Morgonprommis!

Sov riktigt bra inatt, sista natten med Albin dock :( usch och fy!!! Hoppas dagarna svishar förbi fort som satan! Jaja. Har precis kommit in från en kort promenad. Bara 30min var jag ute, det blåste så mycket så ville inte gå längre. Senare idag måste jag till stan för att fixa biljett så ska jag hämta ut mitt schema på Gina Tricot för julimånad. Är halvnervös över det där :P Inte pga personalen, alla där är jättegulliga och snälla men nya grejer skrämmer mig. Är ju ett kontrollfreak och därför blir jag alltid svinnervös då jag hamnar i situationer där jag inte kan, har koll på grejer. Jaja det blir nog bra, känns jättekul att få jobba där iaf, är ju en Gina-fantast i vardagen så det passar mig;)
 
Testade en ny proteinbar igår efter jag tränade. Helt okej god. Denna, Goodlife's och Swebar's proteinbars innehåller mer socker än om man jämför många andra men personligen tycker jag att det bara är bra med energi i form av både kolhydrater och proteiner direkt efter ett hårt träningspass. visserligen är ju inte socker "bra" kolhydrat men det går snabbt ut i kroppen men ja, jag är ju heller ingen "får-absolut-inte-äta.socker-"- tjej. 
 
 
Igårkväll slängde jag ihop egna bars. Jag gillar mer att tugga än dricka. Därför vill jag heller käka en proteinbar än dricka en proteinshake, smidigt att fixa egna, blir billigare också :)
Dom är tusen gånger godare än dom ser ut har jag till mitt försvar ;) Igår blandade jag bara;
3dl havregryn
3dl proteinpulver (blåbär)
80gr lättmjölk
70gr honung
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback