: MartinaOlsson

sv; jadå, det är superkul! :)

2014-03-12 @ 11:44:06
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback