This is what it feels like.

Träningen idag gick dåligt. Har ingen motivation till benträningen. Känner mig irriterad nu pga det. Frustrerad. Mina komplex jagar mig idag, verkligen. Inget är rätt, allt är bara fel, jag ser fel ut och allt är mitt fel. I den svängen är jag nu och då jag väl tagit mig dit bär det av mot djupare dalar.. smått deprimerad, inte för något hänt utan bara för mina tankar tar över all kontroll. Det är som jag utför någon omedveten psykisk mobbing mot mig själv. Det spelar ingen roll vad jag åstadkommer, vad jag lyckas med, vad jag gör - jag lyckas alltid påminna mig själv om att det inte duger, inget jag gör kommer någonsin vara bra nog.  Jag gillar inte den egenskapen, den trasar sönder det självförtroende jag försöker bygga upp. Vill att Albin ska komma hem nu så han kan få mig på andra tankar. Han är nog den enda som har förmågan att bryta mina starka tankar jag har om och mot mig själv..
 
 
Jaja, nog om tråkigheter! Fick besök av kattis och barnen tidigare. Bjöd på fika och bakade en kaka tills imorgon men de hann inte smaka den.. Nu står jag och lagar middag åt Albin. Fläskfilé gryta och bandspagetti, hoppas det blir gott iaf.
 
Alltid tyckt om tatueringar med någon slags innebörd. De ska betyda något för mig. Visserligen har jag bara 2st. Denna ovan är en sådan som skulle kunna pryda min kropp.
 
 Kommentarer
Postat av: VERONICA - modeblogg

Älskar att du är så öppen i bloggen, så himla fint. Jag känner igen mig, otroligt. Du är inte ensam, du får jaga bort dem! Ha en underbar fredagskväll, kramkram fina du!

2014-05-09 @ 18:32:18
URL: http://vveronicas.com
Postat av: ♥TILDA♥

Så fint med sånna tatueringar! ^^

2014-05-09 @ 18:48:59
URL: http://tildaa.se
Postat av: Johanna

Du är så himla fin och bra tjejen, glöm inte det! Massa kramar!

2014-05-09 @ 21:31:30
URL: http://jjohannas.com/
Postat av: ♥TILDA♥

sv: jag har en på höften, men vill kanske skaffa fler i framtiden :)

2014-05-10 @ 14:46:30
URL: http://tildaa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback