Solen skiner!

Gårdagen kunde inte bli bättre :) Fick lunch av mamma på stan, mötte sen upp kattis och satt i parken en stund. Följde med då hon hämtade barnen på dagis sen satt vi ute hos dom och bara tog det lugnt i solen! Senare kom Albin förbi, då blev vi bjuden på pizza :) På kvällen kom Cissi och Calle och då smuttade vi på lite vin, salta pinnar och choklad! Tror dock det är något konstigt virus som går bland oss systrar. Alla har hamnat i sjuk-frisk- läget. För cissi och kattis har det hållit på sen påsk. Man blir som aldrig helt frisk utan en dag är man frisk men sen är man sjuk igen. Alla är lika jävla less på skiten. Utöver det är det någon psykisk konstig depp från ingenstans som alla 3 känner av. Orkar ingenting, känner sig helt borta, seg, grinfärdig.... Det är inte alls kul men att se att mina systrar har exakt likadant gör att det inte känns lika hemskt :)
 
IDAG skiner solen igen och det ska jag ta vara på! Är fortfarande inte helt frisk, har övergått till hosta och på kvällarna låter jag hes som satan. Om jag inte blir frisk innan nästa helg ska jag gå till läkaren för det tär så förbannat att gå runt såhär och aldrig kunna göra sånt man tycker om. Cissi var hos läkaren men fick ingen medicin eller något, han sa bara att "du har något virus i kroppen:" jaha kul. Vänta ut skiten som hon gjort sen påsk! Nä fy jag hoppas att efter denna helg med mycket skratt och att få vara kring de jag verkligen älskar och trivs med kommer göra mig helfrisk :) Idag ska vi möta upp cissi och calle på stan för en fika och leta något att köpa till mamma på morsdag, om albin joinar vet jag inte. Han hatar ju mer eller mindre stan :P
 
 
köpte ju lite vin igår. Lasse Stefanz bara för det var så fult! Smakade som det ser ut också. INte alls bra. Jag köpte något rosévin men det var inte heller någon hit. Försökte dricka whiskey för att det ska ju vara SÅÅ Bra då man är förkyld men kunde ta en klunk sen höll jag på spy. Hur kan folk tycka det är gott?!?!
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback