Mardrömmar.

Har en period med mardrömmar nu. Haft det flera nätter. Handlar ofta om samma saker också. Folk går iväg och lyssnar inte på mig. Lämnar mig som ensam, bryr sig inte. Jag panikgråter men ingen tycks se det. Pratar för mig själv. Att om inget händer ska jag fly. Ofta i drömmarna ber jag om tecken från ovan. Känner mig hjälplös och ja. Jag gråter så jag knappt kan andas, men det är på ett sätt skönt. Men just att se folk gå ifrån mig och ignorera mig gillar jag inte... Är rädd att bli lämnad, övergiven. De senaste nätterna har jag befunnit mig i ett hav med megastora vågor, de flesta lyckas jag hålla huvud över men vissa sköljer över mig. Vatten representerar känslor, känsloliv och ja, det är väl inte svårt att lista ut om en dröm är positiv eller negativ då. Drömmer ofta om mitt ex som nog skapat det största ärret hos mig. Helt klart beror det på rädslor hos mig. Omedvetet är jag alltid rädd att allt ska upprepa sig. Det är jobbigt att drömma om det... Allt jag fick uppleva i verklighet får jag återuppleva i drömmen. Dissad, huggen i ryggen, som att jag inte betyder något, att folk inte bryr sig. Att jag är maktlös, står ensam och måste vara stark trots att jag inte orkar stå upp. Typ så känns det om man ska beskriva. Det är jobbigt att vakna upp från en sån dröm. Jag vaknar ofta upp och vill gråta, eller slå sönder något. 
 
 
Än hur mycket jag hatar att drömma sånt här tycker jag det är bra att jag kommer ihåg så pass mycket. Drömmar finns inte bara för att. Ofta vill de säga något, det omedvetna vill få oss att inse ett och annat, det tror jag fullt ut på. Det svåra kan vara att tolka vad allt betyder, men jag har blivit ganska duktig på att förstå varför jag drömmer som jag gör.
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Malin Johansson [PINKPIERCINGS.se]

Låter som mina mardrömmar som jag hade, jag va helt hjälplös, precis som jag va när jag va liten :/

svar: Ne jag hade bara praktik där för att få ett jobb men det sket sig :p

2014-05-10 @ 10:13:25
URL: http://pinkpiercings.se/
Postat av: KassandraPalma

ååh så hemskt!!

2014-05-10 @ 10:49:18
URL: http://kasssandra.blogg.se
Postat av: Natalie

Så hemskt!
Har själv haft det inatt också ;/ undrar vad det beror på?

Jag har en bloggtävling i min blogg. Var gärna med och tävla. Ju flera gånger man kommenterar ju större chans har man. Kram!

2014-05-10 @ 12:14:04
URL: http://Ringbom.devote.se
Postat av: Lina Holgersson

Snygg och clean design :D


HAR ÄVEN EN TÄVLING I BLOGGEN DÄR MAN KAN VINNA TRE VALFRIA VICTORIA'S SECRET BODY MIST. LÄNK TILL TÄVLINGEN:

http://linaholgerssons.blogg.se/2014/may/tavling-victorias-secret-vinn-tre-valfria-bodymist.html#comment

2014-05-10 @ 13:17:02
URL: http://linaholgerssons.blogg.se/
Postat av: Henrietta

Åh så hemskt och äckligt med mardrömmr :/ hoppas det går över fort!

2014-05-10 @ 13:33:23
URL: http://ettass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback