8km löpning.

Dagen på förskolan gick snabbt, slutade ju 12:30 :) Åkte direkt in till stan och till gymmet. Var inte alls så peppad eller pigg då natten var som den var men köpte en My Boost och bestämde mig för att göra det bästa av situationen. 8km på bandet blev det. Jävlar vad flåsigt!
 
Vissa fattar inte hur man kan springa på löpband... Det är både för och nackdelar med att springa inomhus vs. utomhus. Faktiskt springer jag nog hellre inomhus om det är en längre sträcka. Varför?? 9 av 10 gånger bestämmer jag mig för hur långt jag ska springa. Jag är en sån som måste veta exakt hur mycket jag sprungit, hur mycket jag har kvar. Planerar in vattenpauser osv. Därför springer jag nog hellre inomhus då det är längre - jag ser bättre hur mycket jag har kvar och det är lättare att pausa för att dricka. Då jag springer utomhus har jag aldrig vatten med mig och hur kul är det att springa långt utan vätskeintag?! nä precis. Fördelen med utomhuslöpning är att dels är det frisk luft, underlaget varierar och man har mer saker att titta på = kan lättare fokusera på annat och sluta tänka på hur döjobbigt det är. Fast ja. Långlöpning gör jag helst på ett band där jag har stenkoll på tid,hastighet och sträcka :) 
 
_______________________________
 
Har precis kommit ur duschen och vet faktiskt inte vad jag ska hitta på nu! Albin jobbar över så han kommer inte hem förren ikväll så det känns som dessa timmar kommer bli lååååånga :P
 
 Kommentarer
Postat av: Malin Johansson [PINKPIERCINGS.se]

svar: Tack, det hoppas jag med :)

2014-05-12 @ 14:46:50
URL: http://pinkpiercings.se/
Postat av: emelie andersson

sv: jag köpte den på netto, hahha ;)
tack så mycket fina du :)

2014-05-12 @ 15:23:45
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Postat av: Ida Gratte

sv: tack fina du :)

Hoppas du har en fin start på veckan!

2014-05-12 @ 15:24:21
URL: http://idagratte.blogg.se/
Postat av: Isadora

Jag tänker precis likadant som dig när det kommer till löpningen. Springer alltid på löpband och just för att jag tycker om att hela tiden veta om hur långt jag sprungit och hur mycket jag gjort av med. Är lite besatt av siffror.. Heh. Men bra jobbat med 8 kilometer! :)

2014-05-12 @ 17:38:59
URL: http://isadoraekenbergs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback