Healing.

Idag var jag på min första Healing någonsin. Som många av er redan vet är jag rätt "spirituell" av mig. Tror på mycket och är öppen för det mesta. Då jag kom dit fick jag frågan varför jag valt att genomgå en healing och jag hade inget svar. Jag har länge känt att det är något som jag behöver, men jag har ingen speciell åkomma eller livskris eller dylikt. Har bara gjort det hjärtat bett om i princip. Vid en healing bearbetas de blockeringar man har, alla är olika alltså är alla behandlingar också olika på så sätt. Kan vara fysiska åkommor men även mentala och känslomässiga. Upplevelsen var ganska "rolig" om man kan uttrycka sig så? Det känns som det gav något. Efteråt frågade hon hur jag kände mig och mitt svar var: Det är så tyst nu. Känner mig tom fast inte på något negativt sätt.
 
 Eftersom jag är väldigt öppen blir jag väldigt känslig. Jag har märkt att bara på ett år har jag lärt mig mycket om hur väl man egentligen känner energier. Människors energier framförallt. Då jag dels känner av energier och går runt och är så öppen hela tiden blir jag en svamp. Jag suger åt mig för mycket av andra energier. Det var det som jag behövde, "rensa systemet". Hade en massa energier i min kropp som inte är mina och inte ska vara där. Jag tror fullt ut på att det är anledningen till varför jag nu och då kan bli riktigt deprimerad trots jag inte har någon orsak till det. Det handlar egentligen inte om mina energier utan någon annans. Det är ju något jag definitivt måste försöka jobba på. Att på något sätt stänga ner och inte suga åt mig av energier kring mig. Då det blir för mycket energier kan man till slut inte sortera ut vilka som är ens egna vilket förvirrar enormt. 
 
 
Även nu tycker jag det känns så tyst och tomt, det är skönt men också ganska ovant faktiskt. Ikväll ska Albin ut och festa och det känns riktigt skönt att bara få vara ensam ikväll. Speciellt efter en healing tror jag det är bra att få vara i lugn och ro ensam :)Kommentarer
Postat av: MATILDA

Låter ju som en bra grej att göra :)

2014-11-28 @ 19:50:22
URL: http://matildays.se
Postat av: Annika

Det måste jag testa!!!!

2014-11-29 @ 22:23:47
URL: http://bringblingtoeverything.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback