Hem till mor och far!

Vilket väder! Hade tänkt träna idag fast halsen är fortfarande inte hundra så jag vågar inte. Gör inte så ont som det brukar men man känner att det är något där liksom :/ Jaja. Ska åka hem till mamma och pappa nu på dagen, sitta ute och lösa korsord med mamma i solen - standard ;) Hon blir alltid förbannad för att jag löser med bläck och jag blir alltid förbannad då hon skriver fel. haha! Innan jag åker dit ska jag köpa godis på hemmakväll!! Lördag har jag ju alltid sagt är min dag då jag får unna mig precis det jag känner mig sugen på. Har varit sugen på godis från hemmakväll hela veckan i princip så det känns skönt med lördag ;) Albin jobbar idag, förhoppningsvis kommer han till Domsjö och hälsar på mina föräldrar efter det :)
 
Hur sant är inte det här?! Min mamma är den mest nyfikna människan jag känner. Då jag var singel och smsade med en kompis, någon jag hade på G eller tillochmed min syster så hände det ju att jag log beroende på vad det stod. DIREKT "vem skriver du med?? va heter han?? varför ler du så mycket för??" Därifrån är min nyfikenhet ;)
 
Min pappa han håller sig på sin planhalva kan man säga. Har aldrig lagt sig i, antagligen för han vet att det inte är lönt för jag och min syster berättar bara det vi vill. Då de hade vart utomlands hade jag i samma veva träffat mitt ex. Då de kom hem han pappa bara släppa ner sin väska innan han frågade "vem är han?" Han såg direkt på mig att det var något. Det är nog ett pappa-dotterband. Mamma förstod ju ingenting. Men pappa har såna där känningar på sig tror jag, hänt flera gånger i olika situationer med mina 2 andra systrar också.. 
 Kommentarer
Postat av: Malin Johansson [PINKPIERCINGS.se]

svar: Magen mår mycket bättre idag tack :)

2014-05-17 @ 11:28:28
URL: http://pinkpiercings.se/
Postat av: VERONICA - modeblogg

Men så mysigt ju tjejen! :) Härligt dag! Ha en fantastisk lördag fina du, kramar på dig!

2014-05-17 @ 14:15:00
URL: http://vveronicas.com
Postat av: Celine

- Härligt! :D

2014-05-17 @ 15:00:24
URL: http://celinelf.se
Postat av: bella

ha en fin lördag! :9
kram

2014-05-17 @ 17:22:03
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se
Postat av: ♥ TILDA ♥

Haha så himla sant, min mamma är precis så också xD

2014-05-18 @ 01:34:31
URL: http://tildaa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback