Utflykt och vila.

Idag ska jag vara på förskolan till efter lunch. De skulle på utflykt :) Ser ju ut att bli galet bra väder idag, hoppas!! Förövrigt funderar jag om jag ska vila från att träna.. Känns som smart. Nackdelen är att jag blir så rastlös då jag slutar tidigt och sen inte ska träna. Vad gör friskt folk i min ålder på dagarna om de varken jobbar, pluggar eller tränar?! Eller slutar tidigt på dagarna?
 
Jag anser mig ha ganska bra empati men något jag aldrig kommer förstå är hur man kan välja bort att träna om man är ung, kry och helt frisk i kroppen. Men det är standard! Tjej är smal, kan äta vad hon vill utan att det syns. Hon tycker hon dragit vinstlotten och tycker därför inte hon behöver träna - hon tycker hon ser bra ut. Åren går och med åren är det svårare att behålla en snärt kropp. Kroppen förändras och man lägger på sig hull. Eftersom hon aldrig tränat regelbundet tidigare kommer det bli svinjobbigt att börja NU då självförtroendet antagligen sackar då hon inser att kroppen börjar förändras till det negativa. Det är ett exempel.
 
ALLA människor behöver träna oavsett om man är nöjd med spegelbilden eller inte, det psykiska, den inre hälsan. Allt. Sen tänker jag alltid att jag vill skapa de bästa förutsättningarna för mig själv då jag blir äldre. Nog tror jag jag kommer vara mer frisk och stark i kroppen om jag blir 75 om jag tränar som jag gör nu än om jag skiter i det. 
 

 
 
 Kommentarer
Postat av: Emma

Översvämningarna på Balkan har vad man idag tror kostat närmare hundratals människor livet , tusentals- människors hem. En del kommer troligen inte ha möjligheten att bygga upp sina hem på nytt. Liven som gått förlorade kan vi inte göra mycket åt, men vi kan skona de överlevande och bidra till att de få det bättre. Vi ha det så bra här i Sverige och alla kan bidra med en liten del. Därför tänker jag starta en insamling som kommer gå oavkortat till hjälpinsatser i Bosnien. Alla bidrag kommer att skänkas till en hjälporganisation.

Jag ber er om er hjälp, ett litet bidrag kan påverka deras liv oerhört mycket!

http://www.svt.se/nyheter/varlden/det-ser-ut-som-en-krigszon

Om ni vill vara med och bidra till ett bättre liv för dessa människor, kan ni bidra med en slant till 8214-9, 914 061 079-2
Skriv gärna ert namn på meddelande.

2014-05-21 @ 09:51:46
URL: http://Emmamikaelas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback