Progress!

Drog på mig ett par shorts idag som inte suttit snortight men bra mycket tightare än nu. Det ger mig lite hopp! Jag har minskat ca 2-3cm midja, 3cm i höft, ca 1cm på vardera armar men INGET på låren för mina lår hatar mig :) Sällan jag ger mig själv en klapp på axeln men det gör jag nu. Lyckats med det jag velat - men är inte klar. Bör tillägga att detta tog ändå hyfsat tid för mig av den anledning att jag inte satte mig själv på någon skum diet. Men jag mår bra såhär. Det får ta sin tid, känner ingen stress faktiskt, huvudsaken jag når mitt mål i slutändan! :) Har lätt att bli för insnöad i saker och ting så därför tar jag det lite lugnt, vill inte bli ett träningsfreak som glömt hur det känns att leva. Jag har kontroll och det känns förbannat bra!
 
 
 
 
Kommer aldrig få en platt mage med rutor eller dylikt men det vill jag heller inte. Mina revben sitter rätt långt ute eller hur man ska förklara. Är ganska "djup" i skelettet så om jag inte har fett där kommer jag se sjuklig ut. Det som kan störa skiten ur mig det är ex om jag har en högre kjol, då hakar den fast sig under revbenen så det ser ut som jag har en 10kgs bilring. Fint, mycket! :) 
 
 
Utseendefixerat inlägg men blev faktiskt glad då jag insåg att alla dom där jobbiga gångerna jag valt att piska mig själv med kondition givit något. Disciplin är något jag lyckligtsvis har!Kommentarer
Postat av: Frida

Fan va du är duktig, både med att du kom ut på en löprunda och shortsen! :)

2014-05-06 @ 08:30:05
URL: http://www.rockabillygirl.se
Postat av: MATILDA

åh så grym :D!

2014-05-06 @ 09:32:34
URL: http://matildays.forme.se
Postat av: Emelie Andersson

Oj vad duktig du är!

Sv: idag blir det att ta det lugnt, precis som de närmaste dagarna ;) vad ska du själv göra? :)

2014-05-06 @ 09:38:57
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Postat av: Malin Johansson [PINKPIERCINGS.se]

svar: Aha okej, då får jag väl en kallelse i slutet på året för då blir jag 23 :)

2014-05-06 @ 09:53:43
URL: http://pinkpiercings.se/
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Bra jobbat! :)

2014-05-06 @ 09:59:51
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: amanda

duktig!

2014-05-06 @ 10:10:25
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: palandetistan.blogg.se

Jag säger som du, jag kommer heller aldrig få en platt mage för min kropp är inte byggd på det sättet från grund liksom. Och en långsam förändring är bättre än ingen förändring! Och det bästa är ju när man känner att man har kontroll och vet vad som funkar för en själv :) väldigt bra inlägg!

Svar: det kan tillkomma tullavgift om man nu skulle beställa ett väldigt tungt paket. Mitt paket innan detta med tre lådor questbars vägde lite mer så då fick jag betala 66 kronor i tullavgift. Kanske kommer få betala runt 50-lappen denna gång, det får man veta några dagar efter! Men tullavgiften är aldrig högre än 100kr. Och köper man ett lite tyngre paket så är leveranstiden mindre än en vecka och paketet kommer direkt till dörren. Om vikten är under 1800g (tror jag det var) så kan leveranstiden var upp mot 6 veckor och då kommer paketet till närmsta affär som har post/paketutlämning och så :) Blev lite långt svar men hoppas det går att tyda, haha :D

2014-05-06 @ 11:05:55
URL: http://palandetistan.blogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Åh, vad roligt! Kul att du har kommit så långt i alla fall! Utan dieter oså! :)

2014-05-06 @ 11:24:00
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: Madelen

Gud så duktig du är! Du inspirerar så mycket med träning och kosten :) Du måste ha gått ner mycket i vik jämför med förra året?

Svar: Tack så mycket vad snäll du är! :) Hm jag försöker inte kolla på vikten så mycket utan mer känna efter och mäta men det är klart jag ändå kollar vågen för att se. Viktmässigt är det inte jättemycket som hänt faktiskt men förhoppningsvis är det mindre fett och att jag lyckats behålla muskelmassa :)
None None

2014-05-06 @ 20:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback