Mardrömmar.

Hela natten har jag drömt tungt. Alltså riktigt skräckfilms-drömmar. En dröm var jag i ett garage typ, så kom en äldre kvinna ut och sa ingenting. Hon hade med sig en människa men hade täckt ansiktet med en påse så jag inte skulle veta om det var typ min syster eller någon okänd. Då gav hon mig ett val. Antingen skulle hon slica upp mig lite med en kniv på magen, hälsenan eller litet snitt i halsen men jag fick välja att hon skulle ta gisslanet också. Jag kunde inte välja. Då automatiskt valde hon gisslandet. Framför mina ögon skar hon upp ansiktet på personen i fråga. Sen försvann hon och personen tog tag i skinnhalvorna och särade så man såg köttet i ansiktet. Sen jagade hon mig och var helt galen. Alltså ord kan inte beskriva hur äcklig den drömmen var. Den äldre kvinnan skulle komma ut fler gånger - det visste jag och jag skulle ställas för samma val igen. På nåt sätt lyckades jag hitta en utväg men visste att det vara bara en tidsfråga innan hon hittade mig. Väl där ute stod Albin med hans bil och det enda jag sa var KÖR sen vaknade jag. Känslorna i den drömmen är det värsta. Fyfan.
 
Andra drömmen var jag i Thailand med Albin. Vi åkte buss sen var det krig helt plötsligt. Bussen stannade och det stod en beväpnad kvinna framför. Chauffören skrek åt alla att ducka. Jag kastade mig över Albin för glatta livet så han inte skulle bli träffad. Då det väl var över var kriget verkligen igång. Då sprang man för att ta sig därifrån men jag fastnade i nån stuga. Vissa hade vapen och andra inte - jag var obeväpnad. Så kom 5 pers med vapen och då visste jag att jag skulle dö, dom började skjuta mig och det sista jag minns var att jag panikskrek "ALBIN JAG ÄLSKAR DIG!" Sen dog jag - vaknade med desamma. 
 
 
________________________________
 
Hatar mardrömmar. Förr drömde jag aldrig det men nu kommer det. Försöker ju alltid tyda mina drömmar men det är rätt svårt. Jag tror att man drömmer mardrömmar för man är i obalans. Det kan vara allt från att man är stressad, känner sig fast osv. Det är då inte kul att drömma dom iaf. Kommer ju dö om jag drömmer sånt här då jag och Albin är ifrån varann en vecka nu snart!!
 
 Kommentarer
Postat av: PINKPIERCINGS.se

Hatar också att ha mardrömmar :(

svar: Samma här, har bara sett på bild och inte irl, den är fett cool, den blåa med :D

2014-03-31 @ 10:33:31
URL: http://pinkpiercings.se/
Postat av: Agnes Eriksson

sv: ja usch verkligen!
men fy vilka läskiga drömmar, hatar mardrömmar (såklart), de känns alltid så äkta.. kram

2014-03-31 @ 10:41:03
URL: http://www.agneseriksson.blogg.se
Postat av: Sofiya

Sv: ja, eller hur! Man måste våga testa saker här i livet :)

2014-03-31 @ 10:46:04
URL: http://nattstad.se/Sofiya

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback